ГЕРБ с декларация: Върху автобусите на симпатизантите ни е извършен погром

Партията излезе с декларация и призив за мирни протести
Обновена: 10 юли 2020 22:05 | 10 юли 2020 22:00, Нели Христова
321
ГЕРБ с декларация: Върху автобусите на симпатизантите ни е извършен погром
Снимка: БГНЕС

Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в подкрепа на премиера Борисов и политиките на правителството, ултраси и платени провокатори нападнаха автобусите, с които трябваше да се приберат участниците. Такава декларация разпространиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте какво друго пише в нея:

Върху автобусите беше извършен истински погром. Стъклата им бяха изпочупени с камъни. Към момента няма пострадали членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, но това се дължи единствено на щастлива случайност.

Още по темата

От ПП ГЕРБ остро осъждаме подобни действия.

След тази вечер става ясно, че този, който нарича легитимно избраното правителство "мутри", си служи с мутренски способи за дестабилизация на страната при това в исторически момент за държавата – приемането на България в чакалнята на еврозоната.

Настояваме незабавно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и средни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски действия.

Президентът Румен Радев е длъжен да излезе и да призове всички платени провокатори да се приберат от улицата. Ако не го направи, то ще считаме, че той е основния подбудител за тези умишлени действия. Той беше този, който излезе и вдигна юмрук срещу народа.

Призоваваме органите на реда да защитят мирно протестиращите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До bb kazaТочно това дразни хората -явните неистини.
242
1
 
21
 
! Отговори
Х преди 3 години
Герберите си въобразяват, че са единствени и на власт завинаги. Просто се позабравиха и прекалиха тези хора. Завладели с всичко, не им се неави, че хората се опълчиха срещу тях защото им писна. И сега брифинг след брифинг, опитват се да ни манипулират, окупирали медиите сякаш им са бащиния .
241
1
 
25
 
! Отговори
bb kaza преди 3 години
"Сега най-важното е да се хванем на работа."Ами точно неговите симпатизанти не са помирисвали работа, а живеят на наш гръб.
240
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За автобусите с ромите на контрапротеста ли говорим?
239
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гepберунгели, следващият път ще висите по стълбовете!
238
2
 
26
 
! Отговори
антиседераст преди 3 години
Извозвали симпатизантите с автобуси ! а стига бе ! та нямат ли гербирите симпатизанти от София ?
237
2
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Жалки!!! Толкова време ни управляваха тези ..... Не ги искаме!
236
3
 
21
 
! Отговори
чичо преди 3 години
Къде ги видяхте тия счупени стъкла на автобусите?Ако беше вярно герберастките ТВ-та щяха да се нас..рат от снимки и репортажи!Тиквата се тресе от страх и е готов да потопи в кръв протеста.Да не забравя обаче,че краят на всички диктатори и сатрапи е един и същ!Прошка няма да има!
235
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на полицията,само бой без значение кой от къде е.Навремето имаше ред защото милицията яко биеше и живеехме спокойно а сега сме *** като Америка.Не искам Герб,но не искам и старите.30г.никой не забрани Дпс,развъдиха ромите и дадоха свободия,медийна и всякаква.Пак Русия ке ни спаси-осъзнайте се!!!
234
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха ... а когато преди няколко години точно вие трошехте автобусите с които се изнасяха депутатите от НС, не беше хулигантство, а беше свещен народен гняв!Живота има гадно чуство за хумор.
233
3
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Срвдният пръст е израз на безсилието - признак на една диктатура. Карането с буси на "привърженици" - също.
232
4
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Мутри управляват, платени роми идват да ги подкрепят.Да ти *** и демокрацията
231
21
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Президентските привърженици са червени ***! Някои не можаха да кажат, защо са на протеста, други трудно се изразяваха, а трети показваха среден пръст! Чупенето на автобусите бе очакван завършек на юрналото се президентско стадо!!!
230
4
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
сценарият на герб няма да издържи!лошо направиха полицайте че пребиха човекът независимо каквото е направил! сега трябва да има оставки защото цял Свят видя как се случват нещата години назад тук!
229
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките... къса ми се сърцето :(
228
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Симпатизантите" са платени както и извозването им с автобуси,2 часа им е бил "протеста". Съвсем умишлено направен протест,целящ конфронтация с хората,които СПОНТАННО излязоха да протестират против безобразията на Борисов и слугинажа му! "Симпатизантите" всъщност ги употребиха,Винету се скри зад гърбовете на платен електорат,той в момента е отново в ролята на неоценен герой.Толкова лицемерие и същевременно открит цинизъм! Друг е въпроса,че от години в БГ нищо не се е решило с протест....
227
1
 
2
 
! Отговори
До 275 преди 3 години
И на теб всичко добро
226
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен отивам да спя , ще видим как ще се развият нещата Всичко добро
225
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 272 273 Трябва да се организираме , тия дето се предлагат са същите само обикновени хора трябва да управляват .
224
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 270 идея нямам, какви са настроенията по форумите Едни ще си искат леви ,други десни, трети СЛави , ще има и патриоти предполагам , по-умерени , по-крайни ....