Скандалите около Борисов не променят политическата карта у нас

Коментар на политолога Димитър Ганев
Обновена: 23 юни 2020 22:02 | 23 юни 2020 21:53,
41

След поредната акция срещу битовата престъпност днес, главният прокурор Иван Гешев подчерта, че за прокуратурата няма недосегаеми хора, независимо от позицията, която заемат.
Още по темата

"Това с недосегаемите е нов момент. Като че ли все по-малко и по-трудно става да говорим за недосегаеми, особено след ареста на Васил Божков. Това показва, че все пак институциите не подбират спрямо богатството", коментира политологът Димитър Ганев в "Денят ON AIR".

Според него има много скандали в този мандат на Борисов, но това не променя политическата картина.

"Това не би било възможно на този етап. Предизвикателството е в икономически план, защото като се опре до джоба на българина, нещата стават по-опасни", допълни политологът.

По думите му пред Bulgaria ON AIR, когато излезем от здравния аспект на коронакризата и влезем в икономическия, оценката за това как правителството е реагирало и резултатите от неговите действия ще бъдат определящи за бъдещето на властта. Все пак той прогнозира, че предсрочни избори са малко вероятни.

"ГЕРБ не се намира в политическа изолация в момента. Всички карти са оставени на масата. Ако Борисов задържи първото си място и получи мандат за съставяне на правителство, тогава той има много опции - г-н Трифонов, ако влязат от "Демократична България", Патриотите. Особено важно е какво ще се случва в БСП и ДПС", каза още Димитър Ганев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борчовете са заради руснаците и тъпите им енергийни проекти натрапени насила на България.------Че нали Борисов им строи потоците и им купува непоръчания реактор? Нали той плати от бюджета щетите от руския удар по КТБ! Той просто си постила пред Путин, та като му спрат парите от Европа, да отиде да се гьзи пред Кремъл.
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ще се извърти с гз към Путин, той е кален русофил.
35
1
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
"Особено след ареста на Божков" ?!Че кога го арестуваха Божков ?!
34
1
 
20
 
! Отговори
Изглеждаше преди 3 години
Беее... то и властта на бай Тошо изглеждаше вечна,пък се спихна от дворцов преврат. Сега ще е същото - Боко ще го предаде най-близкото му обкръжение. Навремето СССР бяха отписали бай Тошо,а сега САЩ вече са отписали Бокуня.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Нямате наяждане."-Кой това? Гробарите от ГЕРБ ли? Може, може... Прилича да е истина, но аз с документи не разполагам и не мога да го твърдя. Но много прилича да е истина. Бойчето викаше "Гьол", пък сега иска да го строи. Бойчето обясняваше, че е спряло Южен поток, пък сега строи Турки поток.Е, парите не отиват баш в руския джоб, ами повече в турския, ама нали сме "приятели"...Та така, ако имаш документи и доказателства - ще ги прегледам, а дотогава - вярвам на Бойчето!
32
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32Бравос, мравос, само ръждясалите атомни чайници дето ни ги пробутахте струват колкото 20 броя Ф-16. Да не говорим за 3-те милиарда долара загробени заради подкукоросването с Южен поток. Всичките ви безполезни проекти са многомилиардни загуби за България влезнали в бездънния руски джоб. Турски поток и АЕЦ Белене са същити воденични финансов камъни закачени на българския врат. Нямате наяждане.
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименРуснаците ще ни доставят F16 на 70 години за милиарди долари без оборудването? Не знаех, че те го произвеждат! Бравос на руснаците!
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АНАСТАСИЯ ИВАНВНАВие сте толкова православни колкото Путин е демократ. Скрийте се с вашето фалшиво мюсюлманско православие.
29
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Борчовете са заради руснаците и тъпите им енергийни проекти натрапени насила на България.
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не герб кой?Най тъпия въпрос. мисирките питат.Отговор - всеки друг, не и вожд комунист, мутра, крадец.Окрадоха де що имаше. Убиха хиляди с престъпното си управление. Борчове за 100 г напред
27
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП се поболяха от Ковид-19 от безпомощност да наклепат с евтини компромати Борисов. Досега колкото и некадърни компромати да са скалъпвали срещу опонентите си винаги са успявали, но тоя път се оплетоха в собствените си паяжини. Явно макар и *** Борисов се оказа рибна кост която им заседна на всеядното гърло. Правилото за България е просто "всеки неуспех за БСП е успех за България"
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До20Сега, правилна оценка на възрастта ми, едва ли можеш да дадеш, но не това е разговора.Предполагам със звездички са окичили Тиквоний I Великий, та да питам, след като си наясно с всичко - той от кои "червени олигарси" е? По-тъмните или по-светлите?Впрочем, изброените от теб не са олигарси - значението на думата е друго, но това можеш да го провериш и сам.И ако отричаш всички сегашни, би ли споделил, кой, според теб, е достоен "нечервен"?Един, ако може, не искам повече@
25
3
 
3
 
! Отговори
АНАСТАСИЯ ИВАНВНА преди 3 години
ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.НУЖНА ПРАВОСЛАВНА ВЯРА.ЕСЛИ БУДЕТ СИЛНЕЯ...УСПЕЕМ НАВЕРНА .ДА АМА НАДАЛИ.КИТАЙ НАШ ПУТЕВАДИТЕЛ.
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям специалист излезе тоя. Никне като гъба навсякъде." Като опре до джоба "2 млн лева джобни, не са ли от джоба. Костов излезе кокошкар в сравнение с хунтата
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно това е драмата на страната.Все повече затъва в тресавището и тоя път няма спасение.
22
5
 
8
 
! Отговори
До20 преди 3 години
Явно си твърде млад,цялата икономическа власт в България е в ръцете на ЧЕРВЕНАТА олигархия и техните наследници! Иде реч,че *** първи от началото на"демокрацията"разбута тия самозабравили се у'роди!Вече друг е въпроса дали прави всичко това за полза Роду или за полза Джобу!
21
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквато и захранка и стръв да се прилагат от курника БСП спрямо Борисов стигайки до компроматното падение да влезнат в унията БСП-Радев-Васил Божков хлъзгавият шаран Борисов е неуловим. Смешни станаха напъните на Радев да съставя служебни правителства преди да е паднал от власт Борисов. пРезидента скоро ще изкрейзи от безпомощност срещу мазния пехливанин Борисов. Същото важи и за кокошката Корнелия Нинова.
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВасилевСкоро да си се преглеждал? Мисля, че в момента на 4ти километър, не би трябвало да има опашка...
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До17А ти къде видя "червени"? Или "сини"? А "кафеви"?Всички тези "цветове" са, за да можем ние да се държим за гушите и да не им пречим да крадат! Те "цветове" нямат!А от тук, и отговора на въпроса - никй няма да пипне никой, ако не ги пипнем ние! Или казано с думите на народна поговорка "Гарван гарвану око не вади"!
18
8
 
5
 
! Отговори
До17 преди 3 години
За данъка спокойствие може и да си прав,ама хайде кажи през тия всичките години"демокрация"някой друг да е развалил рахатлъка на всичките тия Червени Барони?