Валентин Златев отрече да е говорил с Нинова и Божков

Бизнесменът излезе с позиция
11 юни 2020 11:51, Александър Попов
46
Валентин Златев отрече да е говорил с Нинова и Божков
Снимка: БГНЕС
Валентин Златев излезе с позиция по повод замесването на името му в разговори с Корнелия Нинова и Васил Божков. Той категорично отрече да е водил такъв разговор и определи ситуацията като "тотални глупости, които отказвам да коментирам". 
 
Ето какво пише бизнесменът в своята позиция.
 
"Във връзка с опитите на известни и неизвестни политици да бъда причислен към т. нар. „олигархия на прехода“, заявявам, че в течение на 20 години съм бил мениджър на едни от най-успешните български предприятия, инвестирали над 3,6 милиарда долара в България. За този период те са внесли в хазната преки и косвени данъци за над 21 милиарда долара, разкрили са пряко или чрез свързани с тяхната дейност производства над 13 000 работни места и винаги са спазвали стриктно всички закони.
 
Ако въпросните господа не могат да направят разлика между мениджър и собственик, ги съветвам да се обърнат към някой от многобройните високопрофесионални български юристи, които да им помогнат да разберат тази разлика.
 
По повод спекулациите относно предстоящите ми свидетелски показания, вярвам, че България е правова държава, член на Европейския съюз, и декларирам, че винаги съм спазвал нормите на закона.
 
С ясното съзнание, че съм публична личност, често през годините съм подминавал с мълчаливо търпение многобройните злоупотреби с името ми. Смятам обаче, че към днешна дата всички граници на търпимост са преминати. Не знам за какво съм „следващият, но следващият ми ход е да защитя правата си по съдебен ред", посочва Валентин Златев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Не закачайте нашия човек!!!!
39
0
 
2
 
! Отговори
subzero преди 3 години
"...внесли в хазната преки и косвени данъци за над 21 милиарда долара..."Ама данък печалба не си внесъл !!!!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този от къде ще ни праща СМС'и ?
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златев - резидент на Роснефт в руския анклав "Нефтохим" за източване на европейски средства към Кремъл - кандидат за медал "дружба".
36
0
 
4
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
Защо ли го викат на разпит чак на 22-ри ??Дали защото след 15-ти почват полетите ??Ааа тарикат , викал терца на асо поп и осмица!!! Ще лъже той...голямата терца Боко !нека му е !!
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нужда да говори с Нинова ,или Божков,за да плаща на комунистите от БСП,има си канали за това и той добре ги знае.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то оставаше и да си признае - тия хора са за панделата, но няма кой да ги пипне, понеже си плащат където трябва и еднокнижника им опъва чадър докато си плащат. като спрат да си плащат и се изпокриват като пилци в държави като Сърбия, ОАЕ, Южна Африка, Нова Зеландия. Що мишоци и паткии избягаха там през т.нар преход, който не е нищо освен ограбване на държавното и пълнене на гуши и офшорни сметки с милиарди за сметка на обедняването на народа. Всеки ден ще е така докато шайката управлява!
33
3
 
3
 
! Отговори
ТИКВАТА И ЗЛАТЕВ преди 3 години
са си стари дружки. Колко белота с изиграли заедно. Едно време ТИКВАТА редовно отсядаше в хотела му. За да пестял държавни пари казваше. Каква НИНОВА , какви партенки от гербаджиите
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този има вид на алкохолик и патологичен лъжец.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амнезията на горанчо явно е заразна. Да не стане друго, когато черепа публикува. А нинова е 2ра на пангара, след мутрата. Като негов верен слуга. Да питам, кога ще се разболеят от вируса, че да горят документи?
30
0
 
1
 
! Отговори
Сън Тцу преди 3 години
Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо.
29
1
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Спрете с тия глупости за Ротшийлд. Федун и Алекперов държат 41% от акциите на ЛУКойл, сина на Алекперов държи малко над 8 %, а част от акциите се въртят на Франкфурктската борса. Въпрос с повишена трудност, колко процента от акциите се държат от бившата КГБ? Алекперов е тяхна креатура, ако не знаеш!
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На човек с такова лице.....просто няма как да не повярваш.
27
0
 
5
 
! Отговори
ма моля ви се преди 3 години
ама те даже не се познават , даже за пръв път чуват имената ! тоя и другите бизнесмени как станаха такива , с чии пари , сигурно са продали подаръците от сватбите си ?
26
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Аз ,вярвамна Златев,той е приятел ,само на премиера,и на никой друг,заедно посещават "ПАЛАМАРА"и много дрруги места.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
следващият ми ход е да защитя правата си по съдебен редЗНАЕМ БАЦЕ; ПО СЪДЕБЕН РЕД В БЪЛАГАРИЯ Я КАМИЛАТА Я КАМИЛАРЯ....ЗНАЕМ
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Мая отриче да е искала пари за кметските избори от Божков !
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне всичко ,което е откраднал от българи и руснаци го е материализирал-хотели, хотелски комплекси, къщи и тн. Дано успее да се скрие в Дубай или РЮА....
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко има на разположение всички медии в България и те тиражират постоянно каквото им нареди с цел отклоняване на вниманието . Пуска само кьорфишеци, но никой не смее да го пита за въпросите и писанията на черепа.Нали бяха много гъсти с Златев? Кво стана,какво му отказа Златев,та го погна?
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белене!!!