Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
12
 
! Отговори
Г.Осиновителя преди 3 години
Спящ бат Бойко може да го снима само някой който е спал с него, той на 3 пъти спомена за някво малко момче, незнам. Ама може да изскочи и някое порно клипче след време. Става интересно с тая сага.
130
1
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Щом толкова нагла и явна корупция почна да отвращава дори и калинките на премиера, значи България не е чак толкова безнадеждна.
129
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси конската *** както казва Магаришки накой иска да накара хората да се отвратят от гласуването а най много файда има толупа така че и тойможе да го е скалъпил
128
0
 
10
 
! Отговори
васето преди 3 години
Аз съм отвратен от нейните снимки....
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цеца не е отвратенаСабалян кат се подмива видя.. Птк ли е ??- да..Тп ли е ?? Ми да нищо не стърчиИ аплодирала вожда за гениалното откритие..Ангелкова винаги ли е с маска за хелоуин ??Що не я сваля
126
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименвълк с гърбица
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз също съм отвратен! Чак до дъното на долните си ***!
124
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърди се че му е изневерил.
123
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе и аз съм отвратен от теб, че ме плашиш всеки ден, като излезеш на екрана но какво да правя?
122
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кое е отвратена? От пачките ли, или от кюлчетата?
121
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много близък човек го е записал, сигурно редовната му пpоcтитyткa.А Ангелкова вместо да се отвръщава да си снима и тя нощното шкафче, да видим там какви пачки лежат
120
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много близък човек го е записал, сигурно редовната му ***.А Ангелкова вместо да се отвръщава да си снима и тя нощното шкафче, да видим там какви пачки лежат
119
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая отвратена) всеки може да държи пари и златни пръстени в нощно шкафче ,но де сега не съм чувал или виждал кюлчета невероятно
118
0
 
15
 
! Отговори
Александър преди 3 години
Аз пък от нейните също:)
117
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички големи люде се снимат или ГИ снимат в библиотеките имВ библиотеката на нашият ( ако има).. какво ли има ...Сигур мноу книги..или реди тия от шакфчето , че на стелажите няма място
116
2
 
23
 
! Отговори
х преди 3 години
А нещо за парите пачките, кюлчетата ? Или те не те възмущават ?? Ааа или толупа е там на снимка а другото е монтажи сигурно :) ? Като гъски и *** в калчища сте се омазали до-лни ГЕРБерски престъпници .
115
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая умница вчера се изцепи,че ще продължава летния сезон до края на октомври.Само така,министърке.Бий един шут на тая проклета земна ос и ще се излежаваме по нашите плажове от Нова година до Коледа.Отсега ангажирам чадър за Ивановден.
114
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратена от снимките с премиера ..ми.. да не се снима С премиера деЩо..той пък да не е възхитен от снимките С нея.... Айде бе
113
0
 
25
 
! Отговори
3 преди 3 години
Баба Яга да не се е ошашкала, че може да извадят и снимки с нея в същата спалня? Възмутена била, то и ние сме възмутени от ГЕРБерастите и какво от отва? Ареотивайте на амбразурата матросовци да защитавате алфа джендъра дебелакя толупа доносника и страхливеца мутроида банкянски! Нещастни ГЪ-ЗО-БЛИ-ЗЦИ и лакеи на един нарцис наглец и ***
112
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбраха, че не сме детска градина и елементарните им внушения вече не достигат дори до най-заклетите им почитатели. Не сме прости, колкото имсе иска.Всяко нещо има начало и край.Писах преди год - един ден ще се крадат помежду си забогателите.Никога не си позволих да се възхищавам на простащина, невежество и лъжа!Приказкатаза"Голият цар"е най-великата и вечна приказка за истината, за лъжата, за притворството и дълголетието във властта.Приятен следобед!