Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас

Радев ме следи с дрон, заяви премиерът
Обновена: 17 юни 2020 18:06 | 17 юни 2020 17:38, Камелия Цветанова
1177
Борисов огорчен: Наричат ни хунта, диктатори, а се леят компромати за нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се зарече, че никой няма да го спре да приключи преговорите на влизането на България в чакалнята на Еврозоната.

Според него атаките срещу него в последните седмици са именно заради това, защото ако сме в банковия съюз „никой няма да изнася куфарчета навън“.

Целта еда ни смачкат психически, а след това ще ни положат и физически. Да, притеснен съм, защото когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи сега и как ще спя. Човек има своето лично пространство, как така ще ме снимат, докато спя“, скочи той, след като се появиха негова снимка от спалнята му.

„Извадихме  България от една орбита и я пратимхе директно с новите самолети в истинската евоатлантическа общност и от тогава се роди омразата към нас - много якра и много силна“, отсече той.

Борисов е убеден, че именно заради успехите на властта, тя е подложена на атаки.

„България се справи единствена си миграционната криза, запазихме българите, Бългаия от това което се случи в целия ЕС. Продължаваме да поучаваме писма от мои колеги как се справихме с коронавируса. Имах разговор с председателя на Европейския съвет  България да получи може  би най-много пари в следващите месеци, още не е сигурно, но и днес заявихме, че като на бедните и изостанали през годините ни трябват парите за кохезията, за  конкурентоспособност, за зелената сделка“, изброи той успехите си.

Като плюсове на правителството на ГЕРБ Борисов отбеляза и енергийните и инфаструктурните проекти.

„И какво получаваме – компромати, манипулации и аз всеки ден предупреждавах за това. В учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат или два, трябва да е такъв, че да отвратиш този, който го гледа за себе си. Да ме снимат в спалнята, защото това показва, че всичко е нагласено и то е правено преди около една година. То оставаше само да има и едно малко момче до мене и щя да се хвърля тука“, направо коментира премиерът.

„Нали сме демокрация, има избори, колко избори спечели ГЕРБ – всичките, не избори не могат да ни бият, това което правим е за 100 години напред. Заради това режат, монтират, правят, струват има цели звукозаписни студия. От едно мое изказване се подрежда, правят, струват. Тук са хората, които 20 години са с мен, те да кажат дали са ме видели да пия,  пък камо ли да завалям. Негодници такива“, ядоса се Борисов.

"20-30 години в спалнята ми нищо не е променяно. Може да са били там и преди. Ако искаш да държиш нещо има каса. Как звучи, злато, евра, ужас, отвратително. В КГБ казват да подбереш истини. Нали съм най-пазен, защо ми е пистолет до главата", допълни той.

Според него президентът Румен Радев също атакува властта.

„Каза – ще дойде свирепо правителство, значи той се готви да ни прави лоши неща, на избори не могат да ни бият. Държавният глава, който трябва да е обединител на нацията и той беше уличен и за ад не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен в карта“, каза той.

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Слави Трифонов.

Борисов отсече, че Радев го следи с дрон.

„Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, отсече премиерът.

„Наричат ни хунта, диктатори, а се леят от сутрин до вечер компромати за нас, ние сме жертви, не инициатори, за кой друг излезе, чия друга спалня излезе, даже не знам защо ме снимат завит, да ме снимат гол, аз спя гол, сравняваха ме като бях главен секрета на МВР с Чък Норис“, коментира още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
947
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо огорчен?Бесен!Тъй трябва да пишете тукъ! Нъл тъй пишете тука
946
3
 
6
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Много червени клакьори се събрали тука, много нещо..... пууу, отврат !
945
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗапознатаС какво сте запозната не знам, но със сигурност не и със Закона за ограничаване на плащанията в брой. Всички суми над 10 000 лв. или равностойността им в чужда валута се плащат само по банка. С пачки борави сивия сектор. Нз колко са истински снимките, но на тях имаше поне няколкостотин банкноти по 500 евро. Можеш ли да смяташ дали това са повече или по-малко от равностойността на 10 000 лв.? А, и пистолет. Така, между другото.
944
5
 
8
 
! Отговори
Ердоган преди 3 години
спира мигрантите , а не Герб! Турция ги пуска към Гърция защото имат конфликт. Борисов тотално преиграва , че и си вярва!
943
3
 
6
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 3 години
Пишман генерала е едно голямо......
942
4
 
5
 
! Отговори
69 преди 3 години
Генерала е номер 1
941
2
 
5
 
! Отговори
До ДалечнатаЗастава преди 3 години
Браво! Обичам те! Много добре го каза!
940
0
 
7
 
! Отговори
do 995 преди 3 години
Вервайте си, царски и отрочета...лошо нема, той Господ още малко ще ви чака....може би. Проблемът на ЛЪЖАТА и при Гьобелс и въобще винаги, във ВСИЧКИ ВРЕМЕНА е, че в един момент куклите, повтарящи механи4но като папагали репликите на кукловода, вземат, че САМИ започват да ВЯРВАТ НА СВОИТЕ ЛЪЖИ. И така приемат ЖЕЛАНОТО за ДЕЙСТВИТЕЛНО. НО-о-о-0 това ВЪОБЩЕ Н Е Е ТАКА....внимавайте, защото:ТОЙ каза:"По думите си ще бъдете съдени и по думите си ще бъдете ОПРАВДАНИ."За Небесното царство, говоря
939
7
 
8
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 3 години
Стана страшно ... касата на БКП се опразни , защото всички спонсори са в панделата. На онзи колекционера на монети му взеха строителният бизнес , после талончетата и накрая спука гума ... :) И мен да ме отрежат така и аз ще бъда бесен ..
938
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо гледа от балконКорнелиа язди бел конРадем щрака един дрона Боре облечен в балкон...край на на АЕЦ Белене54437
937
4
 
18
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 3 години
Става изключително досаден с това непрекъснато вайкане и все другите му виновни.Само той смята ,че е облечен в снежно бяло,а реално гащите му изцапани на едно място отвътрешната страна.Всички ,които имат поне малки когнитивни и аналитични способности разбраха,че той задържа развитието на страната.Може да се отбележи,че многобройните му правителства,бяха правителства на застоя.Само с усвояване/крадене/ на средства от фондовете на ЕС,няма как да се върви напред
936
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сретен е зюрукнал шо по-голем отпрасвач е земал хонораро да трепне Борко по ахналседалката с буркан бертолетна сол
935
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сал на Борето ръчичките му чисти.останалите отпредИ нещо пипат, чешат драпат уретрените органСъ
934
1
 
10
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 3 години
Като гледам май няма изненади ... това се очакваше. Все едно гледам филма Наркос :)))) 1:1 :))) Но истината е че няма по голям от държавата. Даже и на Пабло Ескобар му видяха сметката ... :)))
933
2
 
12
 
! Отговори
... преди 3 години
И Сретан те дебне в храсталака. Той помни.
932
16
 
9
 
! Отговори
Запозната преди 3 години
Ам кой ви направи пътища да не газите в калта. Кой ви санира блоковете. Кой дава коледни добавки и повиши заплатите. Благодарение на ГЕРБ цялото ми семейство работи държавна работа.
931
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в НОРМАЛНИТЕ ПАРТИИ ИМА КОНГРЕСИ И ИЗБОРИ НА РЪКОВОДСТА. В СИК, ВИС И ГЕРБ няма.
930
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗапознатаАМА КОЕ Е ТОВА СИЧКОТО ДЕТО ГО ПРАВИ?
929
16
 
7
 
! Отговори
Запозната преди 3 години
Що да няма пари човека. Изкарал си ги е.Ако не е г-н Борисов да съм напуснала България. Толкова много направи за нас. В държавната администрация съм от много години и такъв човек не съм виждала друг.Поклон пред него! Оная работа трябва да му целувате за всичко де прави!
928
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз по-голям компромат от това към ГЕРБ да се присъединят Лъчо Мозъка, Певски, Биков и Гърневски не мога да си представя. Най-големите компромати са си автентик продакшън мейд ин Банкя.