БСП обвини властта, че не се се отчитала пред депутатите и хората

Бойко Борисов и негови министри са в парламента
Обновена: 28 апр 2020 09:35 | 28 апр 2020 09:25, Камелия Цветанова
15
БСП обвини властта, че не се се отчитала пред депутатите и хората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП обвини властта, че не се се отчитала пред депутатите и хората.

По настояване на левицата шефката на НС Цвета Караянчева свика днес извънредно заседание, на което да бъде изслушан премиерът Бойко Борисов за предприетите мерки за справяне с коронавируса.

Заедно с него в парламента дойдоха и министрите на финансите Владислав Горанов, на социалната политика Деница Сачева, на вътрешните работи Младен Маринов и вицето Томислав Дончев.

„В една класическа парламентарна демокрация нямаше да има нужда да се свиква извънредно заседание, а той щеше да поиска сам да отчете за предприетите мерки за справянето с епидемията и социалната и икономическа криза“, обвини Кристиан Вигенин.

„Вие, както и вашите министри, предпочитате да водите монолози в контролирана среда от телевизионните екрани, но в парламентарните декорации властта е в тази зала и който иска да я упражнява ще се отчита тук от тази трибуна“, скочи още той.

Според него всичко в подкрепа на бизнеса е недостатъчно и е фокусирано главно върху заемите, а още по-семпли са социалните мерки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-8,какъв Орешарски те подгони,Орешарски,като искаше да вземе 1милиард,твоето любимо слънце,прати платените и ентелегентни,гербери-комунисти,на улицата,за да протестират,срещу заема,а след оставката твоя любим взе 16 милиарда,и сега пак иска да вземе 10милиарда.
10
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До АНОНИМЕН-10 ,досега,най-малко 100 пъти съм писал,че бивши комунисти,няма,както няма малко бременна жена,малко *** и бивш милиционер.
9
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
ДО 1 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ГЕРБ СА БИВШИ КОМУНИСТИ. КАКВО ЩЕ СЕ ИЗХРАЧИШ ПО ВЪПРОСА. ИЛИ ДА ПЛЮЕТЕ ВИ СЕ ПЛАЩА И КОЛКО ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.
8
3
 
5
 
! Отговори
teo преди 3 години
Днес ЖЕНАТА ЛИДЕР *** получи ЦЕЛИ шест минути да се ИЗЛОЖИ за пореден път!!! Защо се пречи на тази милионерка да срине до край БСП-БКП ??? Българино ????
7
4
 
16
 
! Отговори
Ганьо преди 3 години
БСП-то ги видяхме преди 34 години каква я свършиха при аварията на Чернобил... Скриха от населението истината, за да изградим стаден имунитет.
6
4
 
14
 
! Отговори
Как Сийка преди 3 години
Ето,че Нинова отново е обърка - тя вмсто да даде отчет каква я свършиха тя и нейната жа лка партийка по време на пандемията досега иска другите да дават отчет ?! А кога твоя милост ще даде отчет пред народа как така именно ти се сдоби с такива огромни фирми?!Но по стар обичай завещан й от недалечно време под "вола се търси теле " и както винаги някой друг трябва да е виновен,докато другарицата Нинова и нейното котило са чисти и прозрачни като седемтях рилски езера... :)))
5
3
 
16
 
! Отговори
Стар партиен член преди 3 години
Абе,Вигенин,откога комунистите започнаха да се грижат за благополучието на бизнеса или се чудите какво да си правите парите и по какви начини да оглозгвате хората ?! Преди го дини ние вдигахме съвсем други лозунги ?! Само се криете под благовидни изрази и дебне те къде ще се окаже проблемче,за да виете като хиени - долна работа ! Какво сте напра - вили вие,освен да искате и да трупате пари ?! Пфу ! Отврат сте !!!
4
3
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
24/7 ни заливат с информация, БСП-то кое не разбраха?
3
8
 
25
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Имам чувството, че се събират и умуват всеки ден какво да обвинят властта :D Жалка история ... Как пък не измислиха хубава идея или умен план и с това да спечелят хората .. Неее ... трябва да се търсят грешките :D
2
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП криха за радиацията пррз 1986, стотици хиляди бяха облъчени, хиляди онкологично болни, няма да простим, няма да забравим
1
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по големи гадове от бившите комунисти