Скандалът с Борисов може да доведе до повече хора, които не гласуват

Според депутата Кръстина Таскова има по-съществени проблеми
18 юни 2020 22:15, Нели Христова
92

Започна разследване на снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденция "Секвоя". Според министър-председателя фотографиите са компромат, а авторът им иска дестабилизация на правителството. Каква е целта на компроматната война?

"Още по-обезверени българи, които няма да гласуват - това ще е резултатът. Хората усещат, че политиката в България достигна дъното. В момента те имат много по-съществени проблеми - доходите, здравеопазването, образование", каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Воля" Кръстина Таскова.

Според нея в момента се измества дневният ред на обществото.

"Според нас беше грешка, че не се създаде икономически щаб. Няма такава статистика колко фирми останаха без доходи", коментира Таскова.

Тя добави, че мярката 80/20 е била предложена от "Воля". "Ако имахме икономически щаб, щеше да има анализ, който да дава данни какви са последиците върху бизнеса и да е ясно кои фирми успяха да продължат дейността си. Върху 0 приходи, колкото и да е ДДС-то, не може да го усети бизнесът", смята депутатът от "Воля".

По думите на Таскова мярката за 9% ДДС няма да е работеща. Тя подчерта, че "Воля" започва национална кампания за цените на лекарствата в цялата страна, която акцентира върху безплатните медикаменти за децата и пенсионерите.

"За нас чрез намаляване на ДДС не се постига ефектът крайният потребител да има по-ниски цени. България е на последно място в Европа като процент от БВП, който отделя по разходи за здравеопазване. Или хората не желаят безплатни лекарства и са гласували за народни представители, които не правят такива промени, или ги желаят и ще поискат това от техните избраници", отбеляза Таскова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
1
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 71 Какво чакаш още, стягай куфарите и на терминал 2, само като видиш зор да не се върнеш, майката държава / която всички плюят / да ти сменя памперсите!!!
80
1
 
3
 
! Отговори
математик преди 3 години
Креват! Нощно шкафче! Пистолет! Евро! Злато! Кремове/Вазелини...!!!? Спящ гол примиер напречно на леглото....!!!???/Нормално се спи с глава към таблата/. В задачата: търси се партньора..???
79
2
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
До Анонимен-78За справка,*** на гръцката граница и виж колоната от коли на ''бедните''българи!
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да оцеляват без пари ли? Напротив, българите са едни от най-богатите в Европа защото умеят да правят далавери. Вижте автопарка. Вижте морето от народ за Гърция и т. н. Българина е всичко друго, но не и беден!
77
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по-малко гласуващи има, толкова по-добре за гербавите, защото те владеят мъртвите души и избирателните спъсъци.
76
0
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 3 години
Докато българските избиратели овластяват с гласа или пасивността си прости, нагли, селски тарикати, те все ще ги "доят", "стрижат" и оправят, защото селските тарикати това могат !
75
4
 
9
 
! Отговори
65 преди 3 години
Това е толкова ,смешно и грозно ,което става ,че просто индийските сериали пасти да ядат.Даже се предполага ,че снимките са направени от жена,която била в спалнята му.ПОЗОР!.Какво го интересува гладният народ ,кой с кого спи,и защо спи с пистолет? От тази трънка ще излезе зайче ,за което не се говори.А ние няма и да го видим.Луда работа
74
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твърдо ще гласувам против ГРОП (СИК, БКП - 2, ДС)!
73
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента българските граждани имат много съществени проблеми. Те и тяхните деца трябва да оцеляват без работа, без пари, без хляб, с неясно, плашещо и отчайващо бъдеще. Изтеклите кадри и разговори с властника, показват неговия цинизъм и наплювателско отношение към тежкото положение на народа.
72
32
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 3 години
Бойко е един и няма друга алтернатива!Както се казва пилците се броят наесен и ГЕРБ ще спечели изборите със сигурност.
71
6
 
34
 
! Отговори
Аз ще гласувам преди 3 години
ПРОТИВ Гроб, защото ми писна от тяхната некадърност, алчност, лъжи, предательства, тъпни и, най-вече, техният геноцид срещу обикновени българи.Баста! Аре у лево!
70
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Против шайката! Против ОПГ Гроб!
69
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз няма да гласувам вече.Няма за кой!
68
37
 
7
 
! Отговори
Р преди 3 години
Гледах записа,това са монтирани думи на премиера от брифингите.а относно снимките ,различни са завивките в спалнята.като цяло много подло изпълнение.....
67
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!
66
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всеки ден ще е така докато подземен бос е министър председател, вместо затворник!
65
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо му няма на Борисов и четвърти мандат ще спечели.
64
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 53Ина какво го изнудват?Има ли чивек, да не знае какъв е бил и какво е правил?!?!?
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 61Гешев ще с е радва, ако остане жив. Падне ли Боку знаеш ли кооооооолко народ му имат зъб? Работата е, че Боку синина парите и връзките, па Гешев ...
62
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 65Абе да дойдат некви луди нацисти, па ми говори тогава ....