Борисов: Да се свика веднага комисията за сваляне охраната на Доган и Пеевски

Премиерът призова главния секретар на МВР и председателя на ДАНС да гласуват „за“
Обновена: 11 юли 2020 14:38 | 11 юли 2020 13:52, Елка Василева
0
Борисов: Да се свика веднага комисията за сваляне охраната на Доган и Пеевски
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов призовава изпълняващият длъжността в момента началник на Националната служба за охрана да свика незабавно, още днес, комисията по член 23 от Закона за НСО, която преценява нуждата и обхвата на охранявани лица по смисъла на Закона за НСО.

Още по темата

Премиерът разпореди главният секретар на МВР и председателят на ДАНС да приемат участие в заседанието днес, съобщи правителствената пресслужба.

Освен това премиерът Бойко Борисов настоява главният секретар на МВР и председателят на ДАНС да гласуват „за“ свалянето на охраната на охраняваните лица Ахмед Доган и Делян Пеевски.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
19
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Банкянският селянин да не отклонява вниманието. Незабавна оставка, заради провокацията с организираният КОНТРА-протест, довеждането на хора с автобуси в епидемиологична ситуация и заради действията на МВР спрямо протестиращите. Гешев да започне разследване във връзка с побоя на 6-7 полиция върху свалено на земята момче пред входа на МС! Ако не знае какво може да последва, да пита Херо за случая "Флойд".
135
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аааа преди 24 часа същата комунистичека мъ-рша от банкя размахваше листчета как президента отговарял за охраняваните от дансизчезвай комунистически диктаторе - измислен генерал - комсомолско секретарчекога каскета ще пита с какви пари от коя заплата са купени кюлчетата златокоя организирана престъпна група ги е добила и под чие ръководство
134
11
 
3
 
! Отговори
Радев,ПРЕДАТЕЛЮ преди 3 години
Двамата призоваха Радев да пази олигарсите от Прехода, които ограбиха България, както и Христо Иванов лидер на Дай, България.Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са категорични, че нямат необходимост да ги охранява служба, която се е компрометирала с политическите провокации от последните дни, чийто идеолог е Радев.Държавният глава се саморазобличи с участието си в антиправителствените протести, над които е надвиснала сянката на избягалия в Дубай Васил Божков.Нямаме необходимост да ни пази служба като НСО, която се компрометира изключително. Нека тази служба
133
3
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
И от майка си ще се отрече само властта да запази.Ама, май този път закъсня ...Народът го грабна ...Най-важното софиянци го грабнаха !Там се решава всичко.
132
1
 
12
 
! Отговори
Лойко оставка!! преди 3 години
Бибитко се сети, след като 7 години нищо не направи.
131
10
 
3
 
! Отговори
Радев,ПРЕДАТЕЛЮ преди 3 години
Доган и Пеевски се отказват от охраната от НСО, призоваха Радев да пази олигарсите (ОБНОВЕНА)Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от същата партия Делян Пеевски се отказаха от държавната охрана на НСО, чийто принципал е президентът Румен Радев.Това разкриха пред БЛИЦ източници от върховете на ДПС. ​​​​​​​ Двамата призоваха Радев да пази олигарсите от Прехода, които ограбиха България, както и Христо Иванов лидер на Дай, България.Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са категорични, че нямат необходимост
130
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 129 Не знам Борисов да е в съдебната власт Какъв е проблемът да си отиде Никой не му пречи на Гешев да продължи с арестите на олигарсите
129
1
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ами каква стана тя;вярно че Боко определял кой да...охраняват НСО.До сега друга песен...пееше.Кат видя зора,се разтопурка,кат...бърз влак за Банкя.
128
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако народа тръгне на масова разходка на чист въздух в Банкя, пак ли ще докарат "разхождащи се" от Родопите?
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера цял ден обясняваше, че това е работа на Радев, днес - той наредил да се махне охраната. Тези дето гласувате за герб какво не ви е наред? Защо мразите България толкова много?
126
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са патриотите Симеонов, Каракачанов,Сидеров?Защо не са на Росенец?
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Дали и аз закъснях или времето бързаше..."СТЯГАЙ КУФАРИТЕ, ПЪТНИК СИ ГАДИНO!!!
124
1
 
12
 
! Отговори
До Боп Исов преди 3 години
Толкова си се оплел и объркал, че реакциите ти вече не са на политик , а на квартален отговорник. Властта опиянява и води до самозабравяне. ОПОМНИ СЕ ! Положението е критично за страната и ако станат размирици много хора няма да могат да си намерят място !
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А така свикайте комисийка да си напълноте гушите, а кучето си лае башибузукът со върви.
122
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господ е Боко.Аз, аз, аз, аз, оакан отвсякъде. Краде, краде, краде простака. Разкарай се първокласнико. Остави да диша България
121
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора,ДПС написаха истината за олигархията и ограбването на България,сега са трън в очите на крадливите олигарси,които клатят в момента законното правителство и вършат злини срещу държавата!
120
1
 
12
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
Значи, господ е казал - поискай, за да ти бъде дадено. Можело значи, като си поискаш - дават, иначе се правят на луди. Искайте хора - по-хубави пътища, по-високи заплати, забрана за застрояването на планини и море, престъпниците в затвора (в това число и политици, магистрати и т.н). Трябва да се иска, пред Народното събрание. Ако са 50-60 човека ще ги набият и арестуват, но ако са 50-60 000? СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Помнете завета на Кан Кубрат.Не се продавайте за няколко сребърника.
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НФСБ 119 Кой назначава шефовете на МВР и ДАНС ?
118
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
батко ще ви похарчи всички лакеи
117
2
 
1
 
! Отговори
БОГ преди 3 години
Искайте и ще Ви се даде само невярвайте на червения дявол.