Борисов открива обходния път на Поморие

Инспектира и разширението на пречиствателната станция в Китен
Обновена: 5 юли 2020 09:48 | 5 юли 2020 09:45, Камелия Цветанова
122
Борисов открива обходния път на Поморие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов инспектира разширението на пречиствателната станция за отпадни води в Китен. С него са и министърът на околната среда и водите Емил Димитров и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Борисов ще инспектира и обходния път на Поморие.

С построяването му транзитното движение се изнася извън града, повишава се безопасността на движението и се намалява замърсяването на въздуха.

Обходният път на Поморие е готов със средства от републиканския бюджет. Инвестицията е за около 20.6 млн. лв.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ПРАВИ, а човек който ПРАВИ допуска и грешки, но затова хората му прощаватДокато Радев преживя като троянски кон и търси на всеки кусурите.
25
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Плажовете на юг от Бургас се пукат по шевовете.Има сайт с камери онлайн пуснете и вижте,ако не вярвате.
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенсиите му са геноцид към българския народ, нищо не може да открие фашист.
23
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, Зайчарника на Радев газ пикaе. Само *** сипе докато пътува по бойковите аутобани. От завист и злоба сърцето ще им се пръсне.
22
2
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Един напълно безполезен човек ,който върши безполезни неща...
21
1
 
8
 
! Отговори
Милка Банкерката преди 3 години
С ЧЕРВЕНИЯ Борисовоградински военен ГЕРП на Ротшилдови откраднат от ЛЕГИОНИТЕ на Древния РИМ цъфнахме и вързахме по Швейцарски като тоалетната на Бойко в БанкяСУИТЗЕРЛАНДСКАТА борисовоградинска мечта на ГЕРП и Бойко от Банкя превърна България в СУИТ/СЛАДКИ/.....ЗЕРО/НУЛИ или ДВЕ НУЛИ както се казва на WC/И все пак предпочитам РАСИСТКИТЕ и КСЕНОФОБСКИ шоколадчета със занижен стандарт за нисшите източноевропейци отколкото Суит-Зерото във Банкя на Бойко и ГЕРПВие му ги яжте на татиния от БКП
20
2
 
13
 
! Отговори
Василев преди 3 години
От училищата и университетите излизат болни и манипулирани мозъци!Част от тях бягат на запад, част от тях остават да захранят бизнеса на някой алчен български бизнесмен!И какво като сме открили пречиствателна станция или околовръстно!Все едно в една лъскава каляска да впрегнеш едно дръгливо магаре!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!
19
9
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Лъжеш червен ***. Созопол и Черноморец наистина нямаха. ББ поне прави нещо там - пречиствателни станции, обходни пътища... А вие знаете само да унищожавате и да крадете. И да злобеете като онзи нищоправецът.
18
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той не е само силен, той умее да борави със силата си. Знае кога да удари и кога да погали. Работата му е да борави с хора и да търси скритапружина, която ще раздвижи коментари под статията.
17
1
 
14
 
! Отговори
- преди 3 години
Срам за ВСЯКА нация, само не и за българската!Ганчовците събират капачки и го правят шумно!Смешно-плачевна, деградирала и унизена......
16
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фекално строителство еднодневка и кафяво бетономорие. Добре че са гърците да има къде да ходим на море.
15
14
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Борисов откри много преки и обходни пътища, както към Поморие, така и към много страни от ЕС, Щатите и Света, за разлика от едни други политици, които фалираха банки, предизвикваха инфлации и копаеха трапове като тези в Белене и Цанков камък, в които бяха погребани парите на пенсионерите и майките с болните деца ... !!!
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек въобще има ли представа какво е да отидеш на работа?
13
3
 
20
 
! Отговори
Колумб преди 3 години
За десет години поне нефт да беше открил или извор с топла минерална вода, а то пак същите простотии.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиерът не открива "пъК", а околовръстния път на Поморие. По-рано, когато КВ не върлуваше в БГ, той през ден -два качваше Фалкона и отиваше на обиколка в Западните Балкани или в някоя европейска столица. Сега няма как да прави това и затова се преквалифицира в инженер "Пътно строителаство".С джипа отива я до някое разширение на пътища, я до някоя околовръстна отсечка и я открива. Котлето с водата, лентата, посрещачи; ББ лисне водата, отреже парче от лентата и пътьом открие и нещо друго - ПСОВ.
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толупа си мисли че при комунизма е нямало пречиствателни станции въобще ,само че човека му каза истината ,просто сега е разширена щото бетономорието се урбанизира много за последните 30год.
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А това нас какво интересува ни ? Всичко дето го е открил след него се е разбило на следващия ден. Строяха комунистите, мавзолея 2 пъти го взривяваха и не падна.
9
5
 
15
 
! Отговори
ейии преди 3 години
Тоя не си начеса комплексарщината!Остави министъра да го открие бе,тyлyп,кво си се хванал да доиш мишките!?
8
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лентореза в действие. Дали е добавил още в чекмеджето?
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върви из България, открива ново строителство, среща се с българските бизнесмени, и тем му пълнят нощното шкафче с пачки и кюлчета без дори да им троши колената с бухалка!!! Това е като сбъднат сън за шефа на охранителна фирма Ипон.