ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението

Отказът на Доган и Пеевски от НСО - проява на отговорност
Обновена: 11 юли 2020 17:45 | 11 юли 2020 17:40, Камелия Цветанова
1
ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението
Снимка: ilhankyuchyuk.eu

Младежите от ДПС не са искали да се противопоставят. Отсреща имаше опит за агиткаджийство, за насъскване, за физически сблъсъци, на които ние отговорихме с любов. На омразата отговорихме с любов. Кодът на ДПС е толерантността, коментира Илхан Кючюк, евродепутат ДПС, пред БНР.

Още по темата

Той подчерта, че не е имало централна организация за събиране около „Росенец“, а само спонтанно желание на млади хора за участие в събитие, организирано от други.

„Нямаше как да не се изразим като активни млади хора, познаващи д-р Доган от десетилетия... Не се призовавали за противопоставяне, нашият апел беше – България е нашата родина и искаме децата ни да живеят в Република България“, посочи той.

Илхан Кючюк призова политиците да не се набъркват в работата на специализираните структури на държавата и „да водят политическия дебат по един доблестен начин за българските граждани, ако искат да спечелят доверието им“.

Кючюк коментира и доброволното отказване от охрана от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски, като го определи като поемане на отговорност, нещо, което през годините и двамата са доказали, че могат да направят.

Евродепутатът нарече „политическо внушение“ свързването на Пеевски с прокуратурата.

Той беше категоричен, че от страна на ДПС етническият мир не е застрашен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
Нещо, много е мазен тоз сер.се.мин. Дали преди това не са му смазали муфата. Лендзи се като, нас.ра.на шантонерка.
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСега са ДАНС с ДПС ГЕРП и ОП. Борисов и Цветанов контролират ДАНС.
93
3
 
6
 
! Отговори
Всичко е любов преди 3 години
ДПС отговаряло на хората с любов, а хората им отговарят с груб секс! Какво да се прави, такъв е живота, не винаги чувствата са взаимни!
92
0
 
3
 
! Отговори
За сведение преди 3 години
Излизам да протестирам за оставка на Боко, само ако е СИГУРНО, че след него ще дойдат ПОЧТЕНИ ПРОЕВРОПЕЙСКИ ДЕМОКРАТИ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!Иначе - не мърдам от дома!!!Да е ясно!Дясното с лявото крило на БКП(ДС) няма да избирам (заменям)!
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудно къде се скриха стратега на приватизацията Иван Костов и неговия съдружник Йордан Цонев?Заради тези двамата сега Доган има морски сарай.Нещата са направени в далечните години на бандиска та приватизация.
90
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов къв ви го сложи,аййй ,малко да ви покаже кирливите ризи.И да ,видяхме кой пази властта!И кой бие!
89
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проектът на Дс-ДПС просъществува твърде дълго.И да, там са най-големите олигарски ,които мачкат държавността с десетилетия!
88
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ДПС отговаряло на омразата с любов ..."Затова ли двама видни членове на ДПС са вардени от НСО от народната любов?
87
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ше върне военното положение заради короната и Иванов и Радев ще увиснат докато Гешев ги затвори.
86
1
 
11
 
! Отговори
Хубаво момче, ама ту преди 3 години
рче!?, И този взе да хитрума, младите турчета били на партийно мероприятие. От кога започнаха такива сбирки. И те като БСП, нямат си Бузлуджа, затова се събират на плажа. Абе аланкоуло, на Доган взе да му става напечено и затова си събра утайката от електората, да си спасява ***. Сега като му отпада държавната охрана, скоро ще го ядад червеите! Нов Енимехмедов ще се намери, от неговата черга!
85
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Етническия мир е изключително важен за малка България.Ако Турция реши може да ни прави големи бели и проблеми.С провокатори като Христо Иванов нищо добро не чака България.Така че по спокойно, защото има и сериозна епидемия от коронавирус.
84
1
 
11
 
! Отговори
Илхан Кючек преди 3 години
Да бяха докарали малко кадъни от младежкото ДПС, като искат любоф, а то само кочове.
83
0
 
8
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Каква партия е ДПС?!? РЕТОРИЧЕН ВЪПРОС!!!! Тази противоконституционна "партия" според Конституцията да ми говори за любов ми идва в повече!!! Да не връщам колелото на историята за какви "права" и "свободи" се "бори"!!!! Ако не е ДС този тумор въобще няма да съществува, което е във реда на нещата, но когато говорим за НОРМАЛНА и ПРАВОВА ДЪРЖАВА, каквато в момента България не е.......
82
0
 
6
 
! Отговори
До ined преди 3 години
Dnes. Bg е на Тихомир Иво и Марин от Варна.Ама са клекнали яко - янво вече са дъртu и са изгубили живец. Май е време да ги смени по-млада и агресивна групировка дето не се плаши толкова от тулупu и шишита.
81
0
 
10
 
! Отговори
ined преди 3 години
Сайта днес. бг е на Пеевски, така че не се учудвайте колко "новини" има за ДПС, Доган, Пеевски и колко са велики и как липсват изобщо такива които не им отърват. За триенето на коментарите и за гаврата с българския език където повече от 30% думите са забранени за ползване изобщо да не говорим.
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХА-ХА-ХА-ХА, какво смешно и нелепо заглавие
79
0
 
10
 
! Отговори
Борисов каза преди 3 години
Той Борисов си каза - ДПС действат изодзадзе.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На авиошоуто, когато генерал Радев още беше на активна служба във ВВС бях сред хилядите поканени граждани.На него, генерал Радев лично пилотираше самолет изтребител, на фона на хард рок и хеви метъл музика, звучеше музика на Рамщайн, AC/DC и други като тях.Това ли слушат "русофилите" привърженици на Путин?Аз все си мислех, че слушат "С чего начинается Родина" и Тату?
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС днес направо разжалва Радев.Директно обвини "принципала" на НСО(Радев) като виновник за ставащото,за неразбиращ функциите си, за лични битки,а службата - за ненадеждна!НСО я очакват съкращения,даже може би закриване! Нека благодарят на Радев за това.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей го на, дойде време и на турските хронични ганиуювеее и говниуювеее да си покажат рогата.:)))))))))))))))))))))))))