Протест на празника, но Маринов честити на всички в МВР

Навършиха се 141 години от създаването на министерството
36
Протест на празника, но Маринов честити на всички в МВР
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

МВР шефът Младен Маринов честити 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи на колегите си, макар че традиционните чествания са отменени заради пандемията от коронавируса.

Още по темата

Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка, в която ни постави пандемията. Независимо от това съм убеден, че всеки носи празника в сърцето си – с гордост от осъзнатия избор да бъде част от МВР, пише той в обръщението си до служителите.

Чест е за мен да Ви поздравя със 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи. Във времето извървяхме нелекия път на утвърждаване и обновяване, но съхранихме своята мисия – в името на закона и на обществото. Благодаря Ви за усилията, постоянството и отговорността, с които денонощно работите на първа линия - да служите на хората, да осигурявате помощ в кризисни ситуации, да пазите спокойствието и вътрешния ред в държавата, да защитавате границата ни, да доказвате страната ни като достоен партньор в европейското семейство!, отбелязва Маринов.


 


36
Още от Политика
Борисов открива обходния път на Поморие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
до к.15 преди 4 седмици
До абсурд
Сещам се не за една, а за три хубави думи, започващи с "п": премиер (от Банкя), пожарникар, станал премиер, прокурор - един от тях, мисля че от ВКП нахлул в МБАЛ- Плевен, ударил един от охранителите със служебната му катра и ги заплашил, че ще видят какво значи прокурор. Затова прокурорите обратно в МП, където им е мястото, поне докато свършат тези, завършили Право преди 10 ноември и в първите години след него. И МВР трябва да се изчисти от такива хора и инспектори.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Навръх празника един полицай с радар се беше маскирал на дърво зад един завой и излизайки от завоя водачите натискат спирачките и по едно чудо не стана катастрофа.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До обективен
Така е.Гл.прокурор също е милиционер, и вече ходи с каскет /като бай Тошо и Ленин/ , а под ризата му виси дебел златен ланец/като мутрите от 90те години/.
23
0
 
9
 
! Отговори
Няма такава държава преди 4 седмици
В държавата с най-голяма престъпност и корупция ,полицаите са най-многобройни на човек от населението.Нито едно голямо престъпление не става без човек от МВР.Бюджета на МВР е 2.5 пъти по-голям от бюджета на М-вото на здравеопазването.
22
2
 
9
 
! Отговори
обективен преди 4 седмици
Брата на Маринов работи като шофьор на Петьо Еврото.А самият Маринов беше шофьор на Мето Илиенски.Сещам се кой беше шофьора на Тато.
Явно шофьорската професия е трамплин към голямата политика в държавата на ген.Тулуп Банкянский.
21
0
 
3
 
! Отговори
А стига бе преди 4 седмици
Запетая след удивителен знак?????
Евала страхотни сте.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
От досегашните министри само Младен Маринов видя вината и отговорността на полицаите... А, празниците, празниците 3си вървят по календара.
19
2
 
2
 
! Отговори
Не ни пази но е НАШЕ преди 4 седмици
Последната ПОЛИТИЧЕСКА реч в руския парламент на ЛЕНИН е на ГЕРМАНСКИ ЕЗИК с послание ако се появи някой като А.Хитлер,СССР да се съюзи с него

Българофилът Уинстън Чърчил пък кат че ли е създателя на ЦРУ на САЩ през 1947

На дата Кан Крум дошъл от аварите дето пленява Никифор

Германски племена като Лангобардите също са имали този черепен обичай

А тайната му е в еврейската религия и гласовете които са чували евреите

Послание от Чърчил към ОРЕЛА Хари Труман 1884 с двете бомби е:ПАЗИ ЕВРЕИТЕ
18
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Най добрия и ефективен Министър на вътрешните работи. Навря в миша дупка ганстерите и олигарсите. Почти всички са в затворите.
17
3
 
11
 
! Отговори
GFR преди 4 седмици
АЛЛУУУУ МВРЕ Е ЧАСНА ФИРМА !
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Учителите вземат, много по-вече от полицаите. Направете справки, колко пари се превеждат за заплати в няколко професионални гимназии в провинцията. Колкото са по-вече са парите толкова по-неграмотни са учениците. И тия ученици ще станат по богати, със по голямо самочувствие от полицаите. Целенасочено!
15
3
 
10
 
! Отговори
абсурд преди 4 седмици
Полицай ,политик,престъпник.Не се сещам за една хубава дума,която започва с буквата П
14
2
 
11
 
! Отговори
факт преди 4 седмици
тия като не им харесва да садят картофи!
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Оф Съгласен съм и те подкрепям. Полисай с пенсия и заплата го нема никъде другаде по света. Редови полисай 800 лв. пенсия плюс заплата 1500 лв. Кой вишист взема тези пари? За по големите чинаве пенсия 1200 лв плюс заплата 1800 - 2000 лв. според длъжнаста - министерска заплата.Твърд електорат на ГЕП.
12
18
 
6
 
! Отговори
Всички преди 4 седмици
Всички плювачи да го надуват под вода ,че да не се вдига прах!
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Честит празник!
10
10
 
24
 
! Отговори
Бау преди 4 седмици
- На кого служат полицаите?
- На държавата!
- От кого се управлява даржавата?
- От мафията!
- На кого служат полицаите ?!!!!
- .....!!%$$$$%
9
1
 
7
 
! Отговори
Шор ошоид-челник преди 4 седмици
Ние компрометирахме напълно протестите! Нещо, което никой друг не успя да го стори!
8
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За лекари и учени от БАН - пари няма. Полицаите са със 200 привилегии и заплата над средната за София - и пак недоволни.
7
3
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 4 седмици
Толкова вземат тези, които са от изпълнителския състав! С експертни и ръководни функции - 1200 лева пенсия и заплата поне 1500 лева за инспектор и над 2000 за комисар.