Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?

Лидерът на "Атака" напусна 3-то РУ
Обновена: 16 апр 2020 16:20 | 16 апр 2020 16:20, Нели Христова
183
Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?
Снимка: БГНЕС

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?" Този въпрос зададе Волен Сидеров на излизане от ареста на 3-то РУ. Той бе задържан след като призова българите да отидат на църква за Великден за да покажат, че Бог е над ген. Мутафчийски. Лидерът на "Атака" определи повдигнатите обвинения като "доста несъстоятелни".

Още по темата

"Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата - да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка", коментира Сидеров пред събралите се журналисти.

По повод поисканата му гаранция от 100 000 лв. Сидеров на въпрос дали подобна гаранция не съответства само на убийство отговори: "Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия", каза политикът.

"Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията. Аз казвам, че Бог е над Мутафчийски", обясни пред репортери Сидеров. Заяви, че е бил задържан без основание и през цялото време не получил никакъв документ. Връчили му го 10 минути преди да го пуснат.

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш", попита репортерите Сидеров. И посочи, че по темата трябва да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на парламента Цвета Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ограбват сиротите и инвалидите,защо и кой уби прасетата на хората,защо границите ни са разграден двор за внос на отровни храни докато родноти ни производство загива..Кой иска Смъртта на Народа ни...и каква е цената ви питаме..не се крийте зад Бога...безбожници
145
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Опасно е когато използваш религията и вярата на хората за политически цели,да обричаш невинни за собствено облагодетелстване,не беше ли златният пръст на станишев и доган пич,не беше ли свадбара на Бойко..в-к дИмокрация на Костов..кажи истината за тях..за религията си имаме проповедници..кой сряза икономиката ни,кой разпусна армията ни,кой ограби пенсионните и здравни фондове,кой ограби КТБ а ние още плащаме,кой поръча реактори а ни закриват мощности,защо гърците получават на калпак а у нас
144
7
 
5
 
! Отговори
Хасан Ибрикчиев преди 4 години
Един достоен лидер, обвинен несправедливо.АТАКА-ПОБЕДА !
143
6
 
5
 
! Отговори
Търпелив преди 4 години
Прав е Волен!
142
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До teoПо-опасно е да гледаш вожда като теле и да се подчиняваш безпрекословно!
141
10
 
8
 
! Отговори
teo преди 4 години
ОПАСНО Е, когато един политик и лидер на партия не само си мисли но и говори против решения взети от правителството!!! Волене и ти като *** търсиш тв изява, за да покажеш, че съществуваш!!! Много по разумно щеше да бъде, ако се изявиш с позитивни думи за запазване на живота на хората!!! Ти съсипваш своята партия с тези клюкарски , махленски изказвания!!!
140
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 146 KТой знае много добре къде е . А ти знаеш ли къде си ?
139
14
 
10
 
! Отговори
K преди 4 години
Този не знае на коя планета. Е
138
4
 
13
 
! Отговори
Разбира се, преди 4 години
Че можеш,да мислиш каквото искаш,но казването понякога е оръжие,а то понякога попада в ръцете на луди!Но,При Воленча всичко е ПР!
137
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е опасно вече ,Волене ...да се чувстваш Свободен в тая диктаторска държава...ще те подкрепяме ,но за жалост скоро от друга свободна държава...най вероятно от Беларус ....
136
9
 
8
 
! Отговори
азе преди 4 години
Под карантина! За да не заразява с простотия, че рисковата група е голяма... :-))
135
8
 
10
 
! Отговори
БОЛЕН ВАРАДЕРОТО преди 4 години
А бе ***-15 години ви баламосвам, бая отпънах,че и рублички капят. Вярно, че сега ми продухаха ауспуха, ама нейсе-запуши е....
134
5
 
18
 
! Отговори
роза преди 4 години
Разбира се,че всеки има право да каже каквото мисли,но когато си депутат и политик,трябва да мислиш повече и да внимаваш какво говориш публично.А що се отнася до нас,обикновените граждани,всеки има ум да прецени кое е полезно за него и кое е вредно.Лично аз и семейството ми на Великден ще си останем в къщи и ще се молим в къщи.
133
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волене, с Павката Шопов що не носите маски?
132
7
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Болен е много опасен и като го видите на улицата - да го заобикаляте.Най-малкото не носи маска и може да ви зарази и да лепнете някой вирус или да полудеете като него.
131
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако мислиш, че премиера е слънце, а партията му прекрасна, не е опасно да казваш каквото мислиш.
130
7
 
11
 
! Отговори
Не е опасно преди 4 години
ако си седи в Карлуково.Опасно е за нормалните хора, такъв екземпляр да се движи между тях.
129
9
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Интелектуалец: Интелектуалните ти възможности в случая се свеждат до това да напишеш нещо по опорна точка - срещу БСП и срещу президента Радев. Много си плосък за интелектуалец.Не че има връзка с темата.
128
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тримата "големи" на тн.Атака ходят по улиците без маски...........?
127
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако мислите са на ненор.мален човек може и да е опасно.Особено ако подвеждат и подтикват към ненормални действия.