Херо Мустафа: Смъртта на Джордж Флойд е трагедия

Посланикът на САЩ призова да се поучим от грешките си
3 юни 2020 17:45, Нели Христова
51
Херо Мустафа: Смъртта на Джордж Флойд е трагедия
Снимка: БГНЕС

Смъртта на Джордж Флойд в Минеаполис беше трагедия и ние споделяме чувството на тъга и мъка, които изпитват редица хора в Съединените щати и по света. Всеки човек има право да се отнасят към него с достойнство и да бъде в безопасност по нашите градски улици.

Още по темата
Това се казва в изявление на посланик Херо Мустафа относно събитията в Съединените щати.

Трябва да започнем открита дискусия, да се поучим от грешките си и да засилим ангажимента си към нашите основни ценности, включително равни права и върховенство на закона. Както казаха редица американски официални лица, сега трябва да удвоим усилията си, за да гарантираме, че раните ще започнат да заздравяват и че справедливостта ще надделее над омразата и хаоса.

Чрез открит диалог и дебат можем да работим за преодоляване на дискриминацията и разделението и да гарантираме, че всички граждани могат да се ползват от правата, които заслужават, добавя още Мустафа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
16
 
! Отговори
Русия преди 3 години
А 1 милион избити дица от Наркоманската ви армия са статистика.
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От протестите до сега са загинали още 11 човека, те не са ли хора, защо някой трябва да се фаворизира и героизира. Така е в либералната демокрация, няма възможнот за различно мнение от нароеното от соросоизма.
21
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 години
За съжаление, грешките отново няма да бъдат отчетени и коригирани. А голямата грешка е че не всички хора са равни. И хората с по-нисък интелект обикновенно ИСКАТ нещо от другите и държавата, докато хората с по-висок интелект ПРАВЯТ нещо за другите. Но някои реши че дадена раса, понеже била "онеправдана", сега за компенсация и се полагат повече привилегии от другите. И че щом един човек е с черна кожа, то той е над законите, и за него всичко е позволено.
20
2
 
9
 
! Отговори
продължение преди 3 години
До АнонименТа точно по това време,когато Франция,Австрия,Англия са настъпвали в славянските земи и австрийците са румънизирали славяните,българите и са грабили славянските земи на изток и са убивали,а Русия е била сама,САЩ застават зад Русия и я подкрепят,сега пак се провежда тази антиславянска пропаганда и я актуализираха,защо ли?Ние сме славяни и винаги сме били такива,не им се връзвайте на новите лъжи,фалшификации на историята и агресия срещу славянските народи!
19
3
 
3
 
! Отговори
Алахин Рамазан преди 3 години
Мууууууу муууууу...
18
8
 
17
 
! Отговори
Гангста Парадайс преди 3 години
От кога е трагедия смърта на бивш затворник осъден за въоръжен грабеж на бременна черрна жена , порноактьор и наркооман ?Трагедия щеше да бъде ако тоя "Гангста" беше още жив и след провала да пробута фалшиви пари решеше да убие и ограби някой мирен гражданин.Трагедия за жертвата разбира се и семейството му, щото ченгетата по традиция добавят смърта на бели уважаващи закона граждани в графата - "случват се и такива работи". Да живей расовата толерастия в демократичен САЩ.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мародерството на магазин, влакове и банки е краварски национален спорт още от мътните времена издигнати в култ от пропагандната машинана Холивуд за гладкостволни добитъци. А убийствата и терора на фермерите е отче наш още от ранни зори.
16
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още нещо,САЩ са били поддръжници на българите срещу османците в миналото!
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Херо скоро ще си търси нов работодател, лщот този фалира
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНие проблем с американците никога не сме имали,грешката е на нашите политици-управляващи,които винаги са скапвали постиженията на народа,Русия помага на Австрия във войната и с Унгария,след което не само Унгария,но и Русия е нападната,Англия,която е имала договор за сътрудничество с Русия,се извърта и когато Англия ,Франция и Австрия настъпват като хищници на изток да грабят,точно САЩ застава зад Русия и защитава Русия,за да не се усили мощта на Англия и да смаже САЩ.
13
0
 
13
 
! Отговори
ХА ХА преди 3 години
''Трябва да започнем открита дискусия, да се поучим от грешките си''. Не знам ние какво имаме да се поучаваме. Да си решават проблемите и да не ни намесват в либералната си клоака.
12
1
 
17
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
САЩ не й е Родина.Тя е родена в град Абрил, който е в Иракски Кюрдистан.Народността й е кюрдка.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙКакъв расизъм,бе?Няма расизъм.Аз също съм против расизма,но това не е расизъм.Просто чернокожите,ционистите са от демократичната партия,а в момента се борят и бунтуват демократите срещу Тръмп и републиканците,защото скоро ще има избори и това е борба за власт,нищо повече.
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бомбардировките над София са щастливо събитие. Паметник на американските летци и какво ли не. Не сме народ а ***.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май и тази не е от най-честите американци.По-скоро Арабела.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грабенето на магазини е трагедия, паленето и фърлянето на камъни е трагедия.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи хора могат да се бият, а магазините не могат да се грабят?Грабенето на магазини също е трагедия. Не е престъпление.Американските граждани знаят къде да ударят олигархията - в джоба. Протести с плакати не водят до промяна.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУСТАФА е много заинтересована да няма такива изцепки, че ако свършат по-тъмничките в САЩ, следващите които ще лепнат са нейните хора, ахахаха, "Мирната религия".
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американските власти правят зрелище за народа - гладиаторски битки на полицаи и чернокожи.Но хлябът свърши и народът иска хляб.
4
7
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
госпожо МУСТАФА но във вашата родина САЩ полицайти прекаляват за най малкото нещо а расизъма не е решение на конфликтите