Карадайъ оцени: Видяхме до какво води войната на институциите

Президентът Румен Радев водил лични битки
Обновена: 11 юли 2020 18:44 | 11 юли 2020 18:40, Камелия Цветанова
4
Карадайъ оцени: Видяхме до какво води войната на институциите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опитахме се да стоим на дистанция от всичко, което се случва в страната през последните месеци. Видяхме до какво доведе войната на институциите. За съжаление виждаме, че държавата липсва – президентът води лични битки и не можа да разбере какво означава институцията му. Това, което се случи – да се смесват различни потоци, го направи ГЕРБ. Те търсеха провокация". Това заяви председателя на ДПС Мустафа Карадайъ пред събралите се симпатизанти на партията в парк "Росенец", цитиран от Нова тв.

Още по темата
Той коментира и напрежението при протестите в парк "Росенец" с думите: "Целта беше агресия в частен имот".

„Изключително много се гордея с вас", каза на членовете на ДПС и симпатизантите в двора на имението в Росенец почетният председател на ДПС Ахмед Доган. "И за сетен път заявявам, че много ви обичам", поясни той под бурни аплодисменти на присъстващите.

Тази агресия беше символна, тя беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС", каза Карадайъ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ДПСРосенецкарадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
9
 
! Отговори
Батко Юсуф преди 3 години
Доган управлява бе нещастини. От 15 години. Кое не разбрахте. Архитекта е велик, не се взем а важно решение без негова благословия. Пеевски е дясна ръка и негов наследник. Няма алтернатива. Няма и да го промените. Сокола и паветата да загради с ограда и това ще търпите. Такъв ви е манталитета. Кат има овци има и касапи
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е против ДПС ,проблема е кражбата на ДОГАН БЕЙ с електроцентрали и язовир.Тези са за затвор всичките ,колко човека от ДПС беха уволнени.Кражбата на пари.Това е проблема недейте да лъжите че нищо не се е случило.
18
1
 
13
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Нищо не си разбрал Карадайъ и за лукова глава не ставаш!Ахмед Доган си е Ваш патрон , но ТОЙ създаде мафията и обръчите от фирми , ТОЙ създаде Бойко Борисов и го лансира до премиер !Затова Ахмет Доган трябва да си плати!Не ДПС , а МАФИОТА ДОГАН!Анадънму!
17
0
 
4
 
! Отговори
Лили Иванова преди 3 години
И тоя ще го похарчат ,като бившия секретар на Доган и след това бившия бай Юнал. Просто чистките в тази секта са регулярни.
16
3
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До И децата разбрахаВсъщност предрочни президентски избори не е толкова лоша идея!И като ги спечели отново Радев,какво ще правите гербави?
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност видяхме накензаните *** на борисов в случая гувната по гащите сте вие
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този план на ГЕРБ се провали - да насочат протеста срещу ДПС, да се скрият зад гърба на ДПС. Полицията също асистираше, опитвайки се да нагнети напрежение с цел да стане бой, а пък Мутрата като умиротворител да го спре. Само една фашистка хунта би постъпила така - вчера изпраща автобуси с натъпкани насила вътре хора, днес изпраща ДПС симпатизанти. Няма шанс този етнически сценарии да се реализира. Мутри - вън !
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме и тепърва ще видим .....време е Държавата да бъде За Народа и в Името на Народа, а Не да се разпарчетосва апетитно за някой самообявил се за Богоизбран ......
12
3
 
12
 
! Отговори
Шматка преди 3 години
Войната между институциите я започнаха вашите ортаци от герп. Ако спрете да ги подкпепяте, Тулупа ще хвърли пешкира и войната ще приключи!
11
2
 
11
 
! Отговори
50нюанса турскосиньо преди 3 години
А така,Карадайъ,застанете зад слугата си Борисов,покажете колко го обичате.Щото той ви е оръдието да завладеете България изцяло и да си направите собствена държава.
10
1
 
11
 
! Отговори
Али Кемал преди 3 години
Символ на кражби и продажби
9
2
 
15
 
! Отговори
От троян преди 3 години
Тези от ДПС толкова години живеят на гърбът на хората милярдери станаха. Така, че да не ни дават много акъл. Това което се случва сега е много, много закъснение!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Война на институциите няма, по простата причина, че Баце ги е овладял всичките. Единствено Президентсвото му се противопоставя и затова сте гракнали срещу Радев!
7
17
 
2
 
! Отговори
Шенол преди 3 години
Браво на Доган. За пореден път показа кой е силата и кой взема решения. Назначеното от него правителство много ги е страх да не паднат. Няма да паднат, докато Доган не реши. Той е нашия господар. Той проектира и патриотите дори. Световен блестящ ум. Радев оставка и затвор. Човекът на сокола с каскета ще осигури виза за централния софийски затвор за този псевдо президент, който не умее да си държи езика зад зъбите
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи, ако някой е против това Доганчо да си строи палати на незаконен терен с откраднати пари, за чиято охрана да плащат данъкоплатците, е долен расист или нещо от сорта?
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя да научи български. После да поучава
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме да. Нечия спалня с пълни чекмеджета. Чухме да. Културния премиер наричащ подчинените си Проста кърджалийска .....
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вас кой въобще ви пита, че се изказвате?
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно трябва да се обясни ясно, но всички мълчат - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност, че да има заплахи към него и вече 6 години да ползва охрана от НСО. С какво са толкова ценни за държавата? Защо, като нормални граждани не се обърнат към полицията?
1
15
 
7
 
! Отговори
И децата разбраха преди 3 години
Назрял е моментът заПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ !