Политолог: Грешките на Румен Радев сриват рейтинга му

Недопустимо е политическо говорене в момента, смята Румяна Коларова
13 апр 2020 12:28, Анисия Иванова
158

Румен Радев допусна грешки и това срива рейтинга му. Той имаше един полезен ход, но не съумя да го използва. Това каза политологът доц. Румяна Коларова в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

В тази ситуация водещата роля се пада на изпълнителната власт, обясни Коларова.

Тя е категорична, че е недопустимо политическото говорене на президента в този момент. Според нея и отиването на връх Шипка за 3 март е един от грешните ходове на Радев.

Още по темата

"Причината за поредицата от грешки можем да я търсим в съветниците му, екипът му е некомпетентен. Когато направим съпоставка със съветниците на Стоянов, Първанов или Желев, виждаме огромната разлика - там имаше хора с потенциал", допълни доц. Коларова.

По думите й гладни бунтови в България няма как да има, затова риториката на президента е неадекватна в тази ситуация.

Целият разговор вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
9
 
! Отговори
Шекспир преди 4 години
Оскубана кокошка.Забрави,когато беше съветничка на Плевлю,докъде му падна рейтинга.
131
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, тъкмо я бях забравил тази...(хайде да не обиждам една полезна домашна птица)1, и я изровихте....
130
3
 
20
 
! Отговори
Adolfo Hit преди 4 години
Грешки? Той само да се покаже, тя тази кокарджа ще се разкудкудяка.... нищо не предложи, дори и пари не даде.... дрънканици на кокошка от кокошкарника на Бойко. На изборите ще види тая...
129
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшно стана напоследък ! Много псевдодоценти и псевдопрофесори непрекъснато си лаят по медиите и изпълняват поръчки, плюят президентани хвалят премиера
128
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшно стана напоследък ! Много псевдодоценти и псевдопрофесори и непрекъснато лаят по медиите и изпълняват поръчки, плюят президентани хвалят премиера
127
14
 
26
 
! Отговори
Розата преди 4 години
Абе многоразбиращи от всичко,как не ви е срам от един дето ви е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,дето е затворил цялата държава и тича като бесен с джипа да се прави на Господ?! Как един от вас не реагира за Геноцида над народа,ами все Радев ви е крив?!
126
5
 
19
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
Абе интересно когато напишеш П- левню тапета излизат звездички , а когато ругаеше Радев и то настоящия и бъдещ президент няма цензура , само на мен ли ми се струва , че медиите му лъскат бастуна?
125
5
 
14
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
Я съветничката на *** тапета какви предсказания прави ...огладня ли *** бабе !?Не е истина колко *** социолози шамани и всякакви предсказатели се навъдиха да му лъскат бастуна !
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свършва се идеологическото грабенеКитай да му е на помощ.
123
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе то цялото бсп е от 80% товите без кукунделия която и толкова няма ...
122
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано Ленин да му ги прости.А Маркс да осветли пътя.
121
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистическа *** на нинова, едва ли е добър пример за президент, защитаващ народа.
120
12
 
24
 
! Отговори
Политолог? преди 4 години
Какъв политолог е тази? Бивш министър на Бойко. Някой съмнява ли се, че и е дадена думата за да каже нещо срещу президента Радев?Цялата гербаджийска дружинка и всичкото им *** се е преднало да оп'люва Радев. А той е натовски генерал, учил е в САЩ, ръководил е ВВС, говори перфектно английски, а Бойко без преводач е за никъде.
119
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президент с парашут,съветници - полицай и бивш селски кмет..Доньо Донев,къде си да си видиш анимационните герои?
118
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ли разбира един пулмолог от рейтинги, когато гладът настъпи, тогава кой ще е бил прав?
117
14
 
27
 
! Отговори
55 30 преди 4 години
Генерал Радев не е бил в изпълнителната власт и не е крал, краджите и мошеннижите се подкрепяте. Може и бб да спечели, щото дпс ще го подкрепи. Заедно са в далаверите приближените им-съдии, прокурори, общини директори, земи, мвр, поделения, *** горско, нои, нап, пожарни, мер, дпъсгербдиамскиблизалки. Да живее Македония, Албания и Беломорска Тракия, поклон дълбок на Капитан Петко Войводата. Всичко е менте, но не и господин Радев.
116
8
 
22
 
! Отговори
Румен Радев преди 4 години
В момента хвана силна капия. Герп няма полезен ход щото си изгърмяха патроните, а ефект няма. Вирусът нещо зацикли. Въпреки дисциплината на масовия Българин. Затова уж се сдобриха с Радев. После се отметнаха че той бил вероломен. Да ама идва лято, есен зима. Аз гарантирам че ще има още протегнати ръце, а тази *** (да не кажа по-дълга дума) сигурно ще бъде жертвана.
115
19
 
14
 
! Отговори
Много точна оценка преди 4 години
РР е изпълнявал чужди команди и се затруднява,когато трябва самда взема решения.Взема ги въз основа на опорни точки,свеждани досъветниците му от БСП,а те са изкривени и партийно мотивирани.Неадекватната му позиция на тотално отрицание поражда скандали и недоверие.Срути рейтингът му.А другари червени ***,нима смятате,че като оплюете социоложката,рейтингът ще се вдигне?Убиването на вестоносеца не премахва неприятната вест,която носи.А за избор на наследник на РР-сигурно е,че нямада е той.
114
11
 
29
 
! Отговори
Народ преди 4 години
"Румен Радев допусна грешки и това срива рейтинга му."Той Тиквун друго освен грешки не допуска, ама за това, ни дума. Едно време имаше предаване "Гол след гол" , Тиквун може, да участва напълно безпроблемно във "Гаф след гаф". Пълна ***.
113
12
 
26
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Ние ще си го изберем пак втори мандат, пък вие си лайте лайкучки! Герп е опг!