Мая Манолава не правела партия, тръгва на обиколка из страната

Тепърва ще решава как ще се включи отново в политиката
56
Мая Манолава не правела партия, тръгва на обиколка из страната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият омбудсан Мая Манолова, която се кандидатира за кметна София и загуби вота от претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, обяви, че в момента не прави партия и не се занимава с партийно строителство.

Още по темата


„Тръгвам из страната, за да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите мерки на това правителство не стигат до обикновения човек. Че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще поискаме ревизия“, коментира тя пред bTV.

Манолова поиска оставка кабинета, ревизия на властта и направи заявка за връщане в политиката на седящ протест пред МС през миналата седмица.

Тя анонсира план за възстановяване на загубите от COVID-19 с 19 мерки за 19 месеца и заяви, че времето на това управление вече е изтекло.

„Решението как ще участваме ще го вземем заедно с гражданите, след като обиколим цялата страна в края на месец юли“, каза Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
fF преди 3 години
На тъмно будувайте нощем и палете свещите нощем, едно истинско християнство!
44
0
 
1
 
! Отговори
fF преди 3 години
До Мая Манолова:едно истинско християнство, дорде има мрак някъде там има и сатана който никога не спи и си работи, не трябва да го изключваш по никое време и да блейкаш и зависи колко тъмно, както е сега ако 10 пъти по-тъмно отколкото светло, 10 пъти повече мразиш и 10 пъти повече пъти със злото си имаш работа да се пазиш и атакуваш, десет минути мразиш, една минута обичаш ближния, и не блейкайте хора, колко тъмно непрекъснато се мени, най-вече през времето и другите измерения прииждатНАвълни
43
0
 
2
 
! Отговори
Агентура в действие преди 3 години
Галева нищо не решава от момента в който е станала студентка в Московския университет,а отговорният агент.Въпроса е, кой сега е кукловода зад Мая(има ли дипл.имунитет?),който решава дали тя ще прави партия или няма да прави.Миналия ден тя си мислеше,че ще прави партия,днес й казаха,че няма да прави.Дали тя ще подкрепи някой на следващите избори или нея ще я подкрепят,пак ще й кажат.Това са хората,които искат да отклонят България от Европа и Еврото къмто Русия и Рублата.Планът е подмолно червен!
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая баба да си гледа климакса, а не да истерясва хората и да дава неизпълними обещания!
41
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Майче , до скоро те харесвах , но май и ти искаш да се добереш до кокала !
40
4
 
5
 
! Отговори
444 преди 3 години
Задкулисието /Пеевски/ я готви тая за премиер!
39
0
 
10
 
! Отговори
Не, преди 3 години
Наистина няма такава държава??!!Толкоз дрънкане,преливане от пусто в празно,хабене на медийно време,на обществена енергия и ЗАЩО??!! Заради една ос,кубана,изрусена,п,роститутка,пърдон К,окошка??!!*** наистина сме изперкало племе,няма какво да се каже повече по въпроса!Явно политиката и червения,р,огат д,обитък дето се тика в нея е като синоним на питата с меда!!Всеки се тика да смуче,да лиже и това се нарича политически процес??!!Особенно пък с х,ахавели като сестрьонка Галева??!!
38
3
 
17
 
! Отговори
Манoлова - жалка преди 3 години
Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манолова е деструктивна личност и може единствено да руши, обругава, залива с помия и да разваля. Не си спомням през последните 10 години да е направила нещо градивно и положително.
36
3
 
15
 
! Отговори
Каквото и кажат ! преди 3 години
Последно прави или не прави Мая партия - онзи ден правеше, днеска не прави .....
35
6
 
12
 
! Отговори
Цеко преди 3 години
къде и кога ще се бъдят спирките от обиколката? може ли да си я запазя за половин час, че на такава обиколка ми звучи хахаха иначе само бензин хаби напразно, смисъл от полит-червени същества няма
34
5
 
21
 
! Отговори
Кой и плаща ? преди 3 години
Откъде Мая взима пари да обикаля из страната, за да чуе мнението на хората ?
33
6
 
28
 
! Отговори
Голяма лъжкиня преди 3 години
Мая излезе същата лъжкиня като приватизаторката Нинова !
32
6
 
14
 
! Отговори
Мислеща преди 3 години
Защо отново се лансира тази компрометирана особа?! Толкова ли няма млади, кадърни и неопетнени хора, които имат лидерски качества?! Тази беше първа защитничка на Истанбулската конвенция , като омбудсман само плямпаше и нищо конкретно не направи, уж се бори с майките на увредени деца, а после законът се оказа пълен хаос.... Трябват нови и неопетнени хора, а старите муцуни да се скрият.
31
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ненавистта си към ЕС и НАТО русофиската диаспора е готова да заложи на всяка ***, само и само да свалят проевропейското Правителство на Борисов !Но българския народ може да не помни, но не забравя 45 годишната съветска окупация и комунистическия терор.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Блокирали са сайта Монитор,статиите не се отварят и не се вижда в чужбина.
29
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е българският Хелмут Кол! Тва е.
28
11
 
25
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Разбира се , че не прави партия! Тя прави политическо погребение - собственото си.
27
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре, още един ход на тотално потапяне на БСП. Бойко има твърд електорат и някои и друг новоусетилсе и доволен. Тия обаче на БСП, поотпаднаха а други просто се отказаха заради Техноимпексова, ако Майчето реши да се пъне то тя ще обере гласове от БСП-то и евентуално ако Славиту се реши да ходи на изпори та предишните 20% за БСП ще се поразпределят на новите играчи, може и да прихванат някои чалга протестър и това ще е. Демек още по добре ще се изядат отвътре, остаряха и номерата им също.
26
12
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 3 години
Битката с мафията я загубихме още преди 30 години.