Борисов сменя зам.-министъра Живков: В ГЕРБ това е практиката!

Екоминистърът да обяви името на заместника на Живков в понеделник
Обновена: 31 май 2020 11:53 | 31 май 2020 11:50, Петя Славова
198
Борисов сменя зам.-министъра Живков: В ГЕРБ това е практиката!
Снимка: БГНЕС


Зам.-министър Красимир Живков, който е сред обвинените за аферата с боклука ще бъде сменен в първия работен ден на новата седмица. Това обеща премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията му на обхода в Поморие. Той допълни, че очаква името на неговия заместник от екоминистъра Емил Димитров още в понеделник сутринта.

Още по темата

Премиерът заяви, че задържаният сам трябва да обясни защо е изготвил списъкът с имена, който вчера публикува прокуратурата и който касае незаконен внос и преработка на опасни отпадъци.

"Въобще не искам да коментирам. Всеки бизнесмен може да си сложи списък и да си го сложи в касата. И аз мога да напиша списък. Задържаният ще каже, аз не искам да гадая. Когато предупредихме, че ще има проблем с отпадъците, това беше преди местните избори. Оттогава ДАНС, МВР под ръководството на прокуратурата работят.", каза Борисов.

Борисов заяви, че зам.министрите се сменят по негова заповед и категорично отсече, че няма да има милост за никого. "В ГЕРБ това е практиката! Никой да не мисли, че ще му се размине".

Днес се гледа мярката на шестима от обвинеямите за аферата с опасния боклук от Специализирания наказателен съд. Прокуратурата иска за четирима от тях "постоянен арест", а за останалите двама – "домашен арест".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е човекаааа!Кой какво откраднал,откраднал!Да си ходи по живо по здраво па ще дойде друг на неговот място.Такъв е реда в ГЕРБ!
93
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От местните избори до сега да не могат да разгадаят проблемите как предзнаменования указани от горе.
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно бре! Цецку е закусвал в Учиндол. А шиши ще си врътка каскета.
91
1
 
19
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Те затова стават политици...Да крадат колкото им позволява поста,а като започне да вони,просто ги пускат да си харчат откраднатото на воля....Бас ловя,че и този *** ще се окаже чист като капка вода и няма да понесе никаква отговорност за престъпното си забогатяване...Такава е практиката в ГЕРБ!!!
90
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 3 години
А Горанов? А присъди?
89
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хич не му дремеше на Доган, че Бойко някога е бил комунист.Разтриваше им ушите, носеше им кафета и общо взето по думите на самия ви бай Тошо - беше добро момче.Мислели са сигурно, че винаги могат да му влияят какво да прави.Но мисля, че човека се оказа о-добър политик от тях.Може да балансира между останалите.Много е лесно да кажеш, че купува изборите. Не е това - всички купуват, просто умее да замълчи, когато трябва, да говори и да убеждава.
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя други езици владее
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bace ni povischi stantdarta s 34 milqrda evro bravoo Vseki bylgarni dylji po ceni dva apartamenta v Sofiq, no me triete a?,,,Iskaite si gi be
86
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе а с вицеприемиерката, кога ще научите английски. В БГ деца на по 7-8 го знаят.
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами той шиши е премиер отдавна,само ние не знаем.
84
1
 
10
 
! Отговори
??? преди 3 години
А Горанов кога? А правителството и неговият председател , война ли чакат?
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да пишеш-всички знаем,че благодарение на това ,че е комунист,Първанов,го произведе в генерал и с благата усмивка на Доган и царя нещата се получиха.Ако беше стругар,едва ли.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А шиши премиерче Кога? Или нещо не явно ясно?
81
8
 
5
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Истукан 51! Смята тебе да назначи ,"чистница голяма",но не се покозваш да те назначи. Може ли Борисов да следи всеки по-отделно, в тази крадлива държава ? Ако БСП бяха на власт, нямаше да се краде, както се потупа по гърдите другаря президент. Море , как щеше да се краде, те изпразниха собствената си каса! Поне Борисов ги маха, веднага щом бъдат разобличени, това комунистите никога няма да го направят, те не са предатели, те крият своите другарчета!
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Горанов кога?
79
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно - на 30 години е бил.Това какво значи? Покажи ми един днес на 30 години да повлияе нещо на решенията в държавата.30 годишен пожарникар - е няма що много е могъл нещо да направи.Пак казвам - Борисов нищо не е .Затваряхте си очите за останалите акули.Които ви уверяваха какъв рай е България, а в същото време магазините бяха празни, по границата стреляха по хората, не смеехте един виц да кажете да не ви приберат.И много от тях и днес се натискат да ви управляват.
78
1
 
10
 
! Отговори
Чкембе воевада преди 3 години
И Сите и те така
77
4
 
9
 
! Отговори
Докато ушите преди 3 години
До Анонимен Значииии..... докато Боко е разтривал ушите на бай Тошо като охранител,бай Тошо му е преподавал уроци за мурафетите с които се удържа властта. Между другото са уговорили как Боко да уреди детето на първата братовчедка на бай Тошо на платена и доходна работа.
76
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В целия соц. лагер няма ни една бивша комунистическа партия, която да не се разформирова. Само у нас си останаха така както си бяха. Само си смениха името. И пак започнаха да ни уверяват, че само те знаят как се гради държава. И най-лошото е, че народа или много хора продължават да вярват на тези които провалиха икономиката и цялата държава.
75
3
 
12
 
! Отговори
има ли вярващи преди 3 години
Поредният бушон изгоря. С това ББ ще позамаже очите на хората и всичко си продължава по старому - далаверите продължават с пълна сила.