Лято, слънце, море... Какви сандали ще са актуални?

Вижте какви са тенденциите за сезона
6 юни 2020 14:00, Иванка Гъркова
5
Лято, слънце, море... Какви сандали ще са актуални?
Pixabay

Наскоро една приятелка ми каза, че след повече от два месеца изолация и липса на всякакви излизания, направо е забравила какво е да носиш елегантни обувки. Дори била в шок, когато преди няколко дни се качила за първи път на метрото и отишла в центъра на София. Там видяла мъже и жени с най-хубавите си летни дрехи, обувки и аксесоари. А тя била по анцуг и маратонки. В един момент установила, че вече е време да се раздели с карантинния си стил и да се върне отново в реалния свят. 

Лятото вече е тук! Ако до момента сте работили и сте се движили по пижама или спортен екип цял ден, сега се нуждаете от промяна. Постепенно всички се завръщат по офисите. Трябват ви нови дрехи и обувки. Трябва да извадите сандалите и токчетата, които отдавна трябваше да са на краката ви. 

Какви сандали ще бъдат актуални през този сезон? 

Както всяко лято, и през това повечето дами ще заложат на по-удобните модели сандали, с които да се чувстват по-комфортно в офиса или по време на изтощителен шопинг из магазините. Високите токове ще останат на заден план, защото тези с равна подметка и по-стабилна платформа ще ги изместят. 

Сандалите с велкро, които бяха истински хит през деветдесетте, се завръщат. Те ще са с по-дебела подметка, а що се отнася до цветове, освен стандартните черно и бяло, по тях ще видим лога и надписи в различни нюанси. 

Дамските сандали на платформа отново ще са актуални, като дизайнът им ще бъде посветен на асиметрията. Освен каишки, по тях ще има много връзки и стопери, подобно на маратонките в този стил. 

Освен платформите, сандалите на дебел ток също ще са модерни. От друга страна по улиците ще видим чехлите с по-широка предна част и висок, но тънък ток, които могат да се носят ежедневно. И това лято сандали и чехли с каишки през пръста ще се продават като топъл хляб. 

Още за най- актуалните модели сандали четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Боса по асфалта" пееше една кака през последните години на соца.Така е по-изгодно икономически, вместо да даваш по 200 лв за модни сандали.
2
1
 
4
 
! Отговори
На остров Терасос преди 3 години
сандали ми не требат.
1
2
 
6
 
! Отговори
кака Кармен преди 3 години
Не ходете на плаж със сандали и скъпи и красиви плажни чанти,кърпи и слънчеви очила за да не ви ги откраднат еврейски туристи-летовници,както на мене!!!