Ген. Владимиров: Невъзможно е снимките на премиера да са направени от НСО

Охранителите не се движат в личното пространство на премиера
21 юни 2020 19:53, Нели Христова
154
Ген. Владимиров: Невъзможно е снимките на премиера да са направени от НСО
Снимка: БГНЕС

Участието на хора от НСО в изтеклите снимки, на които се предполага, че премиерът Бойко Борисов спи, а до него има пистолет и големи суми пари е невъзможно. Охраната не се движи в пространството, което се приема като лично на премиера. Това заяви пред bTV бившият началник на Националната служба за охрана ген. Димитър Владимиров.

Той заяви, че за 13 г. на позицията в Службата винаги е било спазвано личното пространство. Той обясни, че в домовете се канят най-близките хора, а от охраняваното лице зависи дали поканените ще бъдат записани или ще минат инкогнито.

По думите му информация от НСО не е изтичала: „Момчетата са верни и трудно може да се предположи, че някой може да изнесе информация“.

„НСО не е секретна служба, има секретни мерки, които не се коментират, но другото се вижда – кой с колко човека се охранява. При президента е една минимална бройка, която се счита за реална за добра охрана, при другите се увеличава на по 6-7 човека на смяна, което бърка в джоба на гражданите“, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
сс преди 3 години
Чета коментарите и се отчаях колко разделен е народа ни.Видно е как никой не се усеща, че това, което се случва е прогнозирано, че е сценарий, че има една-единствена цел-проспериране на еденици за сметка на всички останали. Аз самия, като чета написаното на всичките баш българи, съм "спокоен", че нищо лошо не може да се случи на никого от извършителите.И те също го знаят, бъдете сигурни!!!За това са партиите!За едното и за другото!Язък за децата ни!Хайде българи покажете колко сте разбиращи!Язък
111
0
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Някой задавал ли си е въпроса колко пъти Тиквата прави секс на месец, с кого и къде?(:(:(:(:(:(:):(:
110
0
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Защо?
109
4
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Ха,ха,ха! Момчетата са верни и трудно може да се предположи, че някой може да изнесе информация-затова арестуваха офицер от службата за организиране на престъпна група!
108
3
 
3
 
! Отговори
До анонимен 100 преди 3 години
До АнонименКакъв диктатор! Ако беше диктатор подобен коментармямаше да бъде публикуван.
107
3
 
3
 
! Отговори
До 97-ми преди 3 години
До АнонименЗащо не питаш Радев кой му влиза в спалнята.Къде е Радева-Свеленска и доста други въпросимогат да се зададат.
106
3
 
1
 
! Отговори
До 97 преди 3 години
До АнонименЗащо не питаш, кой влиза в спалнята на Радев изащо Радевица изчезна. С кого ли е била в спалнята.
105
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно кой го е снимал. Надъхани млади герберки бол. Но тази явно е била доста смела. Каратанчева не му е пуснала но Караянчева ... ??? Милиционерите от едно време си имят тактика да сплотяват колектива чрез сексдиалози.
104
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искаме ГЕРБ да си отива от властта!
103
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербери,има снимка на Титаник в Блиц,това е предупреждение и лош знак за в бъдеще,не е сложена случайно там статията,направете нещо или ако трябва върнете Цветанов в ГЕРБ!Без Цветанов ще сте загубени,помолете му се!Същата статия за Титаник беше публикувана и в този сайт преди време,това е лош знак,ще измрат много хора,ще бъде разкостена държавата ни,направете нещо!
102
3
 
12
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Бойко знае кое го е снимал да спре с манипулациите...или ДПС за да го държат или някои олигарх...баба Стойна няма достъп там
101
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
политическата ни класа на която плащаме заплати безбожни и екстри които не сънуваме служи на чужди държави и олигарси...зависима е...предава ни...нямаме независима съдебна система,няма инвестиции,маски нямахме,дезинфектанти...наесен ще стане забавно...ама вие си бързайте към гърция демонстрирайки стандарт...почиващ в гръцка барака...добрата новина е ,че кови 20 идва...безмилостен и справедлив този път..политики...стратегии..къде са???
100
11
 
4
 
! Отговори
КРАСТАВИЧАР преди 3 години
ЩЕ ИМА ПО ЕДНА КРИВА КРАСТАВИЦА ЗА ВСЯКА ПРОМОСКОВСКА *** , А ЗА ГЕОРГИ ГОТСОВ ЩЕ ИМА ДВЕ !
99
2
 
18
 
! Отговори
:) преди 3 години
Богомил Бонев: "Всички ние предполагаме, че Борисов гол в спалнята си е сниман от жена. Само Тома Биков предполага, че е от Цветанов."ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
98
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, ако беше направил всичко което Борисов щеше да е в затвора със сигурност.
97
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП ОТИВА НА БУНИЩЕТО
96
3
 
7
 
! Отговори
ген.Клатикуров преди 3 години
Кое от снимките е подсъдно?Да правиш снимки без разрешение от съд и прокуратура!А сега лека нощ.
95
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се повтаря едно и също и немислещият или примитивният човек почват да вярват в това което не са видели но са прочели. Къде има снимка на спящият Борисов с шкафчето пълно с пари и златни кюлчета?? Това са различни снимки ,правени в съвсем различни времена .но как да го осмисли невежият човечец!?Или сме сменяли 4пъти чаршафите а шкафчето си е стояло така. от 2014та до сега???
94
12
 
4
 
! Отговори
! преди 3 години
Аз вярвам на г-н Борисов. Естествено че не е НСО. Г-н Борисов го каза, че това е работа на Радеф и неговия дрон. Стига хипотези ясичко е ясно но само в главите на комунистите се вихрят глупости. Всеки здравомислещ човек знае че Радеф стои в основата.
93
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някоя кофра е била