Доган и Пеевски се отказаха от НСО, била компрометирана служба

Службата да пази олигарсите, съветват двамата
Обновена: 11 юли 2020 15:00 | 11 юли 2020 14:55, Камелия Цветанова
0
Доган и Пеевски се отказаха от НСО, била компрометирана служба
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението Делян Пеевски се отказват от държавната охрана на НСО, съобщи Dariknews.

Още по темата

Двамата призоваха президента, под чията шапка е НСО, "да пази олигарсите на Прехода, които ограбиха България, както и лидера на ДБ Христо Иванов".

Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са категорични, че нямат нужда да ги охранява служба, компрометирала се с политическите провокации от последните дни, чийто идеолог е Радев.

„Нямаме необходимост да ни пази служба като НСО, която се компрометира изключително. Нека тази служба да пази олигарсите, които нанесоха тежки щети на България. Може същата служба да изпрати държавни гардове и в Дубай, да пазят Васил Божков”, категорични са Доган и Пеевски.

Малко по-късно стана ясно, че в разговор с вътрешния министър премиерът е пожелал още днес комисията за НСО да се събере и да реши за нуждата от охрана на двамата политици.

Тяхното решение обаче обезсмисля подобно съвещание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: охранаДоганНСОпеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно трябва да се обясни ясно - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност, че да има заплахи към него и вече 6 години да ползва охрана от НСО. С какво са толкова ценни за държавата? Всички въртят, сучат, но никой не казва и народа остава с впечатлението, че институциите не служат на него, а на определени кръгове.
129
3
 
16
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Това беше. Отнесоха се с охранителите от НСО като с кучета. Вместо благодарност Пеевски им вика чиба. Дано някой се сетил да запише някой разговор, малко снимки.
128
1
 
25
 
! Отговори
мак преди 3 години
Преди да се случи случката на плажа нсо бе ок, и ако не беше скандала още щяха да ги пазят за наша сметка. Как така изведнъж се оказа, че нямат нужда от тази охрана, смешници? Наглеци, забогатели незнайно как.
127
0
 
2
 
! Отговори
Градска Десница преди 3 години
Да не означава онези с хостелите дето Герп ги освободиха от данъци?
126
0
 
15
 
! Отговори
саки преди 3 години
До вчера да тикаш и давиш хората във водата и да ги връщаш умислено,там от където са дошли,а днес свобода и отказ от снажните охранители на НСО?Изводът е само един-днес ден трети от протестите нещата явно се променят и за плажуващи,за охранители,но най-вече за Гешев,Доган,Пеевски,Борисов,Караянчева,Каракачанов,Симеонов и ...!
125
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото справедливо във този живот е че колкото и да има алчност - Ковчезите Нямат Джобове !!!!!
124
0
 
30
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Само на мен ли ми се струва ,че тези двамата се гаврят като говорят за олигарси и т.н. в трето лице?От къде ги извадиха тези стотици милиони като и двамата са във властта от години , а бизнеса им е изключително с държавата?
123
0
 
11
 
! Отговори
неудобните преди 3 години
парите за охрана да върнат в хазната - крадливци - откъде пари за резиденции
122
1
 
12
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Значи имало комисия. А те скачат на Президента. Какво говори това? Доган, Пеевски +Герп явна коалиция. Остава само да приобщят Каракачанов, но той и без туй е пришит към Герп. Значи става Герп+ДПС+ВМРО. Вчера на амбразурата имаше още един защитник - Шашо. Значи имаме Герп+ДПС+ВМРО+СДС.
121
0
 
18
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 3 години
Редно е да покрият и разходите на НСО за последните 5-6г ,защото хем са супербогати ,хем са от нашия джоб. А на мен за Сокола и Прасевски ми пука толкова ,колкото и на тях за мене.
120
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
АБЕ *** НАЛИ СТЕ МНОГО БОГАТИ ВЗЕМЕТЕ СИ ЛИЧНА ОХРАНА НА КОЯТО ДА ПЛАЩАТЕ ОТ ДЖОБА СИ . ЗАЩО ОТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ КОИТО СЕ ПЛАЩАТ ЗА ВАС И ДОКОЛКОТО СЕ ЗНАЕ СА ОКОЛО 20 МЛН НА ГОДИНА. КОИ СТЕ ВИЕ ТА ДА КРАДЕТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ИЗМЪЧЕНИАЯ БЪЛГАРИН. ВЗЕМЕТЕ СИ ЛИЧНА ОХРАНА А НЕ НАРОДНА.
119
1
 
25
 
! Отговори
Buba преди 3 години
Сега се сетиха, че нямат нужда от НСО. Ха-ха. Я и двамата да кажат как са си изкарили парите, дали е по честен начин? Тоя дворец, дето Доган го има, сигурно го е купил с пари, които е изкарал с пот на челото. Ха-ха! Ние, българите може да сме страшно търпеливи, но не сме ***! И на всички е ясно, че всичките сте от един цвят - и ГЕРБ, и БСП, и ДПС и т.н. - цвета на парите!
118
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Не виждам разлика?Дългата червена ръка си управлява и днес, къде е разликата...?Може би ако имаше свестни хора, също и държавата беше разкрила досиетата на сътрудниците и хард изпълнителите на "бившото" ДС, нямаше да сме последни в ЕС!Полша, Чехия, Румъния и т.н....отвориха всички досиета на тайните служби, тук нанайки...:)Тук таме някое досие изкача, когато стане неудобен и то ако е певец, ако е хард изпълнител, ще има да чакаш 100г. ......:)
117
0
 
10
 
! Отговори
7 преди 3 години
НСО не е компрометирана служба, защото я ползвате години наред и проблем нямаше, даже ти бяха отегчени от вашите изисквания и капризи !!!! Компромитирани са, някои ръководители и този , който ги слагаше там...с изключение на последните 2ма генерали, които искаха и правеха нещо за авторитета на службата, но дългата червена ръка ги сечеше и накрая се избърса в тях !!!!
116
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИдеалистБеше ми удобно за цигари, все пак беше на 50м. от където живея! Предлагали са ми картончета, винаги съм отказвал....Женичките все пак винаги настояваха да си купя, в един момент не издържах и им казах че никога няма да си купя пирамиди за милиони, кротнаха се, само даваха което исках без да предлагат :) На мен ми беше ясно че лафките бяха съвместен бизнес на Пеевски с Божков, без да съм навътре в нещата!
115
1
 
7
 
! Отговори
еднопосочно за дубай преди 3 години
Хубаво ще е ако хванат самолета с фурмите за да хапва дебелото момче по пътя до Дубай при чалга певачката и детенцето с меченце в ръце...С еднопосочен билет, че ни писна от дебелия и оня алкохолог хидроинженер, дето някой е набедил за умен! Доносник умен май няма?
114
2
 
3
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Да се откажат от животите си, те са компроментирани животи.
113
0
 
8
 
! Отговори
жалки бедняци нещаст преди 3 години
УУУ, че как до вчера не беше компрометирана? И затова ли направи Бойко алтернативна към МВР, за да поеме сега тя защитата на един никакъв "почетен" и другарчето му, което даже не ходи на работа? С нашите пари пак....Егати милионерите нещастници! Някакви жалки авантаджии, които даже няма кой да замеря с домати, толкова не заслужават внимание!
112
2
 
10
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
"ББ си отива , онзи с лафката също !"Аз никога нищо не съм си купувал от Лафката. Отивах до друго магазинче.
111
0
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Компрометирана, защото сте превърнали български офицери в обикновени ординарци и домашни слуги!