Шефът на НСО: Служителите ми нямат общо със снимките на премиера

Има кръг от лица, които са близки до него, обясни Красимир Станчев
5 юли 2020 21:05, Анисия Иванова
64
Шефът на НСО: Служителите ми нямат общо със снимките на премиера
Снимка: bTV.

Проверката как са направени снимките в спалнята на премиера Бойко Борисов още не е приключила. Това заяви началникът на НСО ген. Красимир Станчев. Той обаче изключи охраната да има общо с изтеклите в интернет кадри. Станчев ще предложи промени в закона за Службата, които допълнително да гарантират лоялността на гардовете.

"По никакъв начин не се съмнявам, че нашите служители са извършили някакво нарушение. Разбирате, че всеки човек, както и политиците, имат кръг от хора. Защото от нещо такова произтичат тези снимки", призна той пред bTV.

По думите му има определен кръг лица, които се чувстват близки до премиера.

Още по темата

"За тях допускът до жилището и работното място е по-облекчен. Ние не го проверяваме за съдържание на мобилни устройства, фотоапарати и явно от този кръг някой е направил въпросните снимки", каза още Станчев.

Той обаче категорично отрече негов подчинен да е помогнал за снимките.

"Вярвам на тези хора. Те са от 11 г. с него – с добри взаимоотношения помежду си. Те му вярват на него и той на тях. Няма как някой да си подложи такава динена кора. Мисля, че ви казах за кръга от хора, в които, според мен, той е имал много силно доверие и не са проверявани по надлежния ред както трябва. Всъщност – така, според мен, се е случило", обясни шефът на НСО.

Според него за закриване на службата няма как да се случи, по-скоро тя ще бъде сложена в друго звено.

От думите му стана ясно, че ще предложи промени в закона за Службата, които допълнително да гарантират лоялността на гардовете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
16
 
11
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
По- добре Еднокнижник, отколкото Безкнижник и Безбожник като Р.Р. -Десин.
33
2
 
14
 
! Отговори
на повикване преди 3 години
Е айде кажете ги тия лица, колко пъти ги викат, каква им е цената и какви услуги предлагат на премиера на републиката.
32
8
 
10
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Щом си гласувал за Мутра Еднокнижник, прислужник на Тодор Живков си ми повече от ясен.
31
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БАНКЯНСКА МУТРА-умопомрачителните записии снимки с пачки от 500 Евро в шкафчетои пищак върху него-върхът на падението и беззаконието-да се биеш бабаитски в мутренските гърди-и да каканижеш в Тодор Живковски маниерпред недоклатените подопечни ***:След нас всеки ден оставяме направено.Това не могат да го боядисат след това!СЛЕД ВСЕКИ ДЕН ОСТАВЯМЕ ОТКРАДНАТО!Няма как да удариш дъното,ако си шамандура
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмеждето и Бойко не са на една и съща снимка,но страшното е,че всеки може да си заплашва български политици и дори да им влиза в покоите,докато спят и това застрашава живота им,рекетира ги,изнудва ги чрез заплахи,без значение дали е Бойко или друг на снимката!
29
9
 
5
 
! Отговори
мръсотия до шия преди 3 години
....в деня на напускането на Цветанов се пуснаха тези снимки,след това записи,след това парите бяха взети и Бойко каза,че "изтъняла сланинката",демек - държавата остана без пари,щото ги взеха,сега има и снимки с които се преследват и заплашват магистрати(за да не бъдат осъдени престъпниците-олигарси),а преди това запалиха и сарая на Доган и заплашваха+притискаха гербери и други неща........... и т.н.,много *** и долна организирана кампания срещу ГЕРБ!Просто помия!
28
7
 
4
 
! Отговори
мръсотия до шия преди 3 години
Тази кампания е голяма помия и мръсотия,първо пуснаха статия в един сайт с буквата С.,че искат да ограбят парите,след това отшумя,но явно управляващите са взели някакви мерки парите на държавта да стоят на друго място,обаче и това не им помогна и бяха взети парите от чужденци(справка в друг сайт с буквата А.),беше постепенно смазан и Цветанов и отцепен от Бойко,за да няма гръб,в деня на напускането на Цветанов се пуснаха тези снимки,след това записи,след това парите бяха взети и Бойко каза,че из
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-сигурно е когато не се знае кой е виновен !
26
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ефтини компромати за ефтини хора!
25
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До асфалдо риосЕвропол вече са изследвали ако не снимките то поне записите, а за записите пак НСО ли са му слагали думите в устата ? Тиквата е пътник, ти си приказвай ***-немалоумни лизачо на тиквени ***.
24
18
 
14
 
! Отговори
асфалдо риос преди 3 години
Само слабоумен би повярвал ,че това са истински снимки,в чекмедже тъпкал ,че и отворено стои,аре бегайте бе тъпани
23
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да имат нема лошо . Цел свят видя премиера как спи напречно в сталнята с пълни чекмеджена с по 500 евра ,със златни кюлчета и пищов.
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали уж снимките бяха монтаж?! Така твърдяха отначало гербаджийските папагали. Пък сега разследват кой ги бил правил, даже самия *** пусна партенката, че някой бил взел 1млн за снимките. Т. е. те забравиха какво са лъгали в началото и сега не отричат вече, че има такива снимки, а са се втурнали да търсят автора им, вместо да обяснят какви са тия пачки, откъде е златото и т. н. Същото е и със записите. Не се интересуват, че казаното е престъпление, а се тръшкат кой ги е направил
21
7
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
- как го кръстихете детето?- Бойко, да му е пълно винаги нощното шкафче!
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Второ. Много повече жени ползват айфон.
19
2
 
16
 
! Отговори
izh преди 3 години
Голям майтап щеше да бъде ако беше казал друго. Е, тогава можеше и да пострада фатално в някоя катастрофа . Всеки от тях е обвързан с толкова компромати, че ако мръдне и милиметър от посочената пътека - просто го няма на грешната земя. И той го знае. Това е по вече от достатъчно
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що е противен.
17
10
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Ама естествено нямат. Служителите спят с шефа с ивсеки ден и нямат една минутка време да влизат в други спални. А като биете и блъскате с колите си невинни хора, пак ли нямате нищо, мръсни ченгета, дано *** до един.
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То шефа на НСО от години няма думата кой кого да пази, само изпълнява нареждания и се подписва. Баце, Доганчо и Делянчо сами си избират кои служители от службата да ги пазят.
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барцелонката?>