БСП внася до края на юли в НС вот на недоверие заради корупцията

Държавата се управлява от задкулисието, смята Нинова
Обновена: 29 юни 2020 23:00 | 29 юни 2020 23:00, Анисия Иванова
86
БСП внася до края на юли в НС вот на недоверие заради корупцията
Сниммка: БСП

До края на юли БСП ще внесе в парламента вот на недоверие на правителството на тема корупция. Това обяви в Горна Оряховица председателят на партията Корнелия Нинова.

Група от депутати подготвя мотивите за втория вот на недоверие на тема корупция, който БСП ще внесе в парламента за този мандат, поясни Нинова, цитирана от БНР.

"Ние вече сме я водили тази битка. Ще я водим отново и с нови конкретни примери. Аз бих сложила на първо място случаите в областта на екологията", каза тя.

Примерите за корупция в последните месеци са най-разнородни – във ВиК сектора, в строителството, посочи още Корнелия Нинова.

По повод последните арести в ГД БОП и прокурорските проверки, лидерът на БСП посочи, че трябва да се изчака решението на съда: "Добри действия, добри стъпки, но трябва да чакаме окончателните осъдителни присъди. Тогава ще имаме и реална справедливост“.

Нинова също така заяви в Горна Оряховица, където присъства на общинската отчетно-изборна конференция на БСП, че последните скандали с видеозаписи и SMS-комуникация са не признак, а доказателство, че държавата се управлява от задкулисието. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
До АнонименПоводът изобщо не е смехотворен, защото рапона мина всякакви граници на приличие, само дето червната пачaвpита е просто жалка.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да изгоните Станишев да поведе колоната с Гергов,някой избягаха Овчаров,Първанов.Сега управлениетое в охраната на Живков ИПОН пази реда с пистолет и пачки в спалнята.Срам за управление Голям снегорин трябва да чисти в парламента.
6
1
 
14
 
! Отговори
Другарката Нинова преди 3 години
Корни, с теб сме - покажи им като истинска комунистка какво е истинска корупция, а не някакви си нескопосани компромати .....
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая просто няма спирка. Кой каквото, на нея само вотове на недоверие й дай дори когато поводът е смехотворен. За кое задкулисие говориш ***, а? За кое? Тая пасмина която правителството на ББ изкара на светло и която яко се впрегна да прави компромати кога се пръкна, по кое време? Много лесно нашата си губи паметта. да не говорим че нейната работа малко като крадеца вика дръжте крадеца. Тя самата е много вътре в тези *** И такива драпат да ни управляват. УЖАС!!!!!!
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корупция Нинова още ли е вожд на червената Мафия ?
3
0
 
20
 
! Отговори
Смях в залата преди 3 години
Изгонената за корупция от правителството на СтаниШЕФ Нинова подава вот на недоверие заради корупция .........
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай Курнелооо с едни гърди си пред Борисов!
1
0
 
14
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
ОПГ бсп-дпс да обвини когото и да било в корупция Е меко казано СМЕШНО!!!