Борисов: Цветанов вероятно ще прави собствен политически проект

Пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни премиерът
Обновена: 31 май 2020 20:06 | 31 май 2020 15:06, Анисия Иванова
190

По време на инспекцията на строежа на магистрала Тракия, премиерът Бойко Борисов заяви още, че съжалява, че е отстранил бившия си заместник в партията Цветан Цветанов, но няма да го върне.

По думите му, някогашната му "дясна ръка" "най-вероятно ще направи свой политически проект, защото бил обиден.

За да илюстрира колко безкомпромисна е ГЕРБ по отношение на грешките на своите членове, премиерът даде за пример Цветан Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ, който изгуби всичките си постове в партията заради скандала, станал известен като "Апартаментгейтс".

"Като оправдаха Цветанов и ние съжалихме, че сме го отстранили, но тогава така беше помните много добре", заяви премиерът, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Връщане назад за Цветанов обаче нямало.

"Той най-вероятно ще си направи собствен политически проект, защото е обиден от това, че беше отстранен. Пожелавам му успех. Той си има свой път в политиката", допълни Бойко Борисов.

"Специално ГЕРБ не може да ни обвините в милост", заяви министър-председателят, припомняйки за отстраняването на Цветанов от ГЕРБ

Той съобщи още, че в края на юни отсечката Поморие - Ахелой ще бъде готова. А след като тя бъде пусната, ще се стартира строежът на новия лот на магистрала "Тракия".

Вижте повече в репортажа на Милена Енчева.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Ганьос Хвалипръцков. *** човек. Ама много ***.
112
1
 
21
 
! Отговори
Ъхъ преди 3 години
Цецко и Цецка взели едни апартаментчета 4 пъти по-евтино от пазарните цени. А фирмата, която им ги подарила, пардон, продала, е получила разрешение да строи небостъргач в София.Прокуратурата се произнесе - всичко е точно. Те са наши хора и престъпленията им не са престъпления.
111
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецко без инструкции от правителството в сянка във Вашингтон нищо не предприема. Обикновена кукла на конци, което в някои случаи е по опасно от твърдоглавието на Винету.
110
2
 
2
 
! Отговори
до 87 преди 3 години
А Вие, госпожо, сигурен ли сте, че господин Божков се намира в ОАЕ! Колко добри и наивни хора обитават този свят и форомите !!! Божичко !!!
109
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партийно строителство му се вика. Цветановата партия да обере негативния вот - това е замисълът, няма нищо случайно. Освен това стана ярко ясно, че Цв. беше категорично и решително прав - няма кой да го накаже, нито него нито останалите паролюбци. Изпраха ги, обезпаразитиха ги и ще ни ги предложат добре опаковани, с нов целофан - и ще си се изберат, и ще ни управляват солидарно, защото съединението прави силата. А ние да похапнем, да се уригнем и да подремнем сладко.
108
2
 
17
 
! Отговори
надежда всяка тука о преди 3 години
Гледам Бойко,и ми става тъжно!Тези хора ли управляват България!?
107
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше стар път,който се отклоняваше след Айтос и преди Бургас за Слънчев бряг,защо не го направите,той е по-кратък,отколкото да се заобикаля през(или край) Бургас?
106
1
 
14
 
! Отговори
NewOne преди 3 години
Сделката е към края си.Независимият съд оправда, безкомпромисния ББ се оправда, се извини....Кукловодите са доволни.И населението тук продължава своята нирвана.Да живей!
105
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 110НЕ ТИ НЕ СЕ ОБАЖДАЙНЯМАШ ХАЛ ХАБЕР ОТ ПОЛИТИКА.
104
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДС и БКП против Цветанов хахаха
103
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха Цецо съда го оправдал и кво всички минало заминало.Нов проект хм значи и герб се разцепи точно както всяка друга партия.
102
12
 
1
 
! Отговори
Безрешетников преди 3 години
Най- важното е да изберем *** за да довърши БСП.
101
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО ВИДЯ ЧЕ ПО-НАПРЕД НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ И ИЗМИСЛИ ПРОЕКТ НА ЦВЕТАНОВ ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ОБНОВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! БРАВО, ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ! БРАВО БОЙКО, БРАВО ЦЕЦО! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС ПАК!
100
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христоввсеки корумпиран и безроден агент плюе по Цветанов за надница от ДС дъртаци
99
5
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Борисов , щом вече си се разкаял , веднага си върни миризливата гуменка Цв.Цв.!Веднага!Не го оставяй да основава партия , ще загубите и двамата!
98
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Цветанов основе партия ще измести ГЕРБ. Яд ли ви е?
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе, ти не се обаждай драги, а *** да оближеш ДС спонсора си.
96
2
 
10
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Всеки ДС oлигoфрен, със собствен "политически проект"! Ако на накой "проект" клъвнат мaймунитe - се подкрепя и рекламира веднага, а други "проекти" се ползват за насочване - чрез отрицание към тях, и генериране на "по-малко зло"!
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов се залиса по евреите и е зависим от тях.
94
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо 7-те апартамента