Ще влезе ли в политиката ген. Мутафчийски?

В ГЕРБ има процеси на консолидация
13 май 2020 10:19,
62

Управлението на кризата в дните на пандемия пренареди рейтингите на водещите политици. За първи път от встъпването в длъжност на Румен Радев президент и премиерът Бойко Борисов се изравняват по доверие - 40% за Радев и 40% за Борисов. Това сочи проучване на "Алфа Рисърч“.
Още по темата

Ситуацията е динамична и рейтингите сочат, че когато си имал "късмет" да си на върха на кризата, обикновено получаваш кредит на доверие, ако в този момент се провеждат избори. Това каза за "България сутрин" политическият психолог проф. Антоанета Христова.

"Рейтингът на ген. Мутафчийски вече се използва от управляващите, дали той ще влезе в политиката - е друга тема. Аз лично се съмнявам. От тук нататък трябва да се покаже експертното лице, състезанието става по-рисково", посочи политическият психолог.

По думите ѝ в момента в ГЕРБ по-скоро би имало процеси на консолидация, отколкото на противопоставяне.

"Всички анализатори казват, че социалните политики ще са следваща писта на състезание. Когато човек направи отстъпки от някои принципи, ще бъде изправен пред отговорността да отговаря защо не го е направил за други сектори. Определено човекът, който комуникира всичко за управлението на кризата, е премиерът заедно с ген. Мутафчийски", обясни проф. Христова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Дочев преди 3 години
Платени тежко,кухи сондажници на човешкото мислене,пари правят в бедна България.Агенциите на които Борисов пълни за.....те,човек може да ги види и усети дори от Подуене! С парите на нископлатените работници и пенсионерите,герберите си правят предизборната манипулация върху ошашавените мои сънародници.Петстотин държ. и общин. чиновници,още толкова техни роднини,още толкова купени ***,ето ти "пълна" изборна победа.Така печели милиционерската партия по-вече от десет години! Бог да ни е на помощ!
41
2
 
5
 
! Отговори
Кьормеков преди 3 години
Слез 13-ти май,подмазвачите на Борисов от "соц.агенции", сайтове,вестници ще изтрезнеят,Мутафа ще си отиде от където е дошел и нещата ще си дойдат на мястото.Предадената ни информация от т. нар. щаб във връзка с падемията от компетентният говорител,трябва ли Мустафата да го препоръча на Д.Тръмп,за да го вкара в политиката?Нямаме нужда от профсъюзни чиновници с генералски лампази. Един истински, натурален български генерал,родолюбец,е Румен Радев.Бог да пази генерала!
40
3
 
4
 
! Отговори
Михаил Семков преди 3 години
Паникьорът генерал, който дължи кариерата си на ГЕРБ. Уникален екземпляр!
39
1
 
0
 
! Отговори
Тино нино преди 3 години
Няма да влиза, но ще държи в напрежение всички страхливи политици още година хаха. Голям страх ги тресе.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че цялата клика на Борисов трябва да си ходи. Което не значи, че руската партия са по-добри. Въобще, закъсали сме го.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво може да даде Мутафчийски на политиката? Един мишок, когото никой не познаваше до вчета. Да си ходи!
36
1
 
3
 
! Отговори
komitataей преди 3 години
ще бъде поредния който ще се мъчат да вкарат в политиката и ще отпадне завинаги.ако е специалист наистина да помага н а хората другото е ала бала -съгласили се явно вече става въпрос за пари но те проучвания ги знаем, като навремето Петър Стоянов беше на върха ама не
35
1
 
3
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Генералчето като политик ще е по-зле , отколкото е като началник на НОЩ.
34
2
 
4
 
! Отговори
до бабати мара преди 3 години
Марооо, жалко че си мислиш още че генерала е бил някакъв водещ с униформа по телевизора. Има ли смисъл да ти се обяснява
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
без да съм чел и ред от написаното, Не няма да влезе в политиката. Твърде принципен и честен човек е. Избирайте си Учиндолския.
32
1
 
4
 
! Отговори
15 преди 3 години
До 1,футбола ни е,също като държавата,все лежим върху американския триумф,а сега сме ,зад Буркино Фасо,а приказките ни,че сме голямата работа,нямат край,само се чудя,дали и тези постижения,в САЩ,не са плод ,на мъдрото ръководство на герб-комунисти,и спортния министер-манекен на "Родопа" краси,но скоро и това може да се разчуе.
31
13
 
31
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
борисов каза по тв за доктора че го познава от 25 години и ние сме го издигалиосвен това не ми стана ясно защо оставя операционната и се занимава със статистикаслед като не е вирусолог за мен това е чист кариеризъм и по тази причина спряхда гледам брифингите
30
29
 
20
 
! Отговори
Мутафчийски-Президен преди 3 години
Това е най-големият страх за БСП и тяхното протеже - безделникът Румен Радев !
29
23
 
9
 
! Отговори
Успех ! преди 3 години
Министър на здравеопазването с ясна визия за Тотална Реформа !Има нужното образование, опит, силен характер и воля !
28
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази другарка е една голяма лизачка и *** на ББ.
27
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В ГЕРБ" има процеси на консолидация".Да не би да са решили да жертват Борисов?
26
10
 
22
 
! Отговори
Мдаа преди 3 години
Ами няма как да стане , всички знаят че е погребалния агент на Баце.
25
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутафчийски е слуга на Тиквата живеем във феодализъм ей ги другите слуги от Алфа Рисърч изфабрикуваха рейтингр къде са го броили тоя рейтинг хората си бяха по къщите.
24
30
 
10
 
! Отговори
Мутафчийски премиер! преди 3 години
Кандидатира ли се за нещо, ще гласуваме за него! Ще отвее и герб и бсп
23
6
 
20
 
! Отговори
Нане преди 3 години
А другарката христова, да оди си скине дипломата...