Сова Харис: ГЕРБ е първа сила, Манолова ще грабне избиратели от БСП

Шест партии с шанс да влязат в следващия парламент
Обновена: 7 юли 2020 16:54 | 7 юли 2020 14:39, Анисия Иванова
319

Коронавирусът в страната промени изцяло живота ни. Той провери нашата дисциплина, самосъзнание и воля. Повлия и на доверието на хората спрямо властта и политическите партии. Според проучване на социологическата агенция "Сова Харис", шест партии имат шанс да влязат в следващия парламент.

И двете водещи политически партии преминават през турболенция, заяви изпълнителният директор на социологическа агенция Васил Тончев в "България сутрин".

"ГЕРБ остава първа политическа сила спрямо доверието на хората. Но при партията на Борисов се усеща умората от управлението", обясни социологът.

Според него вътрешните проблеми в БСП и разделението влияят особено много на мнението на избирателите им.
"Дълбоко е разделението. С новия избор то ще бъде преодоляно. Шест пъти повече са хората, които мислят, че БСП излъчва прекалено много скандали и разединение, от тези, които смятат, че е обединена", обясни Тончев пред Bulgaria ON AIR.

Според проучването партията на Слави Трифонов получава голямо доверие. Тя се нарежда на четвърто място. Освен шоумена, Мая Манолова също печели горни позиции.

"Манолова може да се възползва от проблемите в БСП и голяма част от техните гласоподаватели ще отидат при нея. Не мисля, че Васил Божков ще успее. Той присъства в публичното пространство, но само толкова", изтъкна Тончев.

Проучването на "Сова Харис" сочи още, че 60 на сто спазват стриктно противоепидемичните мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Вали отрицателна фалшива вода, природата жадна!Ци..га...нията се къпят с отрицателна фалшива вода, намерете от някъде истинска вода, може би от Черно море и овлажнете климата в циг. махли
255
0
 
1
 
! Отговори
fF преди 3 години
Не съм напълно сигурен, но май че няма пълно възмездие на тоя свят защото Господ не може всичко, затова нека стават по-зли, да се смаляват и да вървят на майната си ако са зли попринцип, тъкмо да има пълно възмездие, само да ги отблъскваме да се поробват помежду си и да се махат, най-затъналите сатанисти са почти неподвижни и светлината по-лесно ги намира, но не точно по-лесно, защото те пък се крият най-на тъмно от светлината да избягат от ада, тия които не са толкова на тъмно зли, пък сеДВИЖАТ
254
0
 
0
 
! Отговори
fF преди 3 години
Отмъщението срещу зло създание е хубаво нещо, защото това е реванш и поправка на миналото малко и победа. Отмъщавайте си.
253
5
 
1
 
! Отговори
Не ме интересува БГ преди 3 години
До Алтернатива има БСП да се саморазпусне и друг , който и да е С ПРОГРАМА: да свали ГЕРБ, ББ, ДПС и мутрите съд, а може и без съд както прави Гешев , конфискация , лустрация за гербаджиите заемащи големи позиции , масови протести ...
252
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Това е много, много смешно!!!
251
5
 
5
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.
250
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От коментарите е видно, че червената Мафия с подкрепата на Радев&Зайчарник ще "грабне" властта..., ама друг път !Нека се си мечтаят за "светлото бъдеще", нека облизват фотошопа с шкафчето на Борисов !
249
9
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Рев на руски комунисти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Музика за ушите :)))))))))))))))
248
2
 
1
 
! Отговори
Izzy преди 3 години
Човек дори добре да живее умира,и друг се ражда-нека направим живота за другите по добърНа това ни учеха в училище едно време,през КОМУНИЗМА!
247
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От совата даже и супа не става. Колкото до ГЕРБ, те са пълна катастрофа.
246
1
 
12
 
! Отговори
КВАКОС ЖАБОС преди 3 години
КИРО ЯПОНЕЦА ОСИГУРЯВА 800 000 РОМСКИ ГЛАСА НА СЛАВУН ВЕЛИКИНИЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНТИ ГИ ЗНАЕМ ТИЯ РАБОТИ
245
15
 
8
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Слави,Манолова... *** ...надеждата на левите кукундрели,да настане отново Виденовото щастливо време,когато всички бяхме милионери!
244
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
Цветанов ще откъсне от герб а мая от БСП за да има баланс аз ще гласувамза нея
243
8
 
14
 
! Отговори
Господин хикс преди 3 години
Ааа слафчу четвърти леле майку сега ще се надуе още повече злобната и необразована мутра. Но нищо, март месец ще се провали с гръм и трясък хаха.
242
2
 
10
 
! Отговори
69 преди 3 години
оформя се кослиция - народа срещу Лари Флинт
241
10
 
29
 
! Отговори
Лъвчо преди 3 години
ПАЧКАТА КАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ОКОЛО СЕПТЕМВРИ - ГЕРБ ЩЕ СЪБЕРЕ 7%
240
8
 
9
 
! Отговори
ЖАБОС КВАКОС преди 3 години
КИРО ЯПОНЕЦА ОСИГУРЯВА 800 000 РОМСКИ ГЛАСА НА КРАТУН ВЕЛИКИНИЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНТИ ГИ ЗНАЕМ ТИЯ РАБОТИ
239
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОЛУ ГЕРБ
238
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
совите не са това което са
237
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко спечели,защото на БЪЛГАРИТЕ им беше писнало от ДПС и БСП.Сега,ако иска пак да спечели да натика въшливия аамед където му е мястото-в затвора.