Борисов за Божков: Не влизам в обяснителния режим на обвиняеми

Темата приключи, категоричен е премиерът
Обновена: 9 май 2020 22:44 | 9 май 2020 22:40, Анисия Иванова
119
Борисов за Божков: Не влизам в обяснителния режим на обвиняеми
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Темата с неверните твърдения на обвиняемия Божков приключи вчера с коментарите на министъра на финансите Владислав Горанов и на председателя на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание – Менда Стоянова."

Така премиерът Бойко Борисов отговори лаконично на въпроси, зададени писмено от bTV.

Още по темата

Въпросите са били по повод интервюто на издирвания от прокуратурата бизнесмен Васил Божков, което той даде от Дубай вчера за медията и в което отправи обвинения към управляващите.

Собственикът на "Нове холдинг" заяви, че Бойко Борисов бил виновен за състоянието на футболния клуб "Левски“, защото съсипал фирмите, които го финансират.

Борисов е допълнил още, че от времето, в което е изпълнявал длъжността главен секретар на МВР, не влиза в обяснителния режим на обвиняеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
12
 
! Отговори
Помнете ми думата преди 3 години
Някой ден след години,На тази особа ,жалките същества които я подкрепят,Ще му построят мавзолей както на времето на Георги Димитров! Като този който Евгени Бакърджиев Не можа да събори от раз! след 1989 г -:) Та на тоя Не бих му сложил НИКАКВО ЦВЕТЕ КЪДЕТО И ДА Е СЛЕД ВРЕМЕ! Не бих му "посадил" даже и МАГАРЕШКИ БОДИЛ!
79
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязва се сигурно, хаотично движение по коридорите на "Дондуков"-1.От Дубай,Васил Божков в прав текст обяви,че държавата ни се управлява от хунта.Как се живее под "ботуша" на въпросната групировка,всеки средностатистически българин и всички под неговата "летва" всеки Божи ден,го чувствуват с празния си джоб и на места с мизерното си съществувание.Явно, "вървим" към Чили от времето на Аугусто Пиночет. Гласувахме за родолюбци,а то какво излезе!? Значи сме *** гласоподаватели! А!?
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обвинен в лотарията с търкащи билети при туй произведени в чужбина на бройка с някаква изработка от което следва че са внос съответно с митническа проверка,такса,ставка бройка,килограм,тон,след туй печатане на кръгли суми в числа обявени за награди разбираемо в левове как национална валута за играта,а щом е лицензирана лотарията с име,знак,информаци,основание,разрешение,организатор се изписват съответно билет,серия,графични кодове за сравнение с отчет за плащане,цени и др.уточнени от КХ и МФ.
77
2
 
17
 
! Отговори
По-точно преди 3 години
не му се влиза в ролята на обвиняем, който дава обяснения.
76
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идва видов ден.Щеш-нещеш,ще трябва да влезеш в обяснителен режим,заедно с цялата шайка около теб.
75
2
 
26
 
! Отговори
БАНКЯНСКО ГОВЕДО преди 3 години
ПРОДАВАМ КЪЩА В БАРЦА
74
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов за Божков: Не влизам в обяснителния режим на обвиняемиЩОТО ПРОКУРАТУРАТА НИ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ИНАЧЕ ДА СИ ЗАТВОРНИК ВЕЧЕ
73
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е,че обвинителя не търси обвиняемите където трябва.Ама нали те си го избраха.Когато народа се събуди и ви потърси сметка за всичко откраднато,за мизерията до която го доведохте и за прогонването на 2 милиона българи от страната,тогава може и да заживеем по-нормално и по-щастливо.
72
3
 
28
 
! Отговори
ББ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ преди 3 години
КАТО Е ОА КАН ДО УШИТЕ - НЕ ВЛИЗА В "ОБЯСНИТЕЛЕН" РЕЖИМ. КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЧИ ОБАЧЕ, С ЧАСОВЕ ЛЪЖЕ, ЗЪБИ СЕ И СЕ ОПИЯНЯВА ПРЕД МИСИРКИТЕ. СЕГА ЩЕ ОТГОВАРЯ! ЗА КРАЖБИТЕ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ,ЗА ТОВА, ЧЕ НА ОНИЯ 20% НИ Е ЯСНО, ЧЕ Е ГЛАВА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА,С ДРУГИ ДУМИ МАФИЯ, ЗА НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ И УЖАС СРЕД "ПРОСТИТЕ" И "ЛОШИЯ МАТ'РЯЛ"С ТРУПОВЕ, КАТАФАЛКИ, МОРГИ, ЗА ПРОДАЖБАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ТАКА ИЛИ ДО ЦСЗ, ИЛИ ДО 4-ТИ КИЛОМЕ
71
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти и без това си закъснял с "обяснителният режим". Отдавна на всички е ясно що за птица си. Но всичко си има начало и край.
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е добре ,но да се каже че не знал
69
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом ти станеш обвиняем, ще ти се налага!
68
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ти се наложи,Баце.Щом и бившето ти приятелче Цветанов го активираха срещу теб.
67
5
 
34
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Неблагодарници,заради вас карам без заплата и закусвам филия с мас!!!
66
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата!
65
6
 
40
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
Не влизал в обяснение! Смешен и жалък и то по-голям крадец ,който е алчен за още пари ,но нещо не може да ги прибере! Ето това е трагедията му сега.
64
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще влезеш скоро , като Божков си поотвори още устата сега само пробва
63
1
 
7
 
! Отговори
Край преди 3 години
Демек *** си капаците набори, лъвове и лъвици както и вие ***
62
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, сутрин като се погледнеш в огледалото, виждаш ли Пеевски?
61
31
 
5
 
! Отговори
Kolchak преди 3 години
То всичко у БГ- то се е пооплело , но все нещо правилно трябваше да се почне. Например назначените за малки , средни или грандиозни капиталисти да почнат като всички нормални българи да плащат задълженията си към държавата. Икономиката да си върви по икономическите закони. Българите се нуждаят от повече държава , от повече справедливост , от нормални заплати и пенсии .Посоката е точна . Дори само за това нашият премиер заслужава поздравления.