Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

Той бил в началото за прохождане на масон
24 май 2020 22:50, Нели Христова
161
Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

През отминаващата седмица беше разкрита група, приела поръчка за убийство. Единият от задържаните е действащ служител на Националната служба за охрана.

Подполковник Борис Иванов, специалист по взривни устройства на Националната служба за охрана, е приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова през октомври миналата година. Това обяви прокуратурата, а полицията е задържала и физическия извършител на убийството.

На иззетия мобилен телефон на служителя на НСО се установява активната му комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители на високи позиции, вероятно членуващи в една и съща масонска ложа", съобщи говорителката на прокуратурата Сийка Милева.

От НСО обявиха, че очакват да им бъде предоставена информация, за да предприемат действия спрямо служителя им. Поръчителят е известен, но в момента се издирва. Разследващите смятат, че мотивите за убийството са неуредени финансови отношения и сигнал на Марангозова за изнудване. За мократа поръчка бил платен аванс от 50 хиляди лева.

"Случаят и участието на служител на спецслужбата в мокра поръчка не трябва да се преекспонират, тъй като НСО има 1000 служители и е нормално във всяко стадо да има мърша", коментира в предаването на bTV  ген.-майор Румен Ралчев - бивш служител на УБО и НСО. Той е Велик приор на Велик приорат-България и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година. Достигнал е най-високата - 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор.

Ралчев е категоричен, че служителят на НСО е с много нисък ранг в масонството.

"Този господин е много в началото за прохождане на масон. Той е много надолу - калфа", обясни Ралчев, като подчерта, че в неговата ложа няма служители на НСО.

"Той изглежда много скромен, ученолюбив и прилича повече на научен работник, отколкото на тези бодигардове, с които искат да го оприличат. Визията му няма нищо общо. Ако е участник в това престъпление, той е бил само мозък", добави Румен Ралчев.

По думите му, за един нископоставен член на някоя от ложите са необходими поне 10 години, за да стигне до най-високото ниво на контакти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
7
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Абе! Масони! Зидаро-мазачи!
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 57 Могат да ти ги кажат, ама ще стане мазало, затова си мълчат.
45
4
 
19
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 3 години
Какви масони и темплиери. Една банда проостаци ви командват и убиват.
44
5
 
6
 
! Отговори
Скитник преди 3 години
Пишман масони, продават фасони! Аве цър..ву..ли, живи сте САМО защото още не пречите на никого!
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои са другите работници от масонската лъжа?
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масонското Мешере и един мозък с работник или работник с мозък.
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44По-дълбоко е от това. Сребролюбието води до разпада на индивида, но жаждата за власт и абсолютен контрол води до смърт на обществото.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой управлява Бг - правителството или ложите? Изобщо какви са тия ложи?Кой управлява правителството? Дали ще са масини, илюминати, мутри, ДС агенти ... все тая. Корумпирано общество винаги ще има кой да го яхне.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 49ДАНС е агенция, съставена от много хора. Не е монолитен блог от агенти живеещи извън обществото, лишени от лични интереси, с цел да го обслужват.Според теб, какво може да направи ДАНС? Да речем, че го погне? Че те ще трябва да погнат и собствените си хора. Ако вкарат всички в затвора, особено тези с международните връзки и големи капитали, ще съсипят икономиката ни. Обществото ни сенкрепи на лъжи и измами. Тази илюзия е нужна, за да съществува.
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой управлява Бг - правителството или ложите? Изобщо какви са тия ложи?
37
1
 
20
 
! Отговори
гербедян преди 3 години
Еее щом е от нисък рант може. Виж ако беше от среден, тогава вече лошо. Ниските рангове могат да си убиват на воля.
36
1
 
29
 
! Отговори
ноне преди 3 години
Ох господи сега на масони си играят и се състезават кой е по голям масон... Честно казано това малко ме кара да ги съжалявам ... Само се чудят как да си придават важност защото нямат никакъв съществен принос към живота на нокого ...
35
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извинявам се, но държа на лицето ген.-майор Румен Ралчев да му бъдат отнети военната титла и всички държавни пенсии и привилегии до които се е домогнал. Нека еврейските му господари си го хранят! Отделно ДАНС и прокуратура да се хващат да ги разработват! Паралелна структура на държавната, организирана в тайна и вършеща престъпления. Това е точно работа за ДАНС, а не пръскачките пред парламента!
34
4
 
9
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Да има полицай,които не са убивали за пари! Има и то повечето от тях са такива полицай! Аз не съм полицай или пък военен,но и тези хора като повечето други имат семейства ,деца които отглеждат и битовизмите на българският човек!
33
1
 
4
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Аз искам истината!!!
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според вас има ли полицай който да не е убивал хора за пари ?
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко това става от сребролюбие, а сребролюбието е корен на всички злини (I ***. 6:10)
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНад 2 години са я пазили от ДАНС,заради заплахи,тя е имала и много дела срещу нея и тя срещу други,но не е могла да върне парите и затова са я думнали.
29
3
 
10
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
А на варненския журналист лой е? Или там няма да ровичкаме, защото ще замирише на герберско?
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То в тая държава кога не са убивали неудобните .Алеко е убит също от държавен служител .