Волен Сидеров ще прекара 24 часа в ареста

По-рано той бе обявен за издирване и сам се появи в СДВР
Обновена: 15 апр 2020 15:37 | 15 апр 2020 15:37, Нели Христова
173
Волен Сидеров ще прекара 24 часа в ареста
Снимка: БГНЕС

След като по-рано днес общинският съветник Волен Сидеров сам пристигна в СДВР, той бе задържан за 24 часа и отведен в 3-то РПУ, съобщават от БГНЕС.

Още по темата

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го обяви за общодържавно издирване, след като не се е явил за предявяване на обвинения. Сидеров е бил редовно призован. Разследващ полицай разпореди принудителното довеждане на лицето.

Освен че е общински съвет в София, Сидеров е и лидер на политическа партия. В неделя той отправи масови призиви за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването във връзка с пандемията от новия коронавирус. Същите призиви бяха изпратени на средствата за масово осведомяване и под формата на прессъобщение със заглавие: „Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!“.

Вчера общинският съветник бе призован да се яви в сградата на СДВР-МВР в качеството му на обвиняем по досъдебно производство, образувано в Софийската районна прокуратура за предявяване на постановление за привличане на обвиняем и взимане на мярка за неотклонение „парична гаранция”. На входа на СДВР-МВР, той е отказал да представи документ за самоличност и демонстративно е напуснал района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мястото му е при Бай Ставри в северното крило за 24 години
53
13
 
18
 
! Отговори
Божидар Петков преди 4 години
На Сидер, сефте със скандалите му... Сега пак му се иска да обърне вниманието върху себе си... Нали дете и жена имаш бе??Какво пак се правиш на палачо, бе, еиии?????
52
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това Хайдут Сидер, пак обърна каруцата... Времето май му мина на тия изцепки! А уж сериозен мъж, с дете. Какъв пример дава???
51
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров е завършил семинария и винаги ще вярва в Бог,дори и да го затворите и тероризирате,пак ще вярва,стига сте издевателствали над него!
50
33
 
15
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Сидеров е човек със смело сърце и винаги е бил на предната линия на всяка битка и както писах по-долу е съвсем нормално всеки страхлив безгръбначен плъх да се дразни истерично от това! Плъхът винаги е завиждал на вълка, просто защото е плъх - страхлив, жалък и вътрешно слаб!!
49
14
 
34
 
! Отговори
Лидерооов преди 4 години
Бил е в руското посолство-молил е за гражданство, но са му отказали. Много често е злоупотребявал с бело и алкохол и поради този факт психиката му е нестабилна. Тези 24 часа в ареста все пак ще му помогнат, поне здравословно. Това ще са първите 24 часа от детските му години без дрога и алкохол. Дерзай ***! Хахахахаха
48
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сложете го в килия с Ахмед Шпека
47
25
 
17
 
! Отговори
атака е в сърцето преди 4 години
Волен Сидеров винаги е на мушката на власта ,на полицията.Каквото и да стане ,каквото и да каже все е набеден . С 'остър' тон говори ,но няма друг начин.Мишките от др.партии се крият по дупките и лицемерничат. Виновен или не той е ПАТРИОТ. А другите за съжеление са предатели.Това е положението.
46
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Осъдете и американския долар, на който пише ,че се доверяват и вярват в Бог!Престанете да тероризирате Сидеров,хаймани!
45
12
 
18
 
! Отговори
турчина преди 4 години
хахахахахахаха,къдесте сидеровци,бегом до сдвр са спасявате вожда си
44
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цирк за всяване на страх сред простолюдието. Един вид, щом можем да арестуваме депутат, налягайте си парцалите. Сидеров им е удобния пудел и едновременно с това стар познайник на РПУ-тата, така че драма за него няма.
43
10
 
32
 
! Отговори
Бивш Атакист преди 4 години
Волене, бяхме до теб дори и когато се излагаше като кифладжия през 2013 и 2014 г. Но след 2017 вече няма никой до теб, никъде. Имаше качества, но не си достоен явно. Заслужаваш си го. От един бивш Атакист.Да живее България!
42
10
 
20
 
! Отговори
Ivaylo Radulov преди 4 години
Не съм много наясно какви типове лица са избиратели и симпатизанти на този тип , но онова , което твори" от години наред според мен се дължи на страдания - нормален , балансиран човек не би имал такова поведение...
41
14
 
17
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Комунистите , в случая ГЕРБ забраняват да се ходи на църква. Какво ново видяхте тук? 80 години не са мръднали
40
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има "странен" поглед този дpeбосък...Прекалено втренчено гледа...
39
6
 
5
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
До 17 СмяхАз само да допълня: Да вземе и Тиквоний *** със себе си и - право при Бай Ставри! За 24 часа и двамата ще цвилят като млади кобилки-първескини...
38
1
 
2
 
! Отговори
Black Sea преди 4 години
До Анонимен 43За социална дистанция от 1.5 метра пък да не говорим
37
9
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 години
24 години, а не 24 часа!Заедно с ония фрийк Костадинов!
36
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля, че той точно затова ги прави тия циркове.За да му се обръща внимание.Нали ще се пъне пак да влиза в Парламента.И като гледам - успява.Да ни занимава със себе си, а ние му се връзваме на номерата.
35
9
 
5
 
! Отговори
Аз преди 4 години
24 години трябва, а не 24 месеца!