Васил Божков - клиет на прокуратурата, не на властта

Борисов застана твърдо зад пиарката си Севделина Арнаудова
Обновена: 7 юни 2020 14:35 | 7 юни 2020 11:44, Камелия Цветанова
103
Васил Божков - клиет на прокуратурата, не на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов застана твърдо зад своя директор на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова, която преди ден бе мишена на компроматната атака на обвиняемия Васил Божков.

"Севделина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. На човек с 18 обвинения ли да отговарям?", отсече Бойко Борисов. "Гледам направеното - фантастични неща сме направили, никога не са правени. Не са могли", заяви премиерът по време на инспекцията на третия лъч на метрото. Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. Това е играта. Кой да се състезава с нас?", добави премиерът, цитиран от Нова тв.

Запитан дали е разговарял със сръбския президент Александър Вучич, който преди дни беше у нас, за Цветан Василев, премиерът отрече. "Има процесуално следствени действия, тези хора са клиенти на правосъдието, а не наши", добави Борисов.

"Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол", категоричен беше Борисов по адрес на укрилия се в Дубай хазартен бос. "Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, полицаи - да завършат целия този процес и тогава да дойдете да ме питате", категоричен беше министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно Ти дебел,крадлив льольо кога ще станеш клиент на прокуратурата?
49
2
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
То па ти , трябваше да си клиент на прокуратурата много отдавна... Ноооооо, нали главните прокурори са назначени от теб тулупе.
48
2
 
14
 
! Отговори
стига бе преди 3 години
Добре, но явно Шехерезада е открила пещаерата на АлиБаба, след като има вила за над милион и апартамент за близо 400 хил лева. А това е само имота, нали се сещате, че за обзавеждане и подръжка на тези имоти отиват поне още толкова пари.Та се пита в задачата и въпросче към финансовия и подобечните му НАП, КАК с една заплата се прави този номер?Всички трезвомислещи хора са наясно как.Гадното е, че ако има разследване, то пак ще е проформа и ще оправдае всички за всичко.Примери много!
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние тука се надцакваме коя мутра е по добра?Няма такива!Ега си падението!
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков е клиент на прокуратурата, но той е имал работа с изпълнителната, а не със съдебната власт. Той е действал по закон за хазартните игри, приет от НС с мнозинство от депутати на ГЕРБ и по правилник, по който се е ръководила КХИ! Как така МС и комисиите към него да са "ни при чем"? Основният свидетел и неговият брат не работят ли и сега като съдружници по спортни залагания/игри? Много сложен проблем, по който сега прокуратурата, а сетне съдът доста време ще ринат Авгиеви обори.
45
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков може да е всякакъв, *** излезе мъжко момче. Доминото пада!
44
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шехерезада ходила всеки месец при черепа защото той искал да дава!Тя не пушела пури само лапала пурата му защото той така искал а тя не можела да откаже защото щял да уволни баща и!Такъв сценарии ня и в турските сериали.
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
54,именно,че 30 години седим,псуваме и чакаме....Ние все чакаме,а не действаме,затова ни правят на луди,затова държавата тъне в блатото . Когато се случи революция в нашите глави и сами изчистим държавата от цялата помия,тогава ще имаме бъдеще.... Не съм оптимист за това бъдеще обаче...
42
2
 
9
 
! Отговори
Има разминаване преди 3 години
Разликата с класическия процес на досъдебно производство е това, че той е в ОАЕ и със записите си ви кара да изпадате в неудобна ситуация. Добре, Арнаудова е ходила в офиса на Божков, но казва, че не е вземала и един лев за себе си.Тя реално признава, че е носила пари, второ - пари за МФ или за АП се вземат от хора от тези институции с приходен ордер. Къде има парична схема 20% върху 20% отчисления? И как така бизнесмен се обвинява от единствен свидетел в убийства и изнасилвания?
41
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривай това БСП-та мутри олигарси, Божков ТВ,7/8,адвокати на дявола и един куп борещи се журналисти за правата на мутрите...Че най после България да си отдъхне!30 години чакаме!!!
40
1
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Скоро че се смените-ти обвиняем,а Божков премиер !!!
39
4
 
14
 
! Отговори
фффараро преди 3 години
не ви вярвам вече на ченгеджиийските ви номера просто мачкате превземате бизнеси с държавната си власт
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че кой предаде В.Б. на прокуратурата? Нали вие с Горанов! Кой предаде Кр. Живков на гл.прокурор? Да не е баба ми Станка от Горно нанадолнище? Той си заслужаваше това, но не се измъквайте.
37
1
 
9
 
! Отговори
Храчо преди 3 години
Червената бюлетина не е заповед за арест.
36
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Идеята за Народен съд става все по-актуална....То май чисти(големи) пари няма!
35
1
 
10
 
! Отговори
калинка-малинка преди 3 години
"Цял свят знае , че банкенският е престъпник ! Само , че това на българина му допада ... пак ще го избере ".............................................................................................................................Ще го избере заради синдрома "Овца се надява да стане калинка " ,въпреки , че е мачкана ,игнорирана , уволнявана ,унижавана, тормозена , изгонвана , заплашвана и постоянно държана в страх !Овцата си е овца ! И това е състояние ...
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След падането на Мутрата, пачангата ще е зверска.
33
4
 
7
 
! Отговори
Не се връзва ! преди 3 години
Е нали Божков давал 20% комисионна , тогава защо им е дал само 60мил. при оборот 2,5 милиарда годишно ?
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че тя прокуратурата е със вас бе началник хаха ако беше независима щеше да си и клиент
31
2
 
10
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Толкова сме паднали.Ама..нокой не ние виновен.Вместо да сме по площадите...ние ядем кебапчета...и пием ракия.Демокрацията и свободата се извоюват. Никога не идват даром.А 8 народа трябва да ги иска. Не да величае диктаторски рвжими, но да очаква тук справедливост и двмократично управление.