Сачева: Цели се дестабилизация на държавата

Опозиция на правителството е мафията
Обновена: 19 юни 2020 14:44 | 19 юни 2020 14:44, Камелия Цветанова
100
Сачева: Цели се дестабилизация на държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заради компроматите и скандалите от последните дни социалният министър Деница Сачева заподозря,че има опит за дестабилизаця в страната.

Още по темата

„Това, което се случва последните седмици много ясно показва, че опозиция на правителството е мафията", отсече тя.

Според нея методите, с които се опитва да се води "политически дебат", не са на нормални демократични партии.

Сачева смята, че има политическо безсилие и няма реални аргументи, за които да се водят политически битки.

„Има стремеж към дестабилизация и това хората да се страхуват. Да се чувства, че нито един не е защитен. На практика това е желание да се вкарва страх, гняв, вина, напрежение. Това, че всеки един може да бъде записван, подслушван и може да бъде обект на монтаж и звукозапис. Натискът не е само към премиера, а очевидно, че са знаци, които се очаква да бъдат разчитани от цялото правителство", каза още Сачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удоволствие е да гледаш как някой седи на пусия и ги отстрелва като зайци. Тази даже няма какво да я отстрелва- сама ще умре от страх, като кокошка.
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сачева е поредния ***, като коня министър който е назначен за слугинаш на Лойко паша Буда
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не Сачева! правителството е мафията! съд за всички ви ще има!
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До към к.86Сачева, ти от колко дни си министър? Откога придоби такава обширна информация? Дори мин.Ем.Димитров не си позволи такава "начетеност"!
79
1
 
8
 
! Отговори
към к.86 преди 3 години
Сачева, кога стана въглищар, кога ти почерня з.ад.ни.ка? Дестабилизацията я правите самите вие с ежедневните си гафове и скандали. Вярваш ли, че президентът ще чака в Бояна ББ да се появи, да се качи на горния етаж на резиденцията и да насочва дрон на 1 м от прозореца? ББ живее в Банкя и кога са го снимали в Бояна? Той е под постоянна охрана и няма нужда от пищов. За дестабилизация на правителството: с изключение на 2-3 министри, останалите са аматьори, без сериозни познания в бранша,който водят
78
1
 
5
 
! Отговори
Простак преди 3 години
Ако скоро изчезне млада и красива фотографка.... не се притеснявайте,няма да я открият.
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 85Оставяй го заблуденото, на него всичко му е фалшификация, дори и живота му.
76
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що така скромно? Не се ли цели дестабилизация на Слънчевата система?
75
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Госпожо Сачева, защо аджаба хора работещи не ходят на лекар, когато осъзнават, че са болни? От много усърдие? Защото са незаменими? - Знаете: Защото а са отсъствали, а са им орязали и без това надника, може и да ги изгонят. Защо тръгнаха тежки случаи по селата? Защото медицинското обслужване в страната е лошо организирано и не с грижа за здравето, а за печалба на някои от лекарите, на някои....
74
2
 
10
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Физиономията на тази подмазвачка,винаги ме е отблъсвала.Осирането на тези които ни експлоатират,замириса из цяла Европа.Кой е виновен на проститутката,която е избрала да живее по начина приет от нея.Естествено,че по нейн адрес,ще има порои от упреци и подигравки.Когато създаваш солиден материал за компромати,низбежно е да очакваш "ударите" директно по мордата.Да идва 28-ми март 2021 г.когато са изборите за 45-тото НС,НВ суверенът да каже кой да му поеме юларите за бъдещите години.*** народ сме
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Госпожо Сачева, вместо само да повтаряте, че някой искал да дестабилизира страната, тръгнете из същата тази страна да се уверите има ли аджеба нещо, което не е на косъм от провал? Държим се на магия. Ето например преди дни нямало вода в цяло Велико Търново и наоколо. Но построен нов водопровод има, който не става, не работи. В Свищов също. Има ли провинциална болница без недостиг на персонал? Има ли хора за армията, нешкембелии, интелигентни. Гледах преди месеци изискването за летци - УЖАС!
72
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези ченгесарски пишман компроматчета будят само смях и съжаление. Много слабо изпълнение - записът е елементарно фабрикуван, а снимките... даже не ща да ги коментирам - как пък един журналист не зададе елементарния въпрос: "Защо премиерът не е в един кадър с въпросното чекмедженце?" - ами защото е фалшификат работата, затова.ПП. Милиционерска му работа.
71
3
 
12
 
! Отговори
Марко Тотев преди 3 години
Проблема е, че мафията е обладала управлението на държавата г-жо Сачева и крадеца вика: Дръжте крадеца!
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пенсионер А дано, да му се посмеем за последно за изпроводяк.Помисли се за всемогъщ и забрави кой го е сложил на стола.Говори че не пиел и не пушел, не ползвал и кирилица на телефона си "стара Нокия" и накрая се изложи като *** чобанин, какъвто си е.
69
4
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Госпожицата напуснала преди малко завивките, моля да пусне и другите снимки, за да се позабавляваме, дали размера има значение.
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само бесило оправя нещата и народната любов към власта и мафията ..Хан Крум ни трябва
67
4
 
13
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Сачева е непоправим оптимист. Държавата кога е била стабилна (извън фантазиите на Тиквун), че да има какво да се дестабилизира?
66
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 72Бойко си е проект на ДС, видяха че го харесват *** и се тръгна от главен секретар та до премиер.Видяха че вече не му се отдават лъжите и се почна, плюс това говори като хамалин, може би дори те са се изчервили.
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сам си е виновен. Сигурно е налетял на агентка на ДС. Това "Ами ако се бях развил..." говори достатъчно ясно що за особа е била там и го е снимала. Баце, Бацееее...ти си гявол , но има и гяволици!
64
2
 
7
 
! Отговори
8 преди 3 години
А ти колко министерства ще дестабилизираш ?