Борисов се оплака от президента: Следи ме с дрон!

Държавният глава заплашвал и атакувал правителството
Обновена: 17 юни 2020 20:42 | 17 юни 2020 18:05, Камелия Цветанова
216
Борисов се оплака от президента: Следи ме с дрон!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев, че атакува властта.

„Каза – ще дойде свирепо правителство, значи той се готви да ни прави лоши неща, на избори не могат да ни бият. Държавният глава, който трябва да е обединител на нацията и той беше уличен и за ад не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен в карта“, каза той.

Още по темата

"Представяте ли си да кажа аз като премиер: Правителството ще бъде свирепо към президента. Той го каза, значи се готви да ни прави лоши неща. Понеже моят дядо са го били комунистите, ще бъда много нащрек. С всичко което са показали, те не могат да ни бият. Социолозите почнаха да дават резултати. Продължаваме да сме първа политическа сила. Това е много притеснително", каза Борисов. 

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Слави Трифонов.

Борисов отсече, че Радев го следи с дрон.

„Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, отсече премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже моят дядо са го били комунистите, ....За това аз (Баце) бях комунист и съм още служебен комунист! Каква прелест?!Здравейте роби на комунизма, дърти пръчове на спциализма! Милиционерски цирк!Народ състоящ се от толупи, *** и други маргинали с едноцифрени IQ-та! Не са мои тези нежни думи!Нещастниците т.е. неуките които са останали в в Булгаростан сте вече 100%-ни, не 80%-ни както оня професор каза. И тъй!!!!Поздрави от Кайзера на Китай!
170
0
 
1
 
! Отговори
Д преди 3 години
Я се уточнете!:"Радев го следи с дрон.Кара го много пъти и пред вратата ми чак."Да не го е следил с кон!?
169
3
 
0
 
! Отговори
ДО 184 преди 3 години
До Анонимен - като пишете "Боже, Господи" следващия път е силно препоръчително да изплзвате големи букви
168
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вЧЕРА СЕ НАРИДИХА КАТО АПТЕКАРСКИ ШИШЕТА, ЗАЩОТО цВЕТАНОВ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ПО-ЧИТАВАТА ПОЛОВИНА ОТ ПАРТИЯТА, А ТОЛУПИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ПРИ ГЛАВНИЯ СИ
167
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като стана дума за заплашване и атакуване на властта - цитат от Банкя- Ако Радев иска властта да я получи.... И ТОГАВА ПА НИЕ КАКВО ШЕ ГО ПРАВИМЕЕЕЕДЕМОКРАТ ДАМИ И ГОСПОДАСПОМНЯТЕ ЛИ СИ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА НА УМНИТЕ И КРАСИВИ РОМИ И ОБЩИНСКИ ХРАНТУТИ ДОКАРАНИ ОТ ПРОВЕНЦИЯТА КОИТО ПРЕВЗЕХА И ГЕРБОСАХА ПРОТЕСТА НА ХОРАТА.
166
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже годподи. Слез и си прибери версиите. Големи мъже ,политици, управляващи държава. Интриганстват като махленските клюкарки. Срам
165
0
 
5
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Звучи доста несвързано и неадекватно, ако е правилно предадено
164
3
 
10
 
! Отговори
пффф преди 3 години
Едва ли има друга държава в света с толкова неадекватен премиер. Тоя за дипломация изобщо не е чувал. Как щедро сипе обвинения без доказателства, все едно разказва какво е вечерял снощи. Аз ако съм на Радев ще му скъсам г*за от съдебни дела за уронване на престижа първо на човека и после на президентската институция.
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, засега президентът Радев те следи с дронове. Внимавай следващия път да не ти пусне някоя болест - напр. ебола. Генералът е от Родопите, а хората там се родеят с агите. Да не се спазари с Ердоган за някой вид биологично малокалибрено оръжие. Току виж гласът ти се променил и станал като на Цвета К. или езикът ти се удължил и устата не го поема, или лицето станало като на кьосе... Знае ли човек какво ти мислят?
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, те, свекървите са така. Винаги гледат в ръцете на снахата.
161
1
 
16
 
! Отговори
Беселина преди 3 години
ББ открадна шоуто от комиците, направо ги остави без препитание!
160
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо еднокнижний,много си далеко от политик,политика,дипломация и тн
159
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя тотално изтрещя
158
0
 
22
 
! Отговори
ss преди 3 години
***, *** незнам си кви лош материал, простаци, и после записа фалшив, аз не мога да кажа че Караянева е т ъпа Пу- ка..... да бе ние ядем доматите с колчетата...
157
0
 
28
 
! Отговори
. преди 3 години
Тоя вече и учебник по психология не може да го обхване
156
0
 
22
 
! Отговори
Мутрагеньо преди 3 години
полудя тотално. ППГРОБ , огнище на калинки и мракобесие
155
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бръмбарите в главата му стават и му ръкопляскат
154
37
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Хе,хе! Виждаме бясна кампания на Зеления чорап и комунистите за държавен преврат ! Целта е да се докопат до влстта дори с кръв , само и само да могат да крадат новите десетки милиарди ,които България ще получи. Комунистите са доказали, че искат власт , за да крадат и като окрадат всичко, държавата е в катастрофа !!! После идва някой като Борисов, укрепва държавата, започва развитие и ...отново комунистите искат да управляват, защото има много милиарди за крадене !!! Това е истината !
153
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тази Караянчева не мога да повярвам как за пари стои до човека дето я нарече с най-долните епитети и тя се е изтъпанчела с новото си костюмче до Премиера и се усмихва все едно ни лук яла ни на лук мирише....Тази оперирана ли е от достойнство ,поне мъничко не ли е останало....Какво правят парите !
152
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛЕДИ ТЕ ТЕБЕ ЛАКОМИЯТА ,ТАЗИ ЛАКОМИЯ ВИ ИЗПИ МОЗЪЦИТЕ И НА ТЕБ И НА ТЕЗИ ЗАД ТЕБ !