Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На снимката: Радев е в кръгова отбрана, а бесепето до него хич не му обръща внимание.Оставиха го сам да си сърба попарата, защото се прави на най-праведния и непорочния, а фактите са против това.
347
3
 
6
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Абе защо Прокуратурата е погнала добре костюмираните "честни бизнесмени" "честно забогатели" , а вас бедни нечестни хора не ви закача. Къде е етиката , къде е честността?
346
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ognyanzВлез в ПИК и виж кой олигарх е ходил да злепоставя държавата ни и да лъже най-нагло в чужбина,да притиска дипломати да лобират в тяхна полза,да лъже в медиите в България и чужбина,да търси връзки в чужбина,за да пристискат съда,прокуратурата и държавата ни,за да се отърве от правосъдие,да лобира да оберат държавните пари от злоба и страната да ни остане без пари,определено това не са гербери или Гешев!Герберите никога не са злепоставяли и унижавали така България!
345
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов с тези пачки от шкафчето,защо не си купи един дрон и да започне въздушен бой с Радев...или се страхува и чака да дойдат F16,за да ги пусне срещу президента...
344
5
 
8
 
! Отговори
коментар преди 3 години
Мисля , че българската ПРОКУРАТИРА , възприема методите на немското ГЕСТАПО.
343
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 361Записите и снимките от спалнята на "Борисов" си изиграха набързо ролята като всеки Фейк- три дена.Да не говориме, че те не доказват корупционни игри, чрез търговия с влияние, като превръщат държавата в бананова република от сорта: - Ало Prezident, назначи един посланик на пристанището ми в Монровия, което взех на концесия !
342
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои са срещу ГЕРБ?Крадци,убийци,грабители на България,които не искат да бъдат осъдени за престъпленията си и единствения начин да се спасят от правосъдие е,като клатят цялата държава и се опитват да свалят законното правителство чрез платени хора и ***, лъжливи медии,откровени лъжи и злепоставяне на държавата и ГЕРБ в чужбина,натиск върху хора,преследване на хора,заплахи за убийства и убийства,палеж на сарая на Доган,заразяване на животните и други атентати срещу България!
341
5
 
6
 
! Отговори
Съобщение преди 3 години
От Пресцентъра на ЦеКа-то на бесепето се съобщава , че конгреса се отлага. Нема пари - някой е изпразнил касата.Нема спонсори :Кой в Дубай, кой в Белград, кой в ЮАР, кой в Италия за боклyк, а тукашните спонсори - всички са в кауша.
340
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
най-жалкото е,че с тези пачки и кюлчета Боко-тиквата,не може да си купи президент,защото не може да купи целия народ...и хората избират най-достойния ,а не неговите магарета...
339
5
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
Най-тревожното е превръщането на прокуратурата в инструмент за политическа употреба. Да се публикуват избирателно чатове с обосновката "заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина" - докъде може да се стигне по този начин?За записите и снимките от спалнята на Бойко Борисов няма ли "висок обществен интерес" и не трябва ли "да се представи обективната истина"? А Гешев и досега даже не е казал името на прокурора, който се занимава с това. Пълно мълчание.
338
2
 
3
 
! Отговори
Я па тоя преди 3 години
По-рано тоя караше Главният прокурор да се обади на бодигарда на фатмаков, а сега нещо е сменил тона.
337
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече става ясно кои са спонсорите на Радев за президентските избори.
336
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев,престани да се правиш на мъж,защото не си.Ти си един женски полов орган,който изпълнява поръчките на този,който го е избрал.
335
8
 
10
 
! Отговори
До 349 преди 3 години
Ами Радев си има жена и може да си я води където си иска,а не като един друг самотник,който си поръчва пр..тутки,които после го снимат и го орезилиха пред целия свят.
334
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпроса на който Радев трябва да отговори: Може ли частни лица от Зайчарника му да предлагат къде и кога да се назначават посланици ?
333
7
 
5
 
! Отговори
355, преди 3 години
селчооооо,срамувай се от себе си.Народа не се срамува от президента.Единствения честен мъж на върха на държавата.
332
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко жалко скалъпена история, жива порнография.
331
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми нека ги покаже прокуратурата. Само да не стане като жалкия цирк на Цветанов, който едно време чете от трибуната на НС разговора на лекарите от Горна Оряховица, с което се изложи тотално.То не че и прокуратурата няма да се изложи, но нека видим и ние.Като е почнала - да приключи. Понеже така става много съмнително - разни избирателно пуснати в пространството цитати, които мога и аз да пусна според както ми дойде.
330
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков: Радев, купил съм един оазис в брацките арабски емирства, ама си нямам посланик."Чат"ни ми един, та да ми наглежда колекцията с пури !
329
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев как още не е влязъл в президентството,за да конфискува дрона на Радев.Току виж е подхвърлили някоя бомбичка в спалнята на президента.А ако ако проститутката е сложила камера там и е записала "потентността" на мъжкаря Борисов,нищо чудно да започнат да го изнудват с този запис и да му опразнят шкафчето.Освен това, по този начин толупа поставя в опасност националната сигурност на България и могат да го изнудват за какво ли не. Историята с *** вече ни е позната от Тръмп-Боко е същия...