БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица

Поводът е несправянето с корупцията
80
БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Несправянето с борбата с корупцията стана повод за поредния вот на недоверие, който ще внесе левицата. Червената шефка Корнелия Нинова съобщи, че БСП ще внесе вота на недоверие следващата седмица.

Още по темата

„Внасяме другата седмица вот на недоверие за корупция - оставката и падането на кабинета е гаранция за просперитета на България и перспективата пред народа“, отсече тя в декларация от парламентарната трибуна.

Според нея България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, „когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде“.

"Днес внасяме предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени. Защо, кога, кой и как реши това. До дни внасяме предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лв. от хазната вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазната", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
10
 
! Отговори
Митев преди 3 години
Той и Р. Радев каза, че ако е на власт няма да се краде!.....
50
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да се учудя ,Борисов току виж му се приискало да падне от власт.
49
0
 
9
 
! Отговори
БРАВО НИНОВА!!! преди 3 години
СТРАХОТЕН ПИАР-ХОД!ВСЕ НЕКОЙ ЩЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА
48
0
 
9
 
! Отговори
Румъния ли??? преди 3 години
Да давате Румъния за пример е смешно и погрешно.Прилагането на закона за пенсиите от 1ви септември,е точно пътят по който минаха гърците за да изпаднат в криза.Основна причина е политиката на щедри разходи за пенсии и заплати,спрямо приходите в държавният бюджет.Румъния ще вземе заеми за да ги увеличи,но това ли е пътят,питат икономисти! Гръцката политика служи за урок,каккраткосрочно мислене води до вреди ,вместо ползи В.Румъния май,.нищо не са научили и се поставят над икономическата реалност
47
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 44-та та до ден днешен Всичко при комунистите е фалшиво и лъжливо.
46
2
 
18
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
Не ви ли писна вече от тези вотове на недоверие? То Нинова, май само това умее!
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То света гори, те вот на недоверие. Абсолютни лигавщини, а пък си вярват най- вероятно.
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова да обясни с каква корупционна схема тя придобива държавната Техноимпекс. Гнусно и лицемерно е подобен човек да говори за корупция. Нека БСП да се изчистят от компрометирани хора и от кметове с по 5000 лева заплата и тогава да говорят за корупция. В момента е просто смешно. Слезте Вие за да крадем Ние. Е не става така.
43
2
 
14
 
! Отговори
Наш Георги преди 3 години
Тая госпоиджа знае само едно:мине се не мине - хоп недоверие,мине се не мине -хоп друго недоверие и така вече години...Алоооу,плочата отдавна се е изтъркала и въобще не събужда никакъв интерес ! Тая не можа да разбере,че самата тя и нейната кохорта излъ чват недоверие ! Освен това много добре знаеме КОЛКО ХУБАВО се живее при вас : да има за вас и ако нещо остане - за нас !Мерси ! Айде,чиба !
42
2
 
16
 
! Отговори
Тикви преди 3 години
Защо не пишете нищо за Христо Иванов и сараите на Доган? Тука всеки ден бълвате пропагандата на бспту ама иначе сега пълна цензура за другаря агент Сава. Нали бспто беше опозиция, а то какво стана? И едните и другите на една и съща хранилка. Жалка пропагандна медия сте днес.бг!
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опозиция НЯМА! Всички ядат от една ясла. Така ще бъде, докато не ги наредим до стената. Запомнете го.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на 16 има протест. Ах, какво съвпадение. Ей, гиди, мръссни ***, колко сте елементарни и прозрачни.
39
2
 
11
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
До алтернатива има. Няма да ти се вържа на лъжите и глу.постите. А като гледам вече 10 години и много други хора мислят като мен. Та като беше много по-добре при Станишев защо падна от власт бе, ***? Защо не остана? Защо БСП при Олигошарски изкара само една година и пак поискаха ГЕРБ? Защо бе, *** червено?
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Алтернатива имаПо времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния.Лъжеш! 2005 Румъния има 3 пъти по-висок БВП от нас. А 2009 вече е 4 пъти.
37
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може вота този път да мине ,ако са се разбрали с човека.
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея вместо да бачкат по проблеми в държавата само чакат момент да я дестабилзират. Вече 20 год едно и също. Няма умора... Кокала си е кокал. Другото да се оправя само...т.е. Вие.
35
1
 
11
 
! Отговори
Хайде преди 3 години
По-следващата да не забравите пак !
34
3
 
19
 
! Отговори
Божана преди 3 години
То пък една атака - нямам думи, просто празни приказки от Корнела. И точно пък тя да говори за корупция е доста нагло, но пък типично в червен стил.
33
3
 
13
 
! Отговори
hahaha преди 3 години
Умреляците от "опозицията" опитват да възкръснат?!?! Тлъстата пуйка *** се старае за пред руските другарЕ, понеже злобният гном ще става пожизнен сатрап на руската кочиня-трябва да му се покаже, че българските му роби имат потенциал-който могат да търгуват в замяна на определни облаги,за прОдаването на България на руските канибали!! Нищоправеца и продажен *** отдавна се е прОдал на Решетников и е един от най-видните НОВИ крепостни селяни на гнома, сега предизборно и цялото БСП стават роби
32
20
 
4
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До БСП са гад.ини: "България живее винаги по-добре, когато БСП не са на власт"?По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното на ЕС.