Политически психолог: Слави Трифонов изпусна момента

Правителството е набрало сила след овладяването на кризата с коронавируса
Обновена: 8 юни 2020 22:02 | 8 юни 2020 21:48,
40

Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви пред "Денят ON AIR", че моментът не е подходящ за каквито и да е рокади в кабинета, защото правителството е натрупало достатъчно рейтинг след добре управляваната криза по време на коронавируса.
Още по темата

"Правителството и Националният оперативен щаб постигнаха добри резултати, които донесоха рейтинг на министър-председателя Бойко Борисов. В такава ситуация не трябва да се правят промени. Последните няколко дни Борисов каза, че се навлиза в нов етап на подбора на хората, които ще са лицата на ГЕРБ оттук нататък. Това показва, че неговият поглед е насочен към следващите избори през април - май, но в никакъв случай не калкулира тежка промяна", коментира проф. Христова пред Bulgaria ON AIR.

На политическата сцена се появи нов играч - Мая Манолова. Христова посочи, че не е било правилно да бяга от ролята на омбудсман.

"За Мая Манолова имам една голяма въздишка. Когато тя обяви, че се кандидатира за кмет, казах че е много жалко, че напуска ролята на омбудсман. Нищо повече не мога да кажа за нея", коментира тя.

Слави Трифонов също дава сериозна заявка за политическата битка.

"Трифонов изпусна момента. Поне два пъти. Струва ми се, че той ще се подготви за изборите и ще бъде играч, който ще изкара поне 4%. Но шоумените и хората около него не стават за политици", отбеляза проф. Христова.

БСП е в най-тежката ситуация
, в която се е намирала някога, каза още Христова.

"БСП никога не е била толкова вътрешно разделена, до степен на агресия. За това изцяло виновен е лидерът на партията, защото той трябва да може да работи да с различни хора за постигането на различни интереси и на партията, и на себе си.

Проф. Антоанета Христова изтъкна, че няма политическа партия, която да е успяла, ако е разделена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не е изпуснал. Влиза в сила Законът за социални услуги и много семейства ще изгорят до изборите. Ако е хитър да си намери добри съветници (само с шоумени и сценаристи не става), ще може да извлече облаги.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е изпуснал момента, просто не се каля, докъто другите потъват в лай*на, есента ще има своя шанс да блесне.
30
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
Тая , май е спала отвита и е настинала ?!
29
1
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Да допълня..: "Сандалите - патент на Нинова"?Скандалите са патент на гербаджиите начело с бат'ти Бойко. А Севдалина Арнаудова (с жилището за милион) прави пиара. Сами си подготвят края даже без никой да им помага.
28
1
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Има доста други алтернативи, но вие си обичате герб.Най обичам такива, които уж не харесвали герб, но...нямало за кой друг..само ГЕРБ били.Да бе...ей сега.
27
0
 
7
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Правителството не е избягнало кризисната ситуация с Ковид -19 , ТО я създаде!Домъкна самолети със заразени , не осигури навреме средства за защита на населението и лекарите , тепърва ще видим последствията от безхаберието върху епидемията в България , която на всичко отгоре е оплетена с политика , кражби и кода "свой човек"!От мутри да очакваш грижа за хората е безумие- мутрите трябва да се трепят и опандизват!
26
3
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Ф.С.В. 27 Скандалите са патент на Нинова.Тя само тава може.
25
1
 
1
 
! Отговори
Питам преди 3 години
До Анонимен 18 Я кажи коя е твоята алтернатива ,че не се сещам ?
24
1
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Хубав и правдив коментар.Със своите телевизии БСП и Слави само мътят главите на хората.
23
3
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Едно Правителство което постоянно ГЕНЕРИРА СКАНДАЛИ--НЯМА как да изтървете момента- Та ТОй е постоянен -Аман от платени ***!!!
22
4
 
2
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Кой е този Слави за когото се говори в статията?
21
0
 
17
 
! Отговори
мхм преди 3 години
То според платените журналисти и политолози,никой нищо не предлага...то щото ГЕРБ много предлагат.... Няма нужда от кой знае какво ,просто да се спре корупцията,другото само ще се нареди.
20
5
 
8
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 3 години
Слави ,,политик,, ,звучи много гротескно. Но какво ли не сме виждали по света. Да си спомним за Чичолина в италианския парламент. Това само по себе си е достатъчно. Та този е човека който съсипа културата в страната. Даже все още се срещат долнопробните коптъри в които се вихреше татуираният ,,шоумен,, Колко ли години трябва да минат за да се заличи това падение на попкултурата у нас не е ясно.
19
6
 
6
 
! Отговори
dddddd преди 3 години
Слави с милионите не го мислете. Ние дето останахме без работа да му мислим.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свитата на Краля се състои от политически психолози, анализатори, хвалители, журналители, ***, както и от един-два шута като Сашо Куката и Слави Чалгата, на които е разрешено да казват неудобни истини от време на време.
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази другарка професор...да не се опитва да ни вменява...че освен за ГЕРБ нямаме друга алтернатива за гласуване?
16
12
 
16
 
! Отговори
Бивш фен преди 3 години
Навремето много харесвах Слави. Харесвах песните му, предаванията му, скечовете, вицовете. Ходил съм на концерти на стадиона.Старите му песни ме връщат в младоста през 90те и ме изпълват с умиление. Спомнам си надеждата, която вдъхваше Слави и Каналето през 96та и 97ма, патриотизма с който ни зареждаха песните: хъшовските за свалянето на Виденов, после крещу Костов. Кой не ги е пял по купони?От оня Слави няма вече и следа. Този е кисел,изнервен,циничен,дребнав, неуважителен,груб....старец.
15
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има едни верни слугинажи на Борисов и тази е едната ,Румяна Коларова ,Стойчо Стойчев и Харизанов....на тези им е предоставена срещу заплащане разбира се баданарката и обикалят всички телевизии да възхваляват едно толкова умразно от 80 % от българите правителство !Всичко е бля,бля ...
14
7
 
4
 
! Отговори
izh преди 3 години
То комунопитеците от приватизационния бизнес все такъв материал ще ни сервират. То не бе Бареков, не бе Пръмовица, не бе Раданчо и сие та сега и Чалга Трифонов . Всичките като гушнаха едни денги и забравиха благодетелите си. Отбора на куците кончета търси резервни играчи. Айде народе, има още от луканово - виденовите парици . Ако ги изиграете умната - и децата ви ще папкат
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такъв момент никога не е настъпвал, за да се каже че е изпуснат от Учиндолския.Отделно: "Политически психолог" много ме кефи, звучи ми като "земеделски медицински ИТ строителен механо-инженер"...