Протест и контрапротест в Триъгълника на властта

Поддръжници на Радев и ГЕРБ на метри един от друг в центъра на София
Обновена: 10 юли 2020 19:14 | 10 юли 2020 19:03, Александър Попов
388

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Два протеста протичат в центъра на София. За втора вечер пред президентството се събраха привърженици на Румен Радев. И тази вечер Радев излезе пред хората и изнесе 10-минутна реч.

Още по темата
"Радвам се, че отново сме заедно. Няма сила, която да ни спре - стига да сме непреклонни. Няма да повторим грешката от 2013 г. и да се делим. Няма да допуснем да се използва етническата карта. Свобода, законност, справедливост за всеки един в България. Не сме тук, защото сме еднакви, а да защитим свободата си. Тук сме, за да искаме честни избори и машинно гласуване", заяви президенът.

В същото време на 100-ина метра - от страната на Министерски съвет се събраха поддръжници на ГЕРБ. Очакванията са да се съберат над 10 000 техни симпатизанти, начело с народните представители.

"Искаме да се чуе различния глас. Това не е контрапротест, това е митинг в подкрепа на правителството, което води европейска политика. Президентът Радев цели служебно правителство, с което да ни извади от ERM-2. Три години правителството работи за повишаването на доходите, намали безработицата, сега се справя с безпрецедентната криза", заяви председателят на парламента Цвета Караянчева.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един младеж пък каза протестираме за отварянето на баровете и дискотеките,какво е София без нощен живот!Всеки луд с номера си.Правят опит за 2013 втора серия,а ако има избори Борисов ще ги отвее като куцо пиле домат.Сигурно има и туристи гледа шоу без пари а един завалията не може да вика кьор кютук пиян.
286
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако заст.релят Банкя-лията Бокл.ук Б. Борисов ще се оправи всичко.. Оня пуска араби, нег.ри и китайци да ни заразяват с корона- вируси, а кара хората да носят АРАБСКИ маски.. Като го утре.пят, ще изоним всички нег.ри ( дето взимат работата на българските футболисти, баскетболисти ), всички дюнерджии- араби и всички китайски ресторанти.. Трябва и да запалим или взривим "" Агенцията за бежанци"" с която Бок.л.ук Борисов пуска ара.би, нег.р.и и китай.ци да завземат България и да гласуват за него.
285
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле,то днеска големи емоции имало,аз чак в осем и половина пуснах да видя някакви новини и гледам чудо.Една от протестиращите която говореше пред репортер на НОВА каза без ГЕРБ,без БСП,а друга до нея извика САМО ЛЕВСКИ!!Хахахаха,психодесната градска десницаги прави тия циркове като си мисли че хората ще им се вържат и ще спечелят 50% и айдее Радан премиер и Ристо прокурор,и ще ни поведат към светлото джендърско бъдеще.Сега в момента на кого врещат пред МС,на дърветата.
284
7
 
13
 
! Отговори
Един умен преди 3 години
Излишно е да казвам, че всички протестиращи и от двете страни са абсолютно безмозъчни безполезници. Като се разболеят кой ще им помогне по кварталните поликлиники или областни болници. Кухи не, продънени и ненужни сухи съчки дори и да да под 60.
283
6
 
17
 
! Отговори
разумен преди 3 години
Как решихте че тези които скандират с/у Бойко са подкрепящи президента???? Това са съвсем различни убеждения!!! Внимавайте кой ще оглави протеста!!! Това са едни финансови интереси с/у други финансови интереси. Който разделя народа е лошият еднозначно!!!!
282
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде пускайте утре избори и да ви мачкаме, после обаче и за президент.
281
18
 
12
 
! Отговори
Другари преди 3 години
Другари,искам пак да обираме мандри,да направим нов рекорд 1 долар-5000 лв, да крадем и да градим живота нов! Другари, искам пак Жан Виденов, пак Орешарски! А Мая Котситнбродска-вицепрезидент! Другари, ке се върне ли пак това убаво време,а?Айде да го върнем другари,всички"спонтанно " да го върнем!
280
14
 
15
 
! Отговори
****** преди 3 години
бойко егати излагацията бре пич.плащаш некви пари на *** те да те спасяват.егати падението егати чудото.седят по автобусите милите и сричат на български,мале докъде я докара.
279
14
 
16
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Комунисти Борисов ще ви разбие на изборите знаете го и газ пикаете от яд няма повече да крадете бе
278
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакто е казал един плешив чичко 1917 година - сега е момента. Утре ще е късно!
277
18
 
19
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Радев импийчмънт заради тебе става бой мръсен комунист
276
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Раев има авторитет да осмири гражданите.
275
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 289А как държавна публична собственост се оказва на Доган не зная може би Доган е собственик на държавата.
274
12
 
22
 
! Отговори
омнисомнибус преди 3 години
румен рублев грипенов радев - нищо не забравяме,нищо не прощаваме
273
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласоподавателите н Боко, ако могат да напишат произволна фраза и говорят български да могат да гласуват в противен случай да си ходят в страните по майчин език.
272
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромите на Борисов се прибират по махалите.
271
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младия премиер с харема безпартиен скромен смирен човек да го вземе ББ и да стане следващия премиер Нинова Манолова Божков Трифонов Копейкин ДБ и тнт не са алтернатива
270
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички дето сте сложили на вратовете си надписи "АЗ СЪМ МУТРА" - ТАКИВА СТЕ!!!! Ама не сте го осъзнали още!
269
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България над всичко!
268
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 285 287 ББ е комунист да единствения български политик е младия премиер с харема млад безпартиен скромен човек следващия премиер а иначе ББ става а Манолова Радев Трифонов Нинова Копейкин ДБ Бокков и тнт не стават