България може да вземе до ?12 млрд. от ЕК за коронавируса

Предложението на Фон дер Лайен е одобрено от основните групи в ЕП
Обновена: 28 май 2020 10:40 | 28 май 2020 10:03, Анисия Иванова
56

България може да получи до 12 млрд. евро, за да се справи с последиците от коронавируса. Средствата ще дойдат от специален възстановителен фонд на Европейската комисия, съобщи Bulgaria ON AIR.

За целия Европейския съюз средствата да са в размер на 750 млрд. евро, а дългосрочният бюджет на общността до 2027 година да е в размер на над един трилион евро, предлага председателят на Еврокомисията Урсула Фон дер Лайен.

Предложението ѝ срещна одобрение от лидерите на повечето от основните политически групи в парламента, включително от най-тежко пострадалите от кризата Испания и Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Едва ли ще вземем.
11
7
 
10
 
! Отговори
Бойко Борисов Бог преди 3 години
А можеха да са 42..Вий ми се дърпате тука,*** и толупи.Не щете да се разболявате и умирате...ей твърди чутури.Лош матрял,аз ви го казах ей Много ме разочаровахте.За благото на България не мислите,за макроикономиката,за стабилното финансово състояние на държавата не мислите.Ето,инвалиди и пенсионери почти ги уморих вече,ама...айде моля ви,болейте и *** щото милярди са туй ей..
10
9
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БОРИСОВ ЩЕ ИЗТОЧИ И ТЕЗИ ПАРИ !!А ЗА ГРАЖДАНИТЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!!!НИТО НАМАЛИХА ЦЕНАТА НА ГАЗТА А ПАДНА С 40% , НИТО ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА А ПАДНА С 40% СПРЯМО СЕГАШНАТА ЦЕНА!,, НИТО НА ТОКА А ПАДНА С 20% НА ЕНЕРГИЙНАТА БОРСАНИТО ИМА БЕЗЛИХВЕНИ ЗАЕМИ САМО ЗА ПУСНАТИТЕ В ОТРУСК ЗА УВОЛНЕНИТЕ НЯМАИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОЧИВКА НЯМА САМО ЗА МВР И ЛЕКАРИС ДВЕ ДУМИ ПРИ БОРИСОВ , БИТИЯ СИ Е БИТ ТОВА СМЕ НИЕ А СИТИЯ СИ Е ОЩЕ ПО СИТ ТОВА Е БОРИСОВ
9
2
 
10
 
! Отговори
Трансформърс преди 3 години
До България милиардите ще дойдат като помощ от еврофондове, а до конкретните бенефициенти - като нисколихвени заеми.
8
7
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Думичката"може" е от голямо значение ,а също автора забравя да каже или не знаее,че може и да са под заем или част от тях да са като кредит.Неграмотност или манипулиране на плебеса тук във форума,не е сме много ...навярно 300-500 човека.
7
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А от блатная канче с квас.
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези от Европата,трябва да са много кухи *** ,за да дадат пари на България !!
5
5
 
16
 
! Отговори
Евраци преди 3 години
Тъй като в бг нищо от предприсъединителните и всички останали еврофондове не достига до данъкоплатците, благодарение на мъдрото управление на мангизите(бюджета) от една определена партия, тази новина от типа "може би", малко ме вълнува.
4
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От ГЕРБ потриват ръце.Познайте колко от тези пари ще видим ние?Ще отидат за невероятни енергийни проекти...свързани с Путин...или за помощ на хотелиерите мутри и политици.Оня от Банкя, обаче...ще е по всички медии да ни 8бяснява...какви велики мерки е взело това правиъелство за нас, хората.Ще е като едно втеме с дипломата на бай Тошо...всички гояорят за нея, но никой не я е виждал.
3
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето за това беше цялата драма да ни слагат под карантина и да ни ограничават свободата на придвижване.
2
6
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
И сега почва едно "УСВОЯВЯНЕ""!! или казано -голямото крадене нека започне СЕГА))
1
5
 
25
 
! Отговори
Тиквеник с мед преди 3 години
Яко папане ще пада.