Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи тия с 64 те лева за шезлонги и чадър и оня с 8 те лв.за кафе още не са глобени? ??
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кораба потъва. Еврата в шкафчето от къде са е главният въпрос??
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне парите и златото не и ли харесаха на снимките?
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе и аз съм отвратен. ...Ама от нея!91140
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покахонтас с конско-индианската визия с претенции.
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Писна ми да повтарят една и съща мантра, че президента трябвало да е обединител на нацията.Къде в Конституцията го пише това?И как да не критикуваш пладнешкото ограбване на България и народа?Как една ПР-ка има милион за вила, а масово българите едвам връзват двата края?А тия над ПР-ката са с по няколко апартамента с тераси, балкони и сметки за милиони. А и с шкафчета бъкани с пачки както се оказва.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБараската мутро-олигархия се опитва да върне хората за да напълни хотелите с в Алепу и други подобни, в по-голямата си част незаконни.Но няма да им се дадем. И тази година ще почиваме на Халкидики.Нито лев за алчните мутри. Да *** яко. Заедно с кандидат-президента им *** и шефът му Главния *** с откраднатите от народа пачки и кюлчета.
4
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А може ли някой от цялата партия да е снимащият човек - това е моралът в нашата Родина, за съжаление. Все някой ще навлезе в личното ти пространство и ще спори , че има право а милсля, имаше закон за това!
3
2
 
40
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Правилният въпрос не е кой е направил снимките, а откъде Борисов има в нощното си шкафче толкова валута и законно ли я притежава. Както винаги се задават грешните въпроси за отвличане на вниманието..
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чувствам се омерзен от герберите и вожда им. В бяла страна правителството да си е подало оставката.
1
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм отвратен, но не от снимащия.