ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението

Отказът на Доган и Пеевски от НСО - проява на отговорност
Обновена: 11 юли 2020 17:45 | 11 юли 2020 17:40, Камелия Цветанова
1
ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението
Снимка: ilhankyuchyuk.eu

Младежите от ДПС не са искали да се противопоставят. Отсреща имаше опит за агиткаджийство, за насъскване, за физически сблъсъци, на които ние отговорихме с любов. На омразата отговорихме с любов. Кодът на ДПС е толерантността, коментира Илхан Кючюк, евродепутат ДПС, пред БНР.

Още по темата

Той подчерта, че не е имало централна организация за събиране около „Росенец“, а само спонтанно желание на млади хора за участие в събитие, организирано от други.

„Нямаше как да не се изразим като активни млади хора, познаващи д-р Доган от десетилетия... Не се призовавали за противопоставяне, нашият апел беше – България е нашата родина и искаме децата ни да живеят в Република България“, посочи той.

Илхан Кючюк призова политиците да не се набъркват в работата на специализираните структури на държавата и „да водят политическия дебат по един доблестен начин за българските граждани, ако искат да спечелят доверието им“.

Кючюк коментира и доброволното отказване от охрана от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски, като го определи като поемане на отговорност, нещо, което през годините и двамата са доказали, че могат да направят.

Евродепутатът нарече „политическо внушение“ свързването на Пеевски с прокуратурата.

Той беше категоричен, че от страна на ДПС етническият мир не е застрашен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодаря, но не искам такава любов, каквато ни предлагат от ДПС.Във всеки случай, когато някой от ДПС е зад мен, ще внимавам да не съм със смъкнати гaщи за да не ме "заобичат".
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дпс разпределя порциите през ръцете на герб ,вмро .И краде заливи и тецове чрез прокурора на герб.
73
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иванов искаше нов възродителен процес.Младите от ДПС не бяха виждали агресия на етническа основа.Иванов Чечня ли иска да прави?
72
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, което се случи на Росенец днес, е най-мръсната и опасна игра, която Ахмед Доган и властта разиграват - етнически човешки щит срещу мирен протест.В тази игра потърпевш е всеки етнос в България
71
0
 
4
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Kaто е с любов що Карайдъ изтръгна телефона на Генка Шекерова,бе любовчия?
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган още навремето се похвали, че в държавата той разпределял порциите. Беше гост в шоуто на Слави, там го каза.
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не щем анадолска любов. Не сме извратени!
68
0
 
8
 
! Отговори
2500 леа преди 3 години
Как с 2500 леа заплата си купуваш сарай, как имаш 12 хотела на златните с 1200? заплата? КАК? ИНАЧЕ НЕ КРАДЯЛ, ДОБРЕ ДОКАЖИ ГО! Всички са там за да крадът, няма един свестен! Сега ще се самоизберът. Язък за шумът. Много шум, за нищо!!!!
67
0
 
18
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Няма омраза към ДПС , има омраза към мафията в България !ДПС бяха една от първите партии , които се афишираха като партия с обръчи от фирми!Доган е един от крупните мафиоти на България и рано или късно като такъв ще бъде съден и опандизен!ДА НА ДПС , НО НЕ НА МАФИЯТА!
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е само за днеска . От утре пак гордо ще се вее знамето с полумесеца над залива Росенец и българи дори с задграничен паспорт няма да могат да стъпват там ;) по заповед на боко тиквата.
65
0
 
17
 
! Отговори
12_5 преди 3 години
спонтанно се събрали , да бе тия от Гърмен не са били по далеч от Гоце Делчевте не знаят къде е Росенец, то за тях е като Марсне знат български , не могат да четатще се загубят по пътяспонтанно .. само аборт става
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги съм се чудил на симпатизантите на ДПС. Симпатизират на идея която ги лъже и предава година след година 30 години, докато те нижат тютюн за жълти стотинки от зори до здрач. Вече никой не ги гони могат да имат турските си имена ако поискат. Обричат се на изостаналост и бедност.
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква омраза видяха, когато е нещо съвсем принципно. 1 човек без никакво основание бива охраняван от държавата, заграбва общински път и недопуска хора до държавния плаж и го възприема като лична собственост, изгражда неразрешен кей
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такова понятие, като етнически турци у нас няма.Има българи изповядващи мюсюлманска религия, като повечето от тях отдавна са по Европа за да изхранват семействата си.Понеже мафията е впила пипалата във всички институции. У нас останаха Римляни, които някой умишлено се опитва да ислямизира.
61
1
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
БСП и ГЕБ се карат, ДПС печели!
60
1
 
7
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Да попитаме този карабинер какво търсят там....ако ги нямаше нямаше да има насъскване и атаки нали
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС, много трябва да ни обичате значи. Защото ние много ви мразим и има защо.
58
2
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Понеже ДПС и Атака са издържани от руски шпионски фондове,за да поддърат етническото напрежение Илхан Кючук да се прекъсти на Илхан Казачок
57
0
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Турската любов е известна ,нека останалите си приготвят вазелина
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, айде... нали видяхме днес клипчето от Росенец, един депесар каза: "Взехме парите и отиваме". Това още сутринта. Много спонтанно събиране на Росенец, ха, ха... Клипчето сигурно още си стои в Дневник и може да се види.