Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение

Премиерът отговори на обвиненията на президента
Обновена: 5 юли 2020 14:03 | 5 юли 2020 11:30, Камелия Цветанова
197
Радев успял да реформира съда, магистрати му пращали актовете за одобрение
Снимка: МС

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов е в Бургас, където инспектира готовия обходен път за Поморие.

В събота президентът Румен Радев отказа да коментира пред журналисти съобщенията си с бизнесмена Пламен Бобоков. Но коментира отношенията му с бизнеса, които били коренно различни от тези на премиера. „Аз общувам с този бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки", заяви Радев.

В Бургас Борисов отговори на обвиненията за „скандалните обществени поръчки": „Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път. „Това, което ние строим, те не могат да го боядисат", допълни Борисов.

„Да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Ние показваме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение”, коментира още Борисов.

Преди това той инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен.

„Огромната пречиствателна станция на общините Китен и Приморско има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали - да предоставим най-чистото море“, заяви Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
8
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До давай...трола,към който си се обърнал,е боковата пиарка "тонката".Тя използва моя ник за да блъска от него глупостите си и така се надява да ми нанесе некаква "вреда"...Просто е жалка..Но какво да прави човек?..-Всеки може да пише от името на всеки...А за "елементи" БЕЗ СОБСТВЕНО ЛИЦЕ,спасението е в чуждите..
96
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПълните чекмеджета,Барцелона ,суджуците , на метежните деиствия ли са ?
95
17
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,ако аз бях на мястото на г-н Радев,щях да стоя на страна от това оцапано до шията банкянско недоразумение.Щях да изчакам Тиквун съвсем да се срине,а това е просто неизбежно не защото аз го искам,а защото ТОЙ друго не може...Та щех да изчакам момента,когато Тиквата е на колене,и с "един удар" да го ликвидирам окончателно...Сега,с тая тактика,Президента просто се ЦАПА,занимавайки се с оцапания.Но кой съм аз?.."И крикнул капитан:-еще не вечер!"..
94
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев сменил една клaтикурска длъжност с една синекурна длъжност...е как да му се напълни шкафчето ?
93
4
 
22
 
! Отговори
може преди 3 години
Дайте на президента четка и червена боя да боядише магистралата.
92
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не реформирал Радев. Той е труженик на безметежното бездействие.
91
12
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Тиквата има един бонус от мен:..-Понеже виждам,че в бесотията си не може да измисли некакво свестно обвинение за Радев,да го обвини в.."Убийство на Мъртво море",извършено лично от Радев и ОП група от неназовани съмишленици, по особено жесток начин...Давай,Боко!..нема се плашиш...Публиката ти отдавна свикна с теб..
90
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лакардиите на Баце. Дано скоро аудиторията му да се ограничи до съкилийниците му
89
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де да просперираше страната и аз бих гласувал за тиквата.За съжаление просперира шайката и платените избиратели на държавна хранилка.Първата работа на новия държавен ред трябва да е лустрация и кастрация!Иначе нема оправия.
88
15
 
5
 
! Отговори
Ако си дал преди 3 години
Думите "това, което аз построих, вие не можете да боядисате" са изречени от Тодор Живков. От материала се създава впечатление, че за пореден път Бойко Борисов представя като свои чужди мисли и чужди постижения. Позор за българските журналисти е, че те обикновено знаят това, но страхливо го премълчават. Всъщност, в песента "Ако си дал", прекрасно изпълнявана от Емил Димитров, се казва "дали е трябвало изобщо да се раждаш" тъкмо за онези, които си присвояват чужди приноси, заслуги и достижения.
87
13
 
5
 
! Отговори
давай... преди 3 години
До ПроСоТоКолкото по-скоро нарушите конституцията,толкова по-скоро ще си ходите.А Гешев с това милиционерско образУвание как е главен проклетурор,не ми се мисли.Действайте,та по скоро кой от къде е .
86
8
 
5
 
! Отговори
Големец,велможа преди 3 години
Нищо не разбрах от тази проста статия.От одбраните няма нужда да ви се обеснявам простолюдието е затова да ми слугува вечно,защото съм велможа.
85
4
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Абе другари, ако нещо се случи с Ал Бънди (да не дава Ленин), вие ще подкрепяте ли Илияна Йотова като президент така всеотдайно?Все пак всички знаем, че тя като види руски поп и веднага заема поза партер!
84
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народна мъдрост:Който работи - пълно чекмедже, който не работи - празно шкафче.
83
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СЕ БОРИ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И ДА ОБЕРЕ ПАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ, А НЕЙНИТЕ БАНДИТИ ДА КРАДАТ НА ВОЛЯ. ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ КРЕЩЯТ В ИСТЕРИЯ ТРЕПЕРЕЙКИ ЧЕ ПРЕД ВРАТАТА ИМ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОНЯ С КАСКЕТА- СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ТАКА БЯСНО ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ НЕГО- ЩЕ ГИ РАЗГОНИ И ЩЕ ГИ ОСТАВИ САМО С ЕДНАТА СВЕТЛА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИДЕЯ.
82
8
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Наближава времето когато конституционният съд ще излезе с решение кога и при какви обстоятелства срещу Румен Грипенов може да бъдат повдигнати обвинения за национално предателство!Той за това съска като змия и се старае да отклони вниманието от себе си и съветниците си!Ще бъде забавно, другари цоциалисти!
81
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото повече България просперира, толкова по-черноглед става Радев и Зайчарника му.
80
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоДругарю,льотчика много искаше да се снима с бай Тошо,но когато Буда беше охрана,не допускаше юноши до него.Единствено изключение направи за юношата Гешев,който сега отрича че е той.Но приликата е поразителна.Като 2 капки слана.
79
15
 
7
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Борисов много се уяде Долу Герб
78
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Абе петолъчниците, явно след Георги Първанов Ал Бънди ви е новият всьо и вся!На Гоце паметник не вдигнахте, че откъсна живо месо от Партията, но Льотчика не е отстъпил и на йота от Тезисите на Първия партиен и държавен ръководител!Събирате пари за паметник пред Пасольството на Матушката - джуджето Хаяско гали по главицата застаналият в поза партер Радев!