Може ли да бъде дисквалифициран лидерът на ГЕРБ с компромати?

Имало подготвена атака срещу премиера
Обновена: 18 юни 2020 09:41 | 17 юни 2020 22:05, Екип на Bulgaria On Air
312

Системни атаки срещу властта през последните дни. След като в медийното пространство бе разпространен аудиозапис, в който се твърди, че говори премиерът Бойко Борисов, излезе и серия от снимки от спалнята му.

Политическият психолог проф. Антоанета Христова посочи за "Денят ON AIR", че разпространените снимки са резултат на предварително планирана атака.

"Заплахата не ни изглежда сериозна на нас, всичко ни изглежда много нагласено. Вадят се аудиозаписи, SMS-и, но реално погледнато нищо от тях не предизвикваше груб скандал, освен че има комуникация между хората на властта и бизнеса. Предвид факта, че и самият премиер, а и анализаторите твърдят, че всички SMS-и и атаки са били подготвени поне година преди днешния ден, означава, че има системна организация за дисквалифициране на лидера на ГЕРБ", обясни проф. Христова.

Според нея ГЕРБ прави грешки като партия, има проблеми в секторните политики, но почти от всяка криза на ГЕРБ "министър-председателят успява да извади политическата партия".

"Това е подготвена атака срещу лидер, именно защото той е силният коз на ГЕРБ", коментира тя за Bulgaria ON AIR относно атаките срещу премиера.

По думите ѝ така негативите на ГЕРБ могат да бъдат обрани.

"Заговори се, че може да е човек от НСО, това беше първата хипотеза. Заговори се за хора, които имат достъп, особено преди година са имали. Можело е да са набирали кадри, които после могат да бъдат монтирани", обясни проф. Христова относно разпространените снимки на Борисов.

"В крайна сметка, цялата опозиция в различните ѝ вариации вижда, че не може да се справи със собствения си капацитет, който е малък. Единственият шанс е да руинира силния коз на ГЕРБ,  това е министър-председателят", добави политическият психолог.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още по темата: атакаборисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБ е ОПГ!
147
7
 
6
 
! Отговори
Пълни ментета преди 3 години
Снимките са фалшифицирани в голямата си част и то доста непрофесионално. Всеки лаик в тази област може да анализира метаданните с програми работещи онлайн и да забележи че някои снимки са със дата на създаване 04.08.2021 година, други са с дата на създаване 09.03.2014 и след това модифицирани т.е обработени на дата 04.01.2019.Специално снимката на която Борисов спи и за която той самият посочи че само тя е истинска е създадена на 04.08.2021 и модифицирана на 13.08.2017Няма грешка в датите!
146
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко кой ще го разследва, Гешев ли? Мухахаха
145
5
 
6
 
! Отговори
До:Доктор преди 3 години
И дузина доктори няма да те излекуват!Същото важи и за Бойчо, колкото и папи да го галят по празната кратуна, резултата си е същия!
144
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народен Съд и разстрел за мухобойко
143
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вият комунистите и усещат края си. Тези избори ще са им последни. 10 човека в парламента.
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев да отговаря на въпроси , къде го гледа. Само монолози под диктовка. И едно интервю с предварителни въпроси по бТВ , при платената.
141
5
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Хе,хе ! НСО щяло да разследва какво става в НСО !!!! Все едно БСП да разследва себе си кой им открадна 30 милиона от партийната каса . НСО е инструмента на Радеф за упражняване на някаква власт и той го използва много ефективно ! Дори вече го използва за държавен преврат !!! Става опасно за демокрацията !!! Наистина може хунтата да вземе властта !!!
140
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видял ли си Радеф да отговаря на преки въпроси на журналисти. Това като стане пиши че е умен и образован.=============Образованието му не подлежи на съмнение спрямо банкянския неандерталец. Президента отговаря на всички въпроси, но който може да чува.За разлика от него, Бойчо отговаря на въпроси които му вдигат егото, а на неудобните - почва да се дразни, да измества темата и да обвинява други за своите грешки. Цял живот обвинява комунистите, а по-червен от него няма!
139
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхте ли противниците на Борисов. Съдия Ченалова, дето пускаше изнасилвачи и убийци, и опоскваше фирми. Браво комунисти градирате.
138
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 152Ей, нarъл гербераст, Тълупът не иска записът да отива на експертиза, а Радев иска да се изследва! Лъжльо, ти на гербеpaст ли ми се прави, бе?/?
137
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам с нетърпение Борисов да се разправи с мерзавците. Но е прекален демократ, на вас ви трябва сталински комунист.
136
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе барато ного биеш на очи бе. То бива крадене ама ти се ос,,, ра бе. Кви са тия цифри за 6 км път. То от злато да го постелеш пак нема да струва толкова бе. Помисли малко бе или ти нема с кво да мислиш. Защо не направиш нещо полезно за народа да те запомнят с добро хората. Вече си на години некрелога ти се подава от джоба. Изгони ерепетата да не обират хората. За 30 лв консумирана ел енергия ерепетата взимат за пренос превоз още 35 лв. И вместо 30 лв плащаме 65 лв. Ти ток плащаш ли или е гювеч
135
3
 
8
 
! Отговори
Недосегаем преди 3 години
Тиквата е власта видяхте ли тези зад него душмани Боко и ГРОБ
134
7
 
12
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 години
Старите номера от държавна сигурност не вървят, Бойко е велик и ще ги смаже на изборите, ще ги смаже!===========Медицината е безпомощна в твоя случай.Но, продължавай да правиш вувузели и феддероси на Тулупа!
133
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видял ли си Радеф да отговаря на преки въпроси на журналисти. Това като стане пиши че е умен и образован.
132
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф без слушалка в ухото не излиза пред журналисти. То да говориш не е като да правиш коремното, или да подаряваш апартаменти на любовници.===============Радев е достатъчно образован и интелигентен, за да не му диктуват в слушалката. Докато необразования и неграмотен *** дори да му боднеш слушалка, няма как да я ползва, като с предпазната маска!
131
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старите номера от държавна сигурност не вървят, Бойко е велик и ще ги смаже на изборите, ще ги смаже!
130
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са блокирани а се *** че публикуват явни фалшификация и прокуратурата ще се заеме с тях. Същото е и със записа , защо Нинова, Радев и др. комунисти не го дадат на независима лобаратория, просто знаят че е менте
129
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 147Ами какво очакваш от продажни пceта, гepбаджийски cвинe и продажни жypналя?