Карадайъ оцени: Видяхме до какво води войната на институциите

Президентът Румен Радев водил лични битки
Обновена: 11 юли 2020 18:44 | 11 юли 2020 18:40, Камелия Цветанова
4
Карадайъ оцени: Видяхме до какво води войната на институциите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опитахме се да стоим на дистанция от всичко, което се случва в страната през последните месеци. Видяхме до какво доведе войната на институциите. За съжаление виждаме, че държавата липсва – президентът води лични битки и не можа да разбере какво означава институцията му. Това, което се случи – да се смесват различни потоци, го направи ГЕРБ. Те търсеха провокация". Това заяви председателя на ДПС Мустафа Карадайъ пред събралите се симпатизанти на партията в парк "Росенец", цитиран от Нова тв.

Още по темата
Той коментира и напрежението при протестите в парк "Росенец" с думите: "Целта беше агресия в частен имот".

„Изключително много се гордея с вас", каза на членовете на ДПС и симпатизантите в двора на имението в Росенец почетният председател на ДПС Ахмед Доган. "И за сетен път заявявам, че много ви обичам", поясни той под бурни аплодисменти на присъстващите.

Тази агресия беше символна, тя беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС", каза Карадайъ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ДПСРосенецкарадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Уго Шмайзер преди 3 години
До СКОРПИОН !Не разбирам, защо реши, че защитавам комунистите.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв частен имот, МУСТАФА? Я да погледнем Конституцията на Република България (а не тази на анадолска Държавна сигурност):Чл. 18.(1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.Възможните изводи са два: някой не може да чете или за този някой Конституцията не важи. Избирайте си в кое да вярвате.
58
1
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
57 . Шмайзер, много ти е крив мерника, не стреляш точно. Мафията е болшевишката хунта БКП-БСП, мафията е в президентството, там са превратаджиите, а на площада са неосъзнатите кресльовци, които не знаят какво искат, и които са част от народа, а не НАРОДА. Комунистите прекалиха, взеха този народ за носна кърпичка. Вие неосъзнатите ще видите до къде ще доведете държавата, но ще бъде много късно за всички нас, когато се осъзнаете! Дай БОЖЕ , да бъде преди големия крах !!!
57
0
 
0
 
! Отговори
Уго Шмайзер преди 3 години
Ще видиш къде ще доведе войната на мафията ви срещу НАРОДА!!!
56
0
 
3
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Продължение до 51 ! 2. ... Луканов / светла му памет / и неговите съратници направиха пътека-път, не магистрала до съда да зарегистрират ДПС като законна партия, това е факт, за който не се говори! Целта на Луканов беше да измие с това изцапаните ръце на БКП-БСП, от възродителния процес! Това са хора, които винаги са мислили за партията си, а не за последиците в/у народа и държавата! Дойдоха с преврат 09.09.1944г. и направиха хиляди поразии,и сега,отново с преврат се опитват да вземат властта
55
0
 
1
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 51! 1. Вие ,всички които само крещите, знаете ли кой е Ахмед Доган? Той е рожба на бившата държавна сигурност, обучен в комунистическата школа, доносник на службите и техен верен агент! Човека, който знае много за кирливите ризи, но е задължен да мълчи! Кога са построени сараите, от кого получи разрешение, разбира се, не от г-н Борисов,това е факт! Мога съзнателно да твърдя, че ДПС е също рожба на БКП-БСП, защото " другаря" Луканов /светла му памет /и негови съратници ...
54
4
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
Като че ли ДПС се държи най адекватно в политиката.Нинова да се поучи от тях.
53
2
 
5
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
За пореден път ДПС се исмяха/изплюха/ в лицето на великите българи. Те събрани в палата..*** на 5 квадрата камънаци.Отново победители са ДПС с държание..ред...дисциплина...култура. Не видях да се търкаля като прасе някой от ДПС,но велик българин видяхме...даже секси с полугъз на показ.Жалки сме...
52
2
 
4
 
! Отговори
Bungar преди 3 години
*** Балкански пак нищо не е видял.ДПС културно в сараите,а *** като шумкари по сокаци и каманаци.Вижте само гледката..лукс палат..супер кей..яхтено пристанище...басейн и т.н.Там са ДПС.*** наредени на 20квадрата каманаци...супер плаж със забодени знаменца.Жалка родна картинка.
51
5
 
6
 
! Отговори
Коменданте Че Говада преди 3 години
има нужда от предсрочни президентски избори.
50
1
 
10
 
! Отговори
Изказа се преди 3 години
специалистът по конституционно и морско право...Мустафа, чухме те и те видяхме вчера на Росенец.Като за начало - яви се на матурата на четвъртокласниците, та да се документира как си с българския език.
49
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е този да изказва и мнение?Не е ли дпс противоконституционна турска партия?Докога турците в България ще си разиграват кончето?Защо доганя не е в затвора?
48
0
 
6
 
! Отговори
искам да прибирам преди 3 години
порциите от барбекюто в чекмеджето
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШенолКаква сила, бе? Какво може да реши Доган? Той е марионетка на Кремъл. Прави каквото му наредят. Ако от Кремъл решат да нагнетят етническия мир тук, Доган ще прави каквото му кажат. Същото е и с ромските тартори.
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземете да научите Български.И не плямпай че плажа е частна собственост.Крадохте като замаяни и си строите палати и претендирате за частна собственост.Ти къде се намираш?Колкото и да сме вече пропаднали,пак ще се вдигнем на крака.Българите никога няма да ви простят тоя крадлив преход
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя първо да научи български. Недопустимо е цял живот живее в България, български депутат, а ми срича и мучи на екрана.
44
1
 
3
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
до анонима 1 : оди лапай резания или червения , давам ти свободата сам да избираш !
43
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До отвратен,случайно,любимата ти тиква,да говори български.
42
2
 
16
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
тоя не се е научил да говори български за целия си досегашен живот ! защо има българска лична карта , тоя ли е следващия почетен ........не знам си какъв ? тоя е българин по лична карта , не и по самосъзнание !
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
младите от ДПС видяха как започна оня Възродителен процес