Строежът на Алепу - прекрасно място за къщичка за птици

Виновните щели да си получат наказанието
101
Строежът на Алепу - прекрасно място за къщичка за птици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виновните лица за строежа на Алепу ще си получат наказанието. Това каза в Поморие министър-председателят Бойко Борисов, помолен да коментира строежа на подпорната стена в защитената местност, който предизвика широко обществено недоволство.

Още по темата
Има разследване. Като се намерят виновни, те стоят в ареста - министри, заместник-министри. Това е работа на независимата прокуратура, на независимите институции, добави премиерът, цитиран от БТА.

Представяте ли си някой да даде разрешение. Не виждам по време на нашето управление това да се случи - там да има хотел.

Това е абсурдно, заяви премиерът и посочи, че "строежът ще остане прекрасно място за къщичка за птици".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
10
 
36
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Радев бил разединител щото обединява 80% от избирателите около себе си.....А бай TYЛYП пък бил съединител ....демек ДОЛЕН ЛЯВ *** !!!!!
45
2
 
31
 
! Отговори
Азимов преди 3 години
На този човек трябва да му бъде присъдена награда Оскар. Съвсем сериозно.
44
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строежът на Алепу,както и цялото крайбрежие трябва да станат тестови полигон за тежка техника няколко години. Нещо от продукцията на Камацу, Ню Холанд,Катерпилар,Белаз ще свърши чудеса...
43
3
 
18
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Хайде поредната "наша" фирма, дето ще отнесе милиони за сметка на маймунитe... за пропуснати ползи! "Вместо да й извадят очите, ще и изпишат веждите" - като небостъргача в Лозенец
42
3
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-13,ти от десните ***,ката тиквата ли си,но вярвам твоите чекмеджета са празни,нямаш къща за бикините,нито островче за къщички за птичките.
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може и кошери за калинке!
40
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ли бееее?В тая държава нищо не става без твое знание и екоминистъра ти го каза.Първо ти одобряваш,а ако не мине номера и някой журналист или друг се обади/багерите на Рила и строежа в Алепу/тогава даваш на задна скорост.
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не стане само къщичка за кокотки....
38
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дон Барба Ганьос отново лъже като дърт ...гербераст.Измамниците от Артекс и бетонджиите на Арапя вече продадоха построените незаконни имоти.Цялото строителство в епохата на Хунтата ГЕП е престъпно и облечено в корупция.Алепу е само една песъчинка от невижданото презастрояване на курортите и София.Навсякъде строители и предприемачи си плащат като попове, за да строят където и колкото си искат.Страната ни е прогнила от корупция .Парите и златото в шкафчето на дон Барба Ганьос не са от заплати.
37
12
 
5
 
! Отговори
цецо да тиквата не преди 3 години
На тоя делфин и неговите акулета, цамо бат Цецо ве им е. бе майката. Той има много да бъхти чувалите.За това какъвто й да беше Цецо, най важното бе че мкар и лоши неща да направи, то винаги бе верен, предан и лоялен на идеята ГЕРБ, колкото и тази идея да смарльово ковно.Днес той самичък стигна до извода че му кроят бримката и ги напусна, състави си структура и както е тръгнало ще изгради Цецовите Революциенни Комитети. Всичко започва от Ловеч и завършва на Площад Цветанов...Да подкрепим Цецо
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
работата по строежа ще продължи на есен и догодина първите посетители на плажа ще заварят готов хотел...и няма да бутаме готови хотели пък сега, мрън мрън малко и готово
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ние проблема, "виновните стоят в ареста" колкото е необходимо и до затвора не стигат.
34
4
 
7
 
! Отговори
Сульо Пулев преди 3 години
До СТРАНДЖАТАЩе се върнем и ще избием всички "Демократи" ! От тях и тяхната "демокрация" дойдоха всички проблеми.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде сте незаконно и в защитените зони, клатят ви се краката яко или да влизат в затвора или ще постъпим така както трябва постъпим. Ще се отвървем от вас един път и завинаги и после власт няма да помирешете, кой червен кой зелен не ни интересува, преминахте всички граници.
32
0
 
17
 
! Отговори
Viva преди 3 години
Всичко в тази държава е като л**** с извинение и само когато се разбъркат започват да миришат! Това е. същото като оная фирма дето снабдявала години наред Пирогов и други болници с развалена храна и само снимките в социалните мрежи размирисаха работата, иначе Агенцията по храните нищо не видяла, нищо не разбрала, нищо не открила....Както каза Виктор Николаев иронично трябва да създадат Агенция на Агенцията на храните, която да и подава сигнали!
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен ще разчитат на поговорката "всяко чудо за три дена" , ще разчитат да се позабрави, да минат година две и после ще го довършат! Сто процента така си говорят!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТАРИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ИСКА ДА ВЪЗКРЪСНЕ КАТО НОВ КРАЙНОЛЯВ ФАШИЗЪМ.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои ще си получат засулуженото, това е заговор за саботаж на правителството чрез незаконен строеж ,тези хора вече трябваше да са съдени за преврат. Ако не ги осъдите за преврат значи и вие сте с тях.
28
7
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
До АнонименНе другари, никакви домати няма да ядете. А колците ще бъдат употребени върху вас с цел възпитаване.
27
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алепу си беше супер далавера, само че снимките, коментарите и видеоклиповете развалиха работата! Медиите и те щяха да мълчат защото пръцкат с политиците в едно гърне, но работата придоби прекалена популярност и от няма накъде го вмъкнаха в новините! Иначе от собствен опит знам, че медиите премълчават много неща и новините са строго контролирани!