Максимална глоба за фирмата, допуснала багери на Рилските езера

Мястото бе посетено от Министъра на околната среда и водите
3 юли 2020 17:15,
29

Снимка: БГНЕС

Виж други галерии »
Максимална санкция ще бъде наложена на фирмата, допуснала качването на тежка строителна техника в Националния парк „Рила“. Това увери министърът на околната среда и водите Емил Димитров, съобщава БНР.
Още по темата

„Ще има и сериозни последствия, и сериозни глоби. Самият факт дали да има алеи – в цял свят има алеи, вместо да има 100 пътеки и всеки да си ходи, където иска и ти да се чудиш как да го вкараш в една, правиш една основна пътека, слагаш табели и всеки, който наруши, плаща глоба“, заяви министър Емил Димитров пред журналисти в Народното събрание.

Междувременно и Върховната административна прокуратура поиска екоминистерството да извърши незабавна проверка в Национален парк „Рила“.

Прокуратурата се е самосезирала по информации в медиите, че в района на Седемте рилски езера има тежки строителни машини, така и по твърдението, че строителните дейности се извършват при езерото „Бъбрека“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
друга позиция преди 3 години
.... и по сливащо се с пейзажа! Това да ходиш по фракция и краката ти да потъват там, .... безумно е, всеки ще вървъпокрай тия пътеки, а не по тях! Нещо, като тия безумни пешеходни надлези, на 5 метра от земята, и с безумна денивелация на стълбите, направиха ги, изхарчиха парите за а КОЙ ги ИЗПОЛЗВА?
24
0
 
2
 
! Отговори
друга позиция преди 3 години
Тоя багер, може да нанесе там, заради това , че е там, движи се и бръмчи, точно 0 (НУЛА) щети на ОС! Мен, мен ме смущава вида и наличието, въобще на тия пътеки! Тая фракция, освен, че изглежда абсолютно неестествено и не на място там, е абсолютно неподходяща за ходене по нея!!!!!! Това може да го измисли само човек, който и до тоалетната ходи с колата си! Ако там ще има пътеки, не е ли по подходящо да са от каменни плочи, от района, по подобие на римските пътища ? По -удобно за ходене по тях и .
23
0
 
0
 
! Отговори
Строеж преди 3 години
Сега на рила, догодина строеж за компютър, ...деато ще прави операции в секунда милиони...само дето...преди 10 години китайците имаха строителен....:) котипутър дето прави над 30 трилиона операции в секунда...но нашият ще прави милиони.....
22
0
 
0
 
! Отговори
Запомнете! преди 3 години
Гарван на гарван око не вади! А всичките строителни фирми са като дупе и *** с общини и подобни тъмни субекти в правителството. Няма как нито да има виновен нито ще има последици.
21
0
 
9
 
! Отговори
Край преди 3 години
Няма как да глобиш фирма която за да спечели поръчката сте отстранили всички конкуренти и сте направили състезание с един кон. Ще ви ги удържи от Рестото.
20
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Ако е доживотна , то си става максималн! Ем максимална искаш ем доживотна ? Ахахахха нещо си слаб в мисленето а?
19
0
 
8
 
! Отговори
помогнете преди 3 години
Невиждате ли алеята е за скъпи джипове за инвалиди в мозъка.
18
0
 
9
 
! Отговори
Бг работа преди 3 години
Максимална глоба 150 лв!
17
0
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Хахахахахахахах
16
2
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Ние няма как да видим дали тази "максимална глоба" е наистина платена .На тебе ли да ти дадат парите или да го обнародват в държавен вестник! Вие съвсем изперкАхте!
15
9
 
1
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Дано застроят това обитавано от наркоманци място
14
4
 
9
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Сигурно пък в министерството не са знаели какво става там...Впрочем,има места,където туризмът трябва да се ограничава,а не да се насърчава!А някъде-дори да се забрани!Не всяко място трябва да бъде ос*рано от софиянци.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Максимална доживотна присъда за Бойко. ***
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не остана място не0(рано от мpacните шопи!Сигурно и езерата са продадени на някоя герберска мутра!
11
3
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Е не разписка че ти донесът лично да я видиш, мамалигар
10
24
 
3
 
! Отговори
Пффффф преди 3 години
Кво се превъзнасяте толко по тия гьолове бе? 99% крак не ви е стъпвал там точно щото нема пътеки и инфраструктура ! Багер минал и ? Кво ламината ли ше издраска?
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И колко е цената на тази максимална глоба? Не мисля, че от 11 милиона няма да могат да заделят и да я платят.
8
3
 
17
 
! Отговори
Гарван гарвану.... преди 3 години
Ние няма как да видим дали тази "максимална глоба" е наистина платена . Ще изчакат да премине медийния интерес . Някой чиновник по нареждане отгоре ще отметне _ Платено ... и до там. Гарван гарвану око не вади... пък какво остава и да го кара глоба да плаща .
7
10
 
4
 
! Отговори
Дано преди 3 години
Бетонират всичко там, че да може и нормалните хора да си ходим там, не само лепилари и хипита. А и аз там доста съм ачкал, торя земята , а кофи нема никъде та метах бирените кенчета у езерото ама те потънаха.
6
1
 
4
 
! Отговори
Авертас преди 3 години
Докато са били там да проверват, къде са ходили по нужда? Замърсяването е многопосочно, господа.