Борисов сменя зам.-министъра Живков: В ГЕРБ това е практиката!

Екоминистърът да обяви името на заместника на Живков в понеделник
Обновена: 31 май 2020 11:53 | 31 май 2020 11:50, Петя Славова
198
Борисов сменя зам.-министъра Живков: В ГЕРБ това е практиката!
Снимка: БГНЕС


Зам.-министър Красимир Живков, който е сред обвинените за аферата с боклука ще бъде сменен в първия работен ден на новата седмица. Това обеща премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията му на обхода в Поморие. Той допълни, че очаква името на неговия заместник от екоминистъра Емил Димитров още в понеделник сутринта.

Още по темата

Премиерът заяви, че задържаният сам трябва да обясни защо е изготвил списъкът с имена, който вчера публикува прокуратурата и който касае незаконен внос и преработка на опасни отпадъци.

"Въобще не искам да коментирам. Всеки бизнесмен може да си сложи списък и да си го сложи в касата. И аз мога да напиша списък. Задържаният ще каже, аз не искам да гадая. Когато предупредихме, че ще има проблем с отпадъците, това беше преди местните избори. Оттогава ДАНС, МВР под ръководството на прокуратурата работят.", каза Борисов.

Борисов заяви, че зам.министрите се сменят по негова заповед и категорично отсече, че няма да има милост за никого. "В ГЕРБ това е практиката! Никой да не мисли, че ще му се размине".

Днес се гледа мярката на шестима от обвинеямите за аферата с опасния боклук от Специализирания наказателен съд. Прокуратурата иска за четирима от тях "постоянен арест", а за останалите двама – "домашен арест".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
16
 
! Отговори
бай вълчо от хисарa преди 3 години
Народа го е казал:Не е луд този който яде баницата а този който му я дава.Спомням си за Калина Илиева!/от там тръгнаха калинките/.Емо фаса,Миро мършата,суджукгейт та до апартаментгейт и бютигейт.А бре, да ва ъвъ в гейтовете.Хората свалят правителства ,а ние радиатори или печки.
133
19
 
4
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
Гледам Корнелия доста й е паднала компресията ...,така ще е на всички социалистчета след изборите !
132
1
 
22
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
А кой подписа договора за внос на отпадъци,другарю Борисов ???
131
2
 
10
 
! Отговори
В ГЕРБ преди 3 години
главанаци много, от кога Боко стана нацист? Пак ганювска изцепка!?
130
1
 
15
 
! Отговори
Е и? преди 3 години
И само това ли? Уволняваме ги и ставаме чиста вода ненапита?!
129
1
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Къде му е вътрешно...ведомствения контрол на тоя Боко.Или нещата като съвсем се ***рат и добият медиен и граждански...отзвук,тогава се задейства...величието.Така не трябва да се управлява държава,така се...развращава държава.Боко,Бокоо колко мандата и години ти трябват да се научиш,ама не е луд който яде цялата...баница сам,ами който му я дава.
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой пък ще иска да влиза в Акоминистерството!
127
7
 
3
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 3 години
До ognyanzАми радвай се, че Боко довършва "Хемус", започната през далечната 1974 година от Партията, и останала недостроена до днес! Явно изпълнява партийно поръчение, не ли? Защо тогава "здравите сили " в БКП, пардон, БСП са против него?
126
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бушонът изгоря, другият бушон да обяви новия бушон.
125
2
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До Анонимен 135: Смей се на акъла си, "другарю". Какво обединяване с ГЕРБ?Отстраняването от власт на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, ще се отлепим от дъното на ЕС, където ГЕРБ ни държи вече трети мандат. А Бойко наистина е все край асфалта. Дотам му стига хоризонта.
124
3
 
16
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
За Бойко няма проблем с ***, удобен за коментар за него се оказва само някакъв списък, който всеки можел да напише. Другото е без значение. Отива си още една гербаджийска калинка, а той нищо не знае и за нищо не отговаря. Важното е да го видим потелевизията край някой асфалт.
123
2
 
17
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
Не че Черепа е "света вода ненапита", но каза една истина- нас ни управлява хунта! И който не го е разбрал, още по-зле за него! А най- вече за БЪЛГАРИЯ!
122
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари.Чета коментарите ви и се смея на глас от логиката ви!Щом Борисов е бил член на БКП, защо го плюете, а не гласувате за него? Защо Нинова го кълне всеки ден, а не влезе във властта?От една и съща партия са, нали така?И да питам :Този зам. министър е кмет на Правец през 2003 година, от БСП!ГЕРБ не беше учредена тогава. Другари????
121
2
 
10
 
! Отговори
kult преди 3 години
само 1 минута тук показва, че почти всички новини, ако има такива, са около един човек и неговите велики дела, това е повече от култ към личноста
120
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, Идолът на простите, отново се появи.В цялата си тлъстина и еднокнижие.И разбира се придружен от верните *** и послшната шайка по усвояването.
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другите избори, божко ще ги определи ...
118
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има масова безработица ... това също ли е практика?
117
1
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
крадене то ще продължи
116
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
традиция е - краденето и горенето на бушоните преди избори
115
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
до 125 Странджата! Пак си на линия с резервния си ник " Позитано"! -:) Отработваш ли? Бачкай,бачкай Странджа!-:)