Европейското разузнаване не се доверява на България

Правителството не е било поканено на провела се среща в Загреб
Обновена: 27 апр 2020 07:56 | 26 апр 2020 18:00,
66

България не е била поканена на срещата на разузнавателна колегия "Европа" с всички евролидери в Загреб в края на февруари. За това сигнализира лидерът на АБВ Румен Петков, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Според него това е най-големият израз на недоверие към страната ни от 1990 година насам.

"Основните изводи, които се правят, са не недоверие към разузнавателната общност на България, а недоверие към министър-председателя и правителството. Аргументите, които колегите са коментирали, са свързани с неспособността на българското правителство да гарантира информация", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, този от къде изпълзя?Не е ли на гости при братя Галеви?
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз не се доверявам на това, което ни говорят. Има голяма неяснота относно тестовете.Как се разбира какво отчитат. Има тестове а няма лечение е малко нелогично.
57
5
 
1
 
! Отговори
Типично преди 3 години
по комунистически-тези,заради които ни нямат доверие,търсят дивиденти,като обвиняват останалите за липсата на това доверие.Бащата на тоталнатапропаганда с фалшиви истини-Гьобелс може да се радва в отвъдното-делотому е живо и се практикува усилено от колегите му социалисти.
56
8
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Не се доверяват защото знаят, че навсякъде бъка от руски агенти като Румен Петков и адаша му, който се прави на държавен глава.
55
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ти още ли не си в затвора човече,в САЩ от 30 год.да са те обесили,тук сееш разделения и ДС итриги.ЕС се превърна в концлагер...във фашистки-несправедлив и нечовешки...щом хора като теб и борисов са ни политическите фактори..отх 30 години политическата ни класа яде буквално човешка плът...убиват хора за пари от алчност и безбожие...и ЕС го финансира..Анатема
54
2
 
8
 
! Отговори
КРО преди 3 години
Не може Европейската разузнавателна служба да има доверие на правителство начело с Борисов, което изпрати за генерален консул в Мюнхен бившия шеф на ДАР подсъдимия Драгомир Димитров, издал секретна информация срещу 100 хиляди евро при положение, че основно задължение на разузнаването е да опазва тайните на държавата.
53
6
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Европейско разузнаване - нов виц.
52
6
 
10
 
! Отговори
От вътре преди 3 години
Каза Руменчо Петков най - големото корумпе той си знае защо. Много неща покри тоя *** даже не трябва да се показва. Само ръси бисери и винаги се прави на многознаещ, Гешев да се завърти около него и миноалото му, ще изленат пикантерии големи. Давай Гешев виж му сметката на тоя ***
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, и в Европа знаят, че в България мафията си има държава.
50
2
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Щом "чиновникът " е в стая изборите мога да ги "разгадая". Мога и да ги реша, защото не греша. Щом има рима значи е от "прима"...Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните ,полицията ,медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
49
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо се обръща внимание на партии, които имат на изборите по-малко избиратели, от колкото членове... смешно е вече да се дава гласност на такива, защото става повече от ясно, че тази гласност е купена.
48
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никак не ми е хубаво да го напиша, но и в БГ нямаме доверие на институциите. Това е още от втората световна война ...... ;)
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този марш от политиката с Станишев и другите Гергов,лошото че и ГЕРБ имат много за почистване Плевналиев,Биков,Атанасова,ЗАхариева и др.
46
4
 
5
 
! Отговори
Не се преди 3 години
Доверяват,на шуркащи во шадравана май!
45
6
 
8
 
! Отговори
До герберите преди 3 години
Шшшшшшшшт! Пред фактите и боговете мълчат! По-добре нищо не казвайте! Спрете да се излагате заради някаква мутра! Слабата конкуренция от страна на опозицията не прави Борисов по-кадърен или знаещ! Не, той си е един селски тарикат!
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
филипчо е пионка на евреите,поинтересувайте се макло и ще се убедите
43
4
 
12
 
! Отговори
Я преди 3 години
Що бе ти като беше вътрешен министър какво правеше, че да се харесаме на разузнавателната общност? Срещаше се с братя Галеви, които понастоящем се издирват от Интерпол
42
6
 
14
 
! Отговори
Илко преди 3 години
Агент Гоце ни НА ВРЕМЕТО разправяше че АБВ няма да се занимава с политика, да да аз го чух и му повярвах аз.Тогава оная српска песновка ШАДРЪВАНИ беше на мода.. Да да
41
4
 
28
 
! Отговори
Благоев преди 3 години
ТОВА НЕ Е ИНДИКАЦИЯ КЪМ ДАДЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ,А КЪМ ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО! ХОРА КАТО Г-Д. ПЕТКОВ СА СЪЩЕСТВЕНА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА.
40
3
 
10
 
! Отговори
аноним преди 3 години
До 43 По времето на Филип станаха и много други простотии! Наясно съм, че той беше пионка. Само той ли? Дали някога ще излезе наяве чия пионка!?