Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

Възможно е да са дело на съпартиец
Обновена: 19 юни 2020 09:57 | 19 юни 2020 09:57,
171

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов.
Още по темата

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът. В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
9
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 146! Малко папагалче с жълто на човчицата си! Ти пък по кое време си живял, и си видял ред и държавност на управление? Знаеш ли, кога управлява един човек, само при тоталитарна държава?! Имаше такава държава цели 45 годин на единовластие! Крайно необразован и нискоинтелигентен /както казваш ти/ имаше при управлението на " великото" БКП! Запомни, малко папагалче с жълто на човчицата си ! Не ни учи, учи се ти!
150
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП е забранена партия със закон на 05.05.2000г. за политико-криминалното си управление и да спаси кожата си, и за да остане във властта се преименува в БСП! Болшевишка хунта за която говори "другаря" Бабикян и я препраща на не правилния адрес!
149
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Продължение от СКОРПИОН ! Снимките са заплаха за тези които постоянно се ровят в бельото и чаршафите на другите и търсят политически рейтинг в тях! Това ако не е помия, здраве му кажи! Добър ход, лоша стратегия, "другарю" генерал! Но да спрем до тук и да продължим! Най-големия грях от всички грехове, които носи БКП-БСП, е че нарича народа си дебилен! Тази помия се хвърля върху обществото, не върху г-н Борисов, с цел да може да бъде манипулирано именно общественото мнение, "др". ген. Ралчев!
148
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Продължение от СКОРПИОН ! ... Говори се, че снимките са направени от дрон, но тогава възниква въпрас, какво е правила охраната, спяла е на пост?! Този дрон ако не носи камера, а оръжие и бъде застрелян / така наречиния / собственик, независимо кой е той. НСО, пак ли не носи отговорност по думите на прези ... ! Недодялана пиеса и падението на режисьора в собствената му помия! " Другарю" генерал, снимките не са заплаха за г-н Борисов, те са заплаха за тези, които се опитват да ги използват!
147
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Продължение от СКОРПИОН ! ... Но НСО носи отговорност за влизащите и излизащите посетители в сградата. Прави се проверка за оръжие, за снимачни средства, има журнал за деня в който се вписва и час. Има график по имена и брой на обслужващи сградата! С една дума, изобщо не е проблем да се хване нагазилия лука, по-точно нагазилия в помията, за което са му платили 100%, вероятно е да е човек и от охраната! Това е мнение на по-голямата част от обществото! Говори се, че снимките са направени от дрон
146
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Продължение от СКОРПИОН ! ... но дали ще им се получи ?! " Другарю" генерал, знаете ли някой който да спи в спалнята си с обувки и костюм ? Г-н Борисов спял гол ! Много смешно, чак да се напикай човек от смях! Аз като мъж, не бих се възхитил от това. Има мераклии за тези неща, мисля, че им казваха обратни! Е, това се казва голям смях, ама много голям смях! Да спрем до тук и да продължим ! НСО охранява външната част на сградата и отвътре отговаря собственика, така е по правилник! Но НСО...
145
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Продължение от СКОРПИОН ! ... Много лошо преигран сценарий, /тази пиеса вече сме я гледали / но режисьора пристъпвайки от крак на крак се опитва да внуши на зрителите, че виновния е спящия човек, той отговаря сам за спалнята си, защо да търсим убиеца, не е ли все едно, виновния е спящия човек! Да спрем до тук и да продължим! Кой има интерес от тази помия и за какво ще я използва, сигурно няма да сърба от нея?! То се знае, тя вече се ползва за сваляне от власт и предизборна кампания, но дали...
144
0
 
10
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
" Другарю" генерал, да открехнем за малко завесата на театъра и да погледнем пиесата която ни поднасяте и разигравате пред обществото, около личноста на г-н Бойко Борисов! Спалня, много лично пространство и в нея спящ съблечен човек. До тук добре, следва шкафче, на него пистолет и разпръснати банкноти. Криминалния сюжет се оформя, но има въпрос от зрителите: Кой е убиеца? Лош преигран сценарий, този филм...
143
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 128Къде видя държавност и ред при управлението на ГЕРБ, само един човек управлява и то крайно необразован и нискоинтелигентен,даже по собственото му признание
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък кремълският парашутист Радев е заплаха за България !
141
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление, не снимките, самият Борисов вече е заплаха и за себе си.
140
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано някоя хубавица не загази, че Каскетът се е заангажирал докрай да разнищи нещата и да разбере коя е правила непристойни неща с Падишаха. И най-важното: защо го е снимала. Сетне ще се развихри Кънев или една наблюдаваща напоследък прокурорка и въпросната хубавица ще отнесе минимум 10 години ако не й се случи по-лошото и току виж тя изчезне. Къневчетата не си поплюват...
139
2
 
4
 
! Отговори
Кой друг ще му влезе преди 3 години
в спалнята! Съпартиец и то жена, най вероятно Караянчева -простата п.тка, ама простият излезе той!
138
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледни препълнените гробища в последните 10 години, бе Ралчев,не те ли е срам?Погледни пенсионерите с 200 лева на месец,които гладуват и мизерията в която живеят 90% от хората в страната,погледни демографската катастрофа и тоталния страх от Бойко и ГЕРБ в държавата,погледни трагедията в България,как убиват журналисти и всеки,който се изправи срещу българоубийците!
137
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАмин. Колкото и да е страшно, все по-често ме навестява мисълта, че България може да се оправи единствено с повсеместна гражданска война. Закони няма, няма адекватна политика. Лилaвите раждат по 12 деца и паразитират върху обществото. Политиците крадат 95% от всичко, което се спонсорира или минав по някаква причина през държавата. Местната власт са феодали. Не искам да съм лош пророк, ама тая държава може да бъде измита само с кърви.
136
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев да уволни човека от НСО,който е правил номера,далавери и е влизал там,където не трябва и е заплашвал премиера!
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност стандартно кюлче е 400 oz, което е около 12.44 кг. И да, наистина е доста по-голямо от тези на снимката...
134
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз вярвам на нашите политици,колкото и да е странно,мисля,че никой няма право да ги следи,притиска,преследва,злепоставя,заснема в личното им пространство и застрашава живота им по този начин!
133
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВ общ план е с пистолета. Малко хора в България спят с пистолет до главите си, ти от тях ли си? Все едно не е публично известно откъде е тръгнал винету и с какво се е занимавал. Явно не си бил жив преди няколко десетилетия и не помниш времената и хората, които ги белязаха.
132
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега започвам да разбирам какво става,тази битка не е българска и българите нямат нищо общо с това,тази битка е между управляващите,като ГЕРБ е на страната на управляващите и Tръмп,а срещу него са Copocoидитe и техните хора в България.Фактически се бият чужденци помежду си,а българите са между ч y k a и наковалнята!Нека настъпи мир,няма защо да се избиват българи помежду си,просто изчакайте изборите и нека тогава се реши кой да управлява,нямаме нужда от ненужни конфликти.