Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
1
 
16
 
! Отговори
ГербоТрол преди 3 години
Злобейте, псувайте и т.н. НОРМАЛИЗИРАНЕТО СЕ УСКОРЯВА !!!
367
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТози няма акъл даже да забегне, има много да признава!
366
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПрез последните няколко месеца,вече над половин година, се направиха много атентати срещу България и масова медийна атака от лъжи и злепоставяне на правителството, заразяването на животните и сриването на данните на хората ,бяха само съвсем малка видима част от тези атентати и натиск срещу държавата и правителството!Само простите хора не разбраха какво става и че това е оромен натиск върху държавата ни и заплахи срещу правителството,за да не бъдат осъдени престъпниците-олигарси!
365
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Гешев не е видял чатовете на Бобоков с Баце? Те се отличават, защото телефончето му няма кирилица
364
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не иска чат,всеки иска шкафче.
363
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нищо новопРезидентчето ви си призна за чата, ще си признае и за грипените, ВЕРВАЙТЕ!
362
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е изфирясал....Следят ме с дрон??Някой дошъл и ми заредил шкафчето !!!Някой ми откраднал единствената книга?Някой купил къща в Барса !!..Все някой друг Патриарха бързо да го канонизираа за светец!!!Някой казал че караянчева е тп пуЙка...
361
2
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Всеки може да вярва в каквото му харесва, дори и в най-абсурдни работи. Например в това, че докато управлява крадливата и некадърна гербаджийска дружинка може да се отлепим от дъното на ЕС.Който иска - да вярва.
360
3
 
2
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 378: "Само кретеноиди могат да твърдят, че дори и "тиква" ще си държи златото в нощно шкафче".Не подценявай тиквите от Бойко-гербаджийски тип. Практиката е показала, че от тях всичко може да се очаква. А имаше и пистолет на шкафчето.
359
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако пачките НЕ бяха истина, Боко щеше да иска експертиза,но той си трае,защото знае ,че снимките са истински....между впрочем експертиза вече е направена и фотосите са достоверни ,колкото и да НЕ им се иска на тук пишещите платени гереберастчета...
358
2
 
2
 
! Отговори
До Тикволания преди 3 години
Вервайте другари, търкайте талончета и пак вервайте.Каквото ви каже и покаже някой червен гуру , требва да вервате.Само така може да станете милионери - като по жанвиденово време.
357
6
 
4
 
! Отговори
Зависим прецедент преди 3 години
След като президента не смее да уволни съветника си и да го накара да понесе моралната отговорност за действията си, то тогава е морално самия президент да понесе тази морална отговорност и да подаде оставка. Мога да си представя какви компромати държи съветника за шефа си, с които препятства очевидно безалтернативното му освобождаване.Така е в България- не номинираш някого за висок пост, ако нямаш за него компромат, който може да го свали. И после му казваш- "Ще слушкаш или ще бъдеш наказан!"
356
4
 
6
 
! Отговори
Асенчо преди 3 години
Това е най-скандалния президент
355
2
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 372: Ланкоолу ли?Сигурно други са имали пари на нощното си шкафче, но не е било пълно с пачки банкното по 500 евро. А направи една груба сметка колко прави това, със златните кюлчета в добавка. Има ли Бойко декларирани такива доходи? Или са незаконно придобити.Но това за каскета не е "голям обществен интерес".
354
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли телефона на Бойко,за да си направя един чат с него...Не се страхувам от прокуратурата...какво лошо има ,че ще си чатя с Борисов...и той е *** и аз съм ***...само ще му искам назаем една хартийка от пачките...и ако може да ме назначи за *** някъде...па може и тук...като заработя достатъчно срещу президента Радев...ще си върна заема...Гешев е приятел с БОСА и не вярвам да има пречки,пък и ще четкам и двамата...
353
3
 
8
 
! Отговори
Първосигнално преди 3 години
Стари ченгета от ДС , с помощта на Али Баба от Дубай направили някакъв фалшификат с много дебели пачки и кюлчета злато. Тея 80-% ви нямат идея даже колко тежи 1 кюлче злато. Кой би държал купища пари в нощно шкафче , ако ги има. Това видео може да възбуди повечето червени бабички, след като са си хвърлили собствените пари през прозореца на телефонните измамници. В България има мислещи хора , на които не им прави впечатление третокласния видеоклип за слабоумни зрители.
352
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 362Че то тогава всички които имат пари в нощното си шкафче са корумпирани бе Ланкоуло !А може би и ти !?Я се огледай дали не си платил на някой майстор на ръка без квитанция и ДДС.
351
6
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 368: Президента Радев никой не го е обвинил в нищо. Иска им се на каскета и Бойко, но няма за какво. Президента назначава посланици само по предложение на Министерството на Външните работи. Чатове може да пише всеки, но не е работа на прокуратурата да се прави на прес-служба и да ги публикува.
350
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата ако беше на мястото си щеше да намери виновниците за обира на века-5 милиарда от КГБ и да върне парите на държавата...всичко останало е прах в очите ,че се прави нещо...Да не се окаже ,че обирът е станал със съдействието или мълчанието на прокуратурата...въпросът е къде са парите ?!...подкупена ли е прокуратурата...
349
6
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 362: Кои са срещу ГЕРБ: Всички нормални хора, които не искат България да бъде пример за корупция и обсебване на държавата от една крадлива и некадърна дружинка.А до Анонимен 363: Пачките и златните кюлчета на шкафчето на Бойко не доказвали корупция, а това, че някой лобирал за посланик - (а го предлага Министерството на външните работи) това било корупция.За пореден път се убеждавам, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.