Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната

Ще ги настаняват в държавните почивни станции
225
Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тези, които са на първа линия в битката с коронавируса, ще получат ваучери за почивка на родното Черноморие. Става въпрос за полицаи, медицински персонал,фармацевти. Новината съобщиха премиерът Бойко Борисов и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата

Първоначалната идея на патриотите беше всички да получат ваучери, но тя не беше одобрена от коалиционния им партньор.

„Обединихме около предоставянето на тази възможност за летуване само във вътрешен туризъм и само за хората, които са на първа линия със заболяването, което стана причина за всички тези резки промени“, каза Симеонов.

Ваучерите ще бъдат използвани за запълване на държавните бази, а едва след като в тях вече няма свободни меса, ще бъдат използвани и частни хотели.

Според него от кризата най-силно е бил засегнат именно туристическия и рестораньорския бранш заради забраната на здравния министър да работят.

Симеонов подкрепи намаляването на ДДС за туризма на 9%.

"И към настоящия момент във всички туристически обекти цари едно двуличие, една неравнопоставеност между хотелските стаи, хотелите като места за настаняване и заведенията за хранене към същия хотел", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
16
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
В НЕГОВИТЕ ХОТЕЛИ
133
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ще хрантутим администрацията. Всичкото киреч де що е на държавна службица ще намаже филията с масалце, а обикновения кечист ще ръфа трохи...
132
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната недомислица от Симеонов
131
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде да уточним първата линия при медиците,че нещо не ми се изясняват нещата-лични лекари и целия медицински персонал по болниците,който не спря да работи и лекуваше не само covid...?
130
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъкааа, дефакто най-изложените на риск до момента ще ги набутат по мутроморието и ше ги изложат на още по-голям риск под предтекста, че виж как им се отблагодаряват. Подлагат ги на биотерористичен експеримент (понеже точно за това говорим) без дори да се знае дали това ще има някакъв ефект. И да напомним - стратегията на "стаден имунитет" преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колко колкото умрат, умрат.
129
2
 
14
 
! Отговори
РРРРРРРРРРР преди 3 години
До kvazi АААА ТО ПОЛИЦАИТЕ АПТЕКАРИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ САМО ДРУГИТЕ ПЛАЩАТ
128
0
 
7
 
! Отговори
отдавна казано преди 3 години
Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя. Народът е като едно добиче: колкото повече го удряш, толкоз по-бърже върви към целта, която ти си определил.Те така ... и сега !
127
1
 
26
 
! Отговори
kvazi преди 3 години
Комунизъм в действие. За едните може, за другите - не. а това че аз съм с 20 години стаж и всеки месец плащам данъци ???
126
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно. Валери Симеонов колко хотела имаше ?
125
1
 
33
 
! Отговори
bam преди 3 години
Знаех си.. ще избие на социализъм. Дайте пари на хората и това е. Какви са тези купони, държавни станции итн. На кого хвърляте прах в очите? Мизерници. Нашите политици са особено неприятни... как ги избираме... нямам идея!
124
0
 
29
 
! Отговори
Дайте му тромпет преди 3 години
Най ме кефи Борисов как намали ДДС на 9% на мутрата Алибегов за кръчмите му!В кръчма и хотел не стъпвам поне година напред като знам какви необразовани мър.ли работят ужассс!
123
1
 
32
 
! Отговори
Богопомазани гербери преди 3 години
С една дума целия държавен апарат ще почива на вересия както беше и по соца в това число и ромите те също са гласоподаватели на партията майна.За останалите 14 дневна карантина,ако припарят Гърция и Турция.
122
0
 
34
 
! Отговори
Човечето преди 3 години
Тези изброенете ли са само на първа линия,ми продавачки, паботници на бензиностанция, ми банкови служители, хората в пощата и ред други или те не са хора
121
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЕГА СИ СПОМНИХ:ДАЛАВЕРКАТА СИМЕОНОВ БЕШЕ НАПРАВИЛ ЕДНИ ХОТЕЛЧЕТА ЗА ПОЛИЦИЯТА ДОКАТО "СТРОЕШЕ ОГРАДА" И ВСИЧКИ ТРЯБВАШЕ ДА "ПОЧИВАТ" ТАМ....ЕЙ ДАЛАВЕРНИК Я МАРШ И ПАДНИ ЗА 20
120
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мисирките няма ли? Те също много заслужиха ,психясвайки народа в началото на карантината.
119
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На милиционерите не им пречи щом е на аванта.Те са свикнали.
118
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията има почивни бази!
117
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавам лекари блъскащи по 12-15 дежурства на месец и извънреден часове за Бог да прости в тежки отделения,без 1000лв и без шанс за ваучери,но споко всичко си има край рано или късно.Ще стигнете до Боко и Ананиев на ви лекуват те знаят.
116
4
 
19
 
! Отговори
турист преди 3 години
Да отидеш с колеги на ведомствена станиция е пълна простотия от соца Трябва да си яко *** и закъсал за да го направиш !
115
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как беше- не било компютри,а компоти.От обещанията за безплатни чадъри,ваучери и вайкане да спасим бг черноморие ,кво остана? И очаквате да кажем- да,отиваме пак да си дадем парите на мутрите,пак да слушаме чалга до сутринта,щот сме патреоти! Да,ама -не! Няма да ви стъпим на бетона, а вие викайте пияните англичани и простите скандинавци да правите туризъм.В Турция и Гърция ни очакват!