Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение

Премиерът отговори на обвиненията на президента
Обновена: 5 юли 2020 14:03 | 5 юли 2020 11:30, Камелия Цветанова
197
Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение
Снимка: МС

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов е в Бургас, където инспектира готовия обходен път за Поморие.

В събота президентът Румен Радев отказа да коментира пред журналисти съобщенията си с бизнесмена Пламен Бобоков. Но коментира отношенията му с бизнеса, които били коренно различни от тези на премиера. „Аз общувам с този бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки", заяви Радев.

В Бургас Борисов отговори на обвиненията за „скандалните обществени поръчки": „Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път. „Това, което ние строим, те не могат да го боядисат", допълни Борисов.

„Да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Ние показваме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение”, коментира още Борисов.

Преди това той инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен.

„Огромната пречиствателна станция на общините Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали - да предоставим най-чистото море“, заяви Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
19
 
17
 
! Отговори
Боко Тъпото преди 3 години
Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев.========Абе деменцийо, Ченгеджийските номера са патент на твоята партия, изградена от отпадъчния материал на БКП/ДС, 75% от вас сте такива. Тия номера ги ползваш ТИ, ГешеФ и най-вече Цецо Ухото-заради когото България беше осъдена в размер на стотици милиони левове. Няма по-нагли от гербавите коммунисти!!!
116
7
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ПроСоТо-МЕНТЕ 112:-И аз това викам,смотанячке!..Радев ТРЯБВА да мобилизира антигробарските сили...И да ги поведе НЕ към "матушката"..какво си имала предвид не знам,все пак си доста извеяна персона,а към установяване най-после на някакъв РЕД в тая "Измъчена географска територия".
115
16
 
14
 
! Отговори
кк преди 3 години
С интерес ще гледам как ще се гърчат сайтовете, които така услужливо и злобно плюеха Президента, когато палачинката се обърне!
114
9
 
11
 
! Отговори
тото преди 3 години
във варна се видя, колко е чисто
113
2
 
12
 
! Отговори
кух преди 3 години
Президенте, в с. Славяново Харманлийско не се ли раждат тикви да се обясняваш на тях явно не си чел и Винету.
112
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ченгето Борисов завижда на ченгеджийските номера на Радев. Какво да се прави, аман от ченгета, които си мислят, че управляват държавата. Вече два пъти си подава оставките, но си мисли, че е изполнил обещанията си за най-чистото море в света. Сигурно не е ходил на друго, освен на българското !
111
9
 
16
 
! Отговори
№ 1 преди 3 години
Президентите ги сменяме и забравяме, а защо премиера е все един и същ.До година пак ли ще е шампион . /лудогорец/
110
15
 
28
 
! Отговори
депутат преди 3 години
"Държавен глава а *** без глава"
109
30
 
22
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Радев бил разединител щото обединява 80% от избирателите около себе си.....А бай TYЛYП пък бил съединител ....демек ДОЛЕН ЛЯВ *** !!!!!
108
3
 
7
 
! Отговори
Велможа преди 3 години
Търся трима на брой слуги да ми слугуват освен минимална надница предлагам и останките от вечерята ми като обедно меню за слугуващите ми оставете координати моля
107
9
 
15
 
! Отговори
Аз преди 3 години
*** народ, слаба държава!В вода газим, жадни стойм!Българи, докато търпим да ни мачкат, и да се подиграват с нас, никога няма да се оправим. Управниците ни, и партиите милиардери, а ние едвам връзва е двата края.Наи големият добив на злато в Европа е в България!Българи събудете се, обединете се, за един по добър живот, поне за децата ни, нашия го съсипа прехода, и политиците ни!
106
11
 
30
 
! Отговори
Myнчо преди 3 години
пратих Деса в руското посолство да изкара некой лев, че няма с какво да плащам на троловете си да ме хвалят.
105
15
 
34
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Радев да събира цоциалистите на Бузлуджа и като блестящ летец да я подкарва към Матушката си!
104
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛЪЖЕШ!!!
103
31
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя не престана да рови в търсене на компромат срещу президента.И като нищо не намери,започна да си измисля.Жалък ***.
102
14
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Винетум/у другото,през 2009-та за пръв път се регистрирах в един друг форум,за да агитирам...ЗА ТИКВАТА.ЗА МИКРОУМНИКА!..разбира се,тогава не го познавах и бях подлъган от патологичните му лъжи как щял да вкара доган в затвора,как щял да раздаде "справидливост" на "Тройната",как щял да прекъсне практиката на "батко и братко"..и ей такива дърти,ама дърти лъжи.Е?..Какво стана?..Десет години чакам да изпълни обещанията си,А НЕ ДА ПАДНЕ на колене.Но както казах:-КРАЯТ му е неизбежен,боле
101
27
 
12
 
! Отговори
До 105-Винету преди 3 години
Това може да се случи само в мокрите ти сънища.Иначе президента е с два пъти по-висок рейтинг от Винету.Продължавай да злобееш.
100
3
 
10
 
! Отговори
Винету преди 3 години
До простото. Ама аз твоя сеир го гледам от доста отдавна. Заливал си форума с постове и закани и нищо не се е сбъднало. Бас държа, че си предлагал подобни облози и преди изборите миналата година. И? Иначе хубаво се припознаваш в ника просТото.
99
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааааа,ти не водиш война,нали?Само не пропускаш случай,за да уязвиш Радев.Иначе си света вода ненапита и все другите са ти виновни.
98
6
 
19
 
! Отговори
Винету преди 3 години
До простото. Та от колко време го чакаш това да се случи, повече от 10 години, нали? И все не става. Няма и да стане скоро. А между другото в края на следващата година недоразумението радефф ще изчезне.