Още четирима заразени с коронавирус в редиците на БСП

Левицата вече отнесе глоба за нарушаване на мерките
Обновена: 23 юни 2020 10:19 | 23 юни 2020 09:10, Нели Христова
60
Още четирима заразени с коронавирус в редиците на БСП
Снимка: БГНЕС

Още 4 положителни проби за коронавирус са открити в редиците на БСП, разкри директорът на РЗИ д-р Данчо Пенчев пред Нова тв.

Членовете на партията бяха тествани, след като Янаки Стоилов даде положителна проба за коронавирус. Той участва и в пленума на БСП, който се проведе миналата седмица, както и в заседанието на градския съвет.

Още по темата

В понеделник бе открита и още една положителна проба - тази на зам.-председателя на столичния Общински съвет и дългогодишен съветник от БСП Милка Христова.

Така общо случаите на вирус в левицата са 6.

Калоян Паргов заяви преди дни, че на събитието са се спазвали всички мерки за дистанция, носели се и маски.

Вчера обаче от РЗИ съставиха акт на БСП с максималния размер глоба - 3000 лева. Също с толкова бяха глобени и управляващите от ГЕРБ.

"Във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредени със заповед на министъра на здравеопазването от страна на политическа партия БСП и политическа партия ГЕРБ за това, че са допуснали събиране на много хора на закрито, без спазване на нужното отстояние, Столична регионална здравна инспекция състави актове за административно нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Ако има ковид в други редици, по коя телевизия ще се информираме? Ей затова хората мислят, че лъжата и манипулацията с този вирус са в десетки пъти повече от реалното му въздействие! Само политика, тънки сметки, рейтинги, стъкмистики и простотии! па може да решат депутатите, ,,предвид създалата се обстановка, това лято да излязат в отпуск още идния понеделник, Нинова да остане на поста до края на пандемията, за избори в следващите 15 години не мислете! Лека нощ!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е идеологическа диверсия.
50
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
Ей комунистите какво правят за едни 1800 лв от Бил Гейст
49
1
 
9
 
! Отговори
Д-р Симов преди 3 години
Значи за сега това, което е ясно, че вирусът се разпространява сред роми, мюсюлмани и комунисти.
48
8
 
1
 
! Отговори
Далаверата е в ГЕРБ преди 3 години
До пияница мистик: Това са дъвки на гербаджийски ***. Далавераджиите са в ГЕРБ а пачките с банкноти от по 500 евро и златни кюлчета - във и на чекмеджето на бат'ти Бойко.А задачата на такива като теб е да постват по опорната точка.Не че има връзка с темата на статията.
47
1
 
8
 
! Отговори
Зеления Чорап преди 3 години
Няма вирус, има щам, силен щам, лови само червени комуниссссти любезни :)
46
2
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 45БЗП е партия дето отстоява интересите само на собствените си партийци и олигарси. Народът въобще не ги интересува. Важното е двамата Герговци, Шиши и Доган да ги подкрепят като хвърлят по някоя пачка за изборите и да си въртят схемите. А, и бабите и римляните им трябват да ги лъжат и да гласуват за тях Всички от БСП са в енергийния бизнес, до един. Там човек с 1 милион се смята за беден.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позитанските балалайки по цял ден тролеха че няма вирус, но ето че идва видовден.
44
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според действията си очевидно БСП е най-дясната партия сред значимите партии в България. Странното е, че хора твърдящи, че са против лявото, хвърлят всякаква пoмия върху партията, която отстоява техните интереси.
43
2
 
12
 
! Отговори
Най сетне преди 3 години
и червената чума да я нагази КОВИД19 чумата!!Нека да се опарят здраво,че да разберът,че има такъв вирус и ,че и те са смъртни п,расета!!Остава и Гадев да се гътне,че да го питат от шипченския или от жълтопаветния вирус се е контаминирал!!Той и Борето Джонсън беше фен на Мангъров,ама сега духа тиквите от 100 метра!!Лека,полека всеки ще си клекне на д,упарата!
42
3
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Дойде Орехчо и веднага фалира 5 банки за начало с КТБ за старт. При Виденов заплатата беше 5 долара и хиперинфлация. При Луканов празни магазини и купони за основни стоки. Малко дете бях, но помня как баба ми носеше някакви консерви със сарми, че иначе щяхме да умрем от глад. Кaк ли ще ни изненада БСП, ако мал0умиeто вземе превес и допуснем грешка да ги изберем пак тези kaтили. Дано Короната ги натръшка до крак, цялото им Позитано 20
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо глобата е обща? Да глобят всички присъствали.
40
4
 
9
 
! Отговори
пепе преди 3 години
Коронавирус най-сетне ще спаси България и от мутро-хотелиерите и от холядите червени бабички. Тоя вирус започва да ми харесва все повече
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия че управят България. Първата мярка е да разрешат пушенето в заведнията за да се дигне икономиката и да процъфтим. После могат да пристанат пак на Доган(стига да ги иска), че да се върнат пак славните времена на невиждан иконимически растеж.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По заблудени уфтсе от българите нема. Все още по-голямата част от гласоподавателите гласуват за бешипету от носталгия по соца, обаче не вдяват че тая партия няма нищо общо с БКП по манталитет и поведение, при комунистите имаше доста по-строг ред и законност, а тея са разпасана банда от мазни лъжци и мошеници.
37
3
 
13
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До АнонименАко бесепето са опозиция, то Народът е телефонна кабина. Т. нар. ни лява партия в България няма нищо общо с левите партии по света. бесепето не могат да подредят собствената си къща държава ще ми оправят. Боже, Боже.
36
1
 
12
 
! Отговори
FF преди 3 години
Въха какъв рев за тази ценност от изкудкудеци...а да припомним части от светлото,вече минало..откъде се излюпиха мутрите, чий синове и унуци на генерали от БКП и приближени бяха а..тогава къде беше радетелката за хората...или стригането на овцете и унищожаването на хората се сита за нормално.То не бяха доктори,маргини,братя, сестри...някой ни ги спусна ли..от небето...бързо забравихте липсата на държавност тогава.
35
2
 
15
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
На всички, които милеят за БСП и техните управления да им напомня, че те всеки път ни докарваха катастрофи. Ама много лесно забравяте бе. Или сте просто безвъзвратно зомбирани ***.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България има нужда от едно - да се осигури върховенство на закона и реална справедливост, обаче не виждам кой в редиците на бешипету може да постигне това. Те обещават единствено вдигане на данъците и малко повече трохи за бедните, докато в същото време изгладнели олигарси от техните редици си точат зъбките отново за държавната софра.
33
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без БСП,България е загубена,не можем да си позволим да загубим БСП и да живеем във фашистки концлагер!